• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POHODAVOLEUrban Rave NomAds & MHD
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RCK: psal sem nekde ze sem nikdy nebyl na ilegalu? tady je obrovskej rozdil v tom ze ja chapu ze to muze nekoho srat a kdyz by rek at to zabalim tak bych sel a slozil to a ani bych kvuli tomu nemusel delat demonstrace jak mi bylo hrozne ublizeno a jak sem chudinka ze me nekdo vyhodil z mista ktery nevlastnim..
    RCK
    RCK --- ---
    RCK: kurva ja byt masa bob a umet dobry cesky :/
    RCK
    RCK --- ---
    aje,pohoda alias posledni spravedlivy obrance ciziho majetku kerej se nikdy nikomu nenavez repraky na cizi louka za ucelem ilegalu, ehm?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    WTK: tak ja osobne si myslim ze jako stat muzeme bejt jeste radi jak to tady funguje, coz samozrejme neznamena ze je tu vse v poradku ale tak kazdej se snazi si neco odnyst a nemusi to bejt ani politik ale i beznej clovek kterej treba nedani veskery prachy co vydelava atd, tech veci je hodne a podle me je treba se na to divat z vice pohledu nez jen tak jo ty politici sou zkorumpovany ale podivat se i na sebe co delam a nedelam :)
    WTK
    WTK --- ---
    POHODAVOLE:vesmes vsechno ne? je to soucasti toho soukoli vyroby a spotreby.. ktery kdyz nebudes dostatecne promazavat, nebudes mit strechu nad hlavou a co do huby, kdyz se pokusis postavit jakkoliv na odpor, prijdes o vsechno a jeste dostanes navic pres hubu.. ja vicemene s myslenkou svobodnyho prostoru souhlasim i kdyz bych tam sam bydlet nesel... a jako vetsina z tech baraku fakt hnije a jejich majitele jenom cekaj az budou rozpadly dostatecne natolik aby dostali povoleni k demolici a postavily tam skleneny kancly.. a ze jich je kurva dost http://realitka.squat.net/ ty lidi je aspon daj do trochu provozuchopnyho stavu. ten bordel a obtezovani okoli je uz zas vec uplne jina. jasne ze na to koukas jinak protoze ses tim systemem peknejch par let pohlcenej:) a me to uz brzo taky ceka, a nadavat na stat? ono je to skoro vsude stejny:-/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: ja bych rek ze dost podle toho co vidim :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: co ma squating spolecnyho s bydlenim ? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LADAS_DLT: necertim se :)
    PSY8076: a co s tim ma spolecnyho bydleni? :)
    WTK
    WTK --- ---
    EM303: tyjo tak mi to prosimte vypal, nebavi me cumet dve hodiny do notbuku, pustim si to na bednu az se k ni probojuju
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    PSY8076: ale dyk ja u toho taky nemyslim...
    anyway... tahle zeme je pekne zkurvena, myslim, ze tady lidi malo hulej whateva!!! :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LADAS_DLT: ale dyk ja sem to nemyslel nijak spatne :)
    anyway...whateva ! §:P
    http://www.youtube.com/watch?v=kbmarWHlKTQ
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    PSY8076: to je kontroverzni tema, co to trochu odlehcit:
    http://www.youtube.com/watch?v=h97H5z8WjHY
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: treba protoze je to ojeb ? nebo tobe to prijde fer takovejhle zasah ?

    tady se mluvi o zakladnich(!!!) lidskejch hodnotach, ktery se v tomhle statnim systemu totalne propadaj pod tihou lidsky korupce a monetarni politiky...rozumej jako korumpovani lidi prachama, ze lidi uz vlastne ani jiny hodnoty neznaj .) ..btw. ja sem vysoce neprizpusobivej a tenhle statni system / aparat bych totalne pretransformoval, protoze to co se tu deje mi prijde jako totalni stredovek :P
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    POHODAVOLE: no dobre, tak se hned necerti... rikam, ze si o tom neco prectu :))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LADAS_DLT: ja si myslim ze to ma kurva dost spolecnyho kdyz se to jmenuje: "DIY KARNEVAL NEPŘIZPUSOBIVOSTI" staci si pocist :) uz minulej rok to bylo politicky zamereny vuci tomu new zakonu, ale to hodne lidi nevidi a jdou si proste uzit..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: nece se mi to moc rozebirat ale proc teda potom ta demonstrace kdyz vim ze to moje neni? neni lepsi si pak rict jo tak sem usetril x let na najmu tak si najdu neco jinyho? proc nadavani na stat a potom hned vyjednavani a nechat si vozit jidlo popr nabidnout jinou nemovitost? proc na ocich brejle bo kukly kdyz demonstruju za neco cemu verim? tech veci je hafo kterejma si dle me protirecej..
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    otocime list a pustime neco od podlahy
    http://www.youtube.com/watch?v=h97H5z8WjHY
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    PSY8076: Oukej, priste si o tom neco prectu, nez zacnu soudit...
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    POHODAVOLE: to ne no... mas pravdu, jsou to normalni prisirky... :) ale DIY karneval je tradice, ktera nema se squoterama nic spolecnyho... sakra, jeste zprofanovali karneval!!! FUUUUUU
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: no v pripade squatingu to je myslim trochu uplne neco jinyho, squatujou se domy o ktery se majitele nestaraj a nechavaj je chatrat...v pripade milady doslo jeste docela k statnimu ojebu a to ze predtim nebyla tahle nemovitost vubec zapsana v katastru, takze prakticky vubec neexistovala...pak ji ale starostove zapsali a ze vlastnikem je naka akademie ved (?) nebo co a ejhle uz mela majitele a mohlo pravne zacit vystehovani...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LADAS_DLT: tak o to snad nejde ne? dle me de o to ze je to neci majetek a to by mel kazdej respektovat, to ze si nechas odemceny auto na kalbe taky prece neznamena ze ti ho nekdo muze vzit ne? :)
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    POHODAVOLE: hele moc do toho nevidim, ale proc si tam proste nedaji poradne dvere a okna???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam