• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    AARON GROUP spol. s r.o.

ADVERTURES s.r.o.

AMI Praha a.s.

Český Web, a.s.

ET NETERA a.s.

FG Forrest, a. s.

ILIKETHIS! s.r.o.

Internet Projekt a.s.

Lundegaard spol. s r.o.

MEDIA FACTORY ČR a.s.

raze: byl jsem na pohovoru na pozici senior PM, vstricne jednani, dobre podminky, pusobi jako mala firma - dobra parta, maji 25 lidi a chteji rozsirovat, pracovni zkusenost nemam

MITON CZ, s.r.o.
    raze:
    3 měsíce trvá než se začnou věnovat človeku, kterého udajně potřebují a hledají, majitel pak 10x odlozi schuzku a pak uplne prestane reagovat Penize se tu pohybuji na dost podprumerne urovni (pusobi na jablonecku)

První multimediální, s.r.o.

Qbizm technologies, a.s.
    raze:
    od r. 2004 - 2007 jsem zde pusobil jako webdesigner, koder, grafik, tester, a projektovy manazer
    r. 2004 asi 15 zamestnancu, cca 50% studenti, testovani na zakaznicich
    r. 2008 asi 26 zamestnancu
    vylozene spatne zkusenosti, zpocatku velice dobra parta mladych a schopnych lidi - diky financim nebo neshodam s majitelem vsichni odesli

Refresh, s.r.o.

RWE Interní služby, a.s. http://rwe.jobs.cz/
    raze:
    2007 - 2008 zamestnan jako konzultant a projektovy manazer pro oblast web / intranet

silná nadnárodní korporace, kupodivu dobrá parta lidí a profesionální přístup, platy jsou rozděleny do x kategorii - v Praze se radi k prumeru, výhoda - možnost pracovat i jinde než v Praze (na dálku pomocí VPN...) Firma ma odborníky po celé ČR... nejvíce Brno, Praha, Ostrava

SYMBIO Digital, s. r. o.

T-Systems Czech Republic a.s. http://tsystemsczech.jobs.cz/
    raze:
    cerstve (2008) zde pracuji jako projektovy vedouci a analytik, zatim smisene pocity - nejsou zde jasne dany podnikove procesy (napr pro vyvoj) coz bych v tak velke spolecnosti necekal. Velka nouze o programatory (asi jako vsude). Zatim se rozkoukavam. Pobocky Praha, Brno, Mlada Boleslav, Liberec

WDF - Web Design Factory, spol. s r.o.
    raze: byl jsem na pohovoru na pozici senior PM, vstricne jednani, dobre financni podminky pro lidi co maji co nabidnout, maji kolem 35 lidi HPP, pracovni zkusenost nemam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam