AARON GROUP spol. s r.o.
ADVERTURES s.r.o.
AMI Praha a.s.
Český Web, a.s.
ET NETERA a.s.
FG Forrest, a. s.
ILIKETHIS! s.r.o.
Internet Projekt a.s.
Lundegaard spol. s r.o.
MEDIA FACTORY ČR a.s.
raze: byl jsem na pohovoru na pozici senior PM, vstricne jednani, dobre podminky, pusobi jako mala firma - dobra parta, maji 25 lidi a chteji rozsirovat, pracovni zkusenost nemam
MITON CZ, s.r.o.
raze:
3 měsíce trvá než se začnou věnovat človeku, kterého udajně potřebují a hledají, majitel pak 10x odlozi schuzku a pak uplne prestane reagovat
Penize se tu pohybuji na dost podprumerne urovni (pusobi na jablonecku)
První multimediální, s.r.o.
Qbizm technologies, a.s.
raze:
od r. 2004 - 2007 jsem zde pusobil jako webdesigner, koder, grafik, tester, a projektovy manazer
r. 2004 asi 15 zamestnancu, cca 50% studenti, testovani na zakaznicich
r. 2008 asi 26 zamestnancu
vylozene spatne zkusenosti, zpocatku velice dobra parta mladych a schopnych lidi - diky financim nebo neshodam s majitelem vsichni odesli
Refresh, s.r.o.
RWE Interní služby, a.s. http://rwe.jobs.cz/
raze:
2007 - 2008 zamestnan jako konzultant a projektovy manazer pro oblast web / intranet
silná nadnárodní korporace, kupodivu dobrá parta lidí a profesionální přístup, platy jsou rozděleny do x kategorii - v Praze se radi k prumeru, výhoda - možnost pracovat i jinde než v Praze (na dálku pomocí VPN...) Firma ma odborníky po celé ČR... nejvíce Brno, Praha, Ostrava
SYMBIO Digital, s. r. o.
T-Systems Czech Republic a.s. http://tsystemsczech.jobs.cz/
raze:
cerstve (2008) zde pracuji jako projektovy vedouci a analytik, zatim smisene pocity - nejsou zde jasne dany podnikove procesy (napr pro vyvoj) coz bych v tak velke spolecnosti necekal. Velka nouze o programatory (asi jako vsude). Zatim se rozkoukavam. Pobocky Praha, Brno, Mlada Boleslav, Liberec
WDF - Web Design Factory, spol. s r.o.
raze: byl jsem na pohovoru na pozici senior PM, vstricne jednani, dobre financni podminky pro lidi co maji co nabidnout, maji kolem 35 lidi HPP, pracovni zkusenost nemam