• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    SYKES
    SYKES --- ---
    ...nebo u jezera nedaleko Minneriya NP

WIL_M
    WIL_M --- ---
    T_RAVEN: jasný, safari beru, případně jako zajímavost sloni na skládce nedaleko dambuly.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    kdyz uz neco se slonama tak projizdku jeepem v Udawalawe National Park
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    sloní cokoliv nebrat! nebo leda pokud máte hroší kůži a nevadí vám, že jsou v řetězech a pro vaše pobavení (koupel, projížďka atp) do nich píchaj bodlama. já odešel znechucenej pryč. nikdy víc
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    Hola doufam ze nevadi trochu spamu, mame k dispo 2 pokojiky k pronajmu kousek (15min pesmo) od surf spotu Madiha/primo pred kavarnou coffeePoint kde jsem ted na sezonu. Ceny mozno po dohode upravit:) Kazdy pokoj ma soukromou venkovni koupelnu, spolecny obyvak, kuchyn a zahradu:) https://cs.airbnb.com/rooms/15890911
    Budu se tesit v kavarne nebo na baracku na videnou;)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    OTAS: My se pred 4 lety dostali do tohodle ubytka http://lotuschalets.com (v galerii jsou tri sasci na zebriku k domecku na kuri nozce a to jsem porad my :-) a s majitelem (spravcem) navstivili i jejich nejvetsi kriketovy stadion v Hanbantote. To bylo zajimave a turistum se to neukazuje, nebo tenkrat se rozhodne neukazovalo :-)
    JAYB
    JAYB --- ---
    DJ_RIPPA: s tim elephant foundation souhlas. Byli jsme tam loni na podzim a zdimacka penez z turistu. 4 sloni honeny dokola. ;-/ O Pinawale jsme slyseli od jinych lidi, ze to tam bylo pry fajn, ale osobni zkusenost bohuzel nemam.
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OTAS: na vychod od Kandy sou tri zapomenuty chramy, ani ne vsichni tuktukari vijou kde to je, ale najdou se i ti chytrejsi nastesti :)
    S jednim mnichem sme celkem dlouho pokecali o valce atd. Na turistu tam nikde nenarazis. Oproti ten trem na zapad od kandy, co jsou v lonely planet, je to mnohem lepsi zazitek=]

NA_PYCZU: z elephant mill. found. sme meli se zenou teda opacnou zkusenost, masaz na turisty a jejich penezenky. nicmene myti, projizdka i krmeni bylo fajn o tom zadna, ale za 4000 rupek samy nasrany obliceje mistnich, ze jim turisti nedavaj poradnej baksis, me vylozene znechutil =]
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    OTAS: Doporučuju východ od Trincomalee do Arugam bay, cista nadhera, nahodou jsem narazila i na mesto Batticaloa (krasna laguna, co se da z obou stran projet na kole, je to jenom rovinka a da se tam vyrazit i na kajak, fakt krasa, nejdelsi a nejkrasnejsi plaze, co jsem na Sri videla a nikde ani noha (jenom par rybaru=) i lidi jsou tam dost jiny, ale bohuzel nevim, jak je to tam ted s monzunem, byla jsam letos v cervnu, ale loni v unoru jsme potkali lidi co prijeli z Arugam bay a prej jim vubec neprselo (byli tam asi 3 tydny). Ja mela desny stesti, ze jsem cestovala sama a tak si me parkrat mistnaci vzali k sobe domu a tahali me po znamych v okoli=) taky bych doporucila navstivit Elephnat Millenium foundation, v Pina... jsem nebyla, protoze mi to prislo moc, ale v Mileniu jsem mohla prinest kolik ovoce jsem chtela, muzes se tam se slonem vykoupat v ricce a poradne ho vydrhnout, taky jsem mela stesti, ze kdyz jsem prisla druhej den a chtela jsem tam nechat jenom trochu ovoce, hned me vzali zadaco dovnitr a mohla jsem se s nim zase vykoupat a pak i projet, hned vedle je dilnicka, kde ze sloniho kompostu vyrabi papir a tam jsem nakoupila nejhezci pohledy=)
    OTAS
    OTAS --- ---
    Loni jsme byli na Lance poprve. Jedine "jistoty" predem domluvene bylo ubytko v Negombu na prvni noc a druhy den auto z pujcovny v Colombu. Prvni den autocestovani byl trosku dramatictejsi, jezdit vlevo, v provozu na ktery v Evrope nenarazite etc.. Kdo navstivili, vi. Vyrazili jsme smerem na sever, poloostrov Kalpityia,pokracovali na Mannar,,Jaffna atd..
    Za cca mesic jsme probrouzdali vetsinu "must have" i tech osttnich peknejch mist bylo nepocitane. Par peknej ubytek, zajimavejch lidi,liduprazdych plazi (byli jsme prelom prosince do konce ledna).
    Letos se tam vracime.
    Ma nekdo zkusenosti z cestovanim po vlastni ose, nejaky zajimavy mista mimo tech, ktery kazdy najde v pruvodcich?
    jo a do zasuvky staci i ta vetvicka :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TEKKANNE: Ok, ospamovala jsi i fora ktera nectu tak casto.. :-(
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    E2E4: ehm....precti si datum a čas myho postu....;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TEKKANNE: cywe ty si s tim spamem nedas pokoj?!
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    SINEAD: vetvicka me nenapadla, ja porad shanela propisky:)))
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    GNUBLA: Co si pamatuju tak nam stacil kus vetvicky :)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    GNUBLA: ..Praha...
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    Nemíříte někdo na Srí Lanku? Věnuju redukci do zásuvky,pošta
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    FLLIP: v tangale sem kdysi byl ale moc si to nepamatuji. Jel sem pak na sever jaffna a tak ...
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    SINEAD: Dekuju :) ze to bude dobrodruzstvi, s tim pocitam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam