kaufland byl příkla, je jedno jakej obchoďák zvolíš defakto:)
ale máš recht může se vyjímečně i stát, že amj někde tuzemský, ale já je fakt skoro nepotkávám.
no tak, třeba přínos by měl bejt i když se rozhodneš, že si koupíš rejži v papíru a né v plastiku.
nebo ještě lépe brambory, a furt všude prudit, že chceš papírovej sáček a ne plastovej...
nebo např. flinknout cenovku rovnou na tu jednu papriku co máš a nedávat jí do pytlíku...
jo to stačený mlíko o tom jsem slyšela, to by bylo fajn.
jinak kupovat baleny maso je dost riziko, po tom co jsem párkrát kouúpila maso, který zepoda bylo zelený a smrdělo jak mrtvola, tak se tomu pokuď možno vyhejbám a radši si fakt zajdu k řezníkovi.
a sýry a salámy, taky to je taky hnus. míním ty takovýty balíčka těch obchodů alá albert a spol.
docela často se odřezávaj zelený kusy a pak se to krásně znova zabalí s datem na další tejden. a co už je hodně hnusný tak z toho se dělkaj takový tý lahůdkový bagety.
dělala jsem to jak brigádu-jeden den a stačilo...pro ostatní tam to byla normální rutina (konkrétně lahůdkové oddělení ve Sparu)
to je fakt lepší si to nechat dycky ukrojit, to si aspoň člověk všimne, že mu z toho seškrabujou plíseň.