• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANAAKBListy.cz - denik o vsem, o cem se toho dost namluvi
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: to je teda dost blbost. to degraduješ internet na papírové noviny. nikdo tě nenutí diskuze pod články číst - ale proč chceš lidem zakazovat tam přispívat, a autorům ty ohlasy si přečíst ?

    CD0M3: jasně... zato mainstreamová média.. to je panečku kvalitka !

    ATOMINATOR: dík žes to sem postnul. zním to, ale zapoměl jsem už v průběhu času jak to URL, tak svůj výsledek. ale řekl bych, že si stojím pořád plus-minus stejně: http://www.politicalcompass.org/printablegraph?ec=-1.50&soc=-6.72
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak to ja jsem proti veskerym diskuzim pod clanky, a to nejen na blicich listech. Mas k clanku co dodat? Napis jako reakci vlastni clanek. Nemas co dodat? Jses liny pologramotny hovado? Drz hubu a radsi se koukej na telku... vztekat se v dementni diskuzi pod clankem je dobre tak leda pro "sůl země", zadny prinos to jinak ihmo nema.
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    jsem plne pro to, aby na blistech byla zpet diskuze pod clanky (zelbohu, zda se, ze nikdo ze zainteresovanych tuto plodnou diskuzi necte). alespon joudove budou ztracet cas ctenim svych prispevku a reagovanim na "protiargumenty", cimz se rozvine "plne plodna a demokraticka diskuze" pod clanky a snizi se tim riziko, ze by nekdo linkoval tamni hovadiny kamkoliv jinam.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    _THE_WOLF_: samozřejmě je zbytečná. Web 2.0 tohle řeší automaticky.

    KORDA: proboha, je to odkaz na znění zákona 60/2000 Sb. - navíc k tomu přidali snad jeden řádek komentáře... buď si ten zákon vycucali z prstu, a nebo tedy označuješ znění zákona za "snůšku paranoidních hovadin", což je v tomto případě pravda - ale není to chyba Blistů :-))
    KORDA
    KORDA --- ---
    XCHAOS: A tohle je presne ta snuska paranoidnich hovadin o, ktere jsem mluvil. Text o nicem, ktery se snazi vybudit dojem, ze vsichni zakonodarci jsou banda uzurpatoru a budizknicemu. A presne tyhle texty uspokojuji podivna stvoreni levicoveho sklonu a jejich touhu ke "zmene k lepsimu a socialni rovnosti". Tvrdim, ze blisty.cz jsou zlo a akorat podporuji eskalace krajne levicove nalady v Cechach.
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    XCHAOS: te funkci, kterou pokladas za zbytecnou, se rika editor ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KORDA: jo to mě nepřekvapuje, po tom jak jsi vstoupil do diskuze.
    KORDA
    KORDA --- ---
    XCHAOS: S timhle tvrzenim 100% souhlasim.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no tak třeba zrovna kvůli tomuhle to sleduju: http://www.blisty.cz/art/41009.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    IDUNN: njn. kapitalismus si rozvracet nedáme, s USA na věčné časy a nikdy jinak, a tak...
    IDUNN
    IDUNN --- ---
    KORDA: ach jak inteligentní a jak demokratické a jak pro pravičáky příznačné
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Mě osobně na Blistech vadí právě absence diskuzí pod těmi články.

    Samotné články jsou samy o sobě často hodnotné, a jejich vyhraněná levicovost mi nevadí... nehodlám se vyhraňovat na pravolevém spektru jako levičák nebo pravičák, jsem spíše zelený/alternativec/atd. Takže levicový názor může být pro mě stejně hodnotný a přínosný, jako pravicový... oboje může stát za zamyšlení, v nějakém kontextu.

    Ale ta absence diskuzí je zásadní problém. Kdyby bylo možné připsat pod články svůj názor, tak to budu číst daleko častěji... takhle mám nepříjemný pocit strašné jednosměrnosti toho informačního toku.

    Instituci redaktorů dnes pokládám za zcela zbytečnou. Díky internetu může každý publikovat co chce, a místo osoby redaktory by šlo zabudovat nějaký systém hlasování o tom, co bude na titulní stránce. (Já osobně něco podobného plábuju...)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PAVLOSAK: Vas spis asi sere...

    Bud tak hodny a nedelej ze sebe hnupa tim, ze bude predjimat timto zpusobem, ano?
    PAVLOSAK
    PAVLOSAK --- ---
    Kotrba je pak kapitola sama o sobe, ale uvedomte si, ze vubec neplati rovnitko mezi nim a culikem, naopak - casto jsou v tzv."poznamkovem" sporu:DD.Vas spis asi sere, ze si nekdo dovoli publikovat neco, co neodpovida hura-budovatelskymu kapitalismu MF DNES, Lidovek a podobnejch medialnich zump:D
    PAVLOSAK
    PAVLOSAK --- ---
    ATOMINATOR: tak ted nerozumim sorry:)jake bolsevicke manyry mas na mysli?jestli ti chybi diskuze, tak to me taky, ale situace se v ty puvodni diskuzi fakt zvrhla - neslo o argumentaci, ale o prisprostle, ideologicke vylevy..A je zbytecny opakovat: Culik zverejni to, co mu dojde podepsany - obcas i ty vylevy..s dodatkem: míní čtenář x y:D..
    BONGI
    BONGI --- ---
    Blisty zpocatku meli docela zajimavy obsah a u kazdeho clanku byla mozna diskuze, jenomze pan Culik zacal byt tak do sebe zahledeny, ze neunesl obcasne kritiky (cim dal castejsi) a diskuze zrusil. BL ztratily nadhled a stale vic se zacaly profilovat jako levicovy platek - zvlast po prichodu pana Kotrby. Ztratily nadhled a nasadily si image radoby objektivniho glosatora, ktery ma vzdy pravdu. Bohuzel jejich uroven je aktualne asi na urovni Halo novin. :( Harald ma pravdu!
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ATOMINATOR: asi tak no,.. nelibi se jim neci nazor a pohled na vec tak to jsou hovadiny a meli by se zrusit. to se chlapci trochu zasekli v totalite.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    PAVLOSAK: Tohle není antikomunismus, když používají stejné bolševické manýry.
    PAVLOSAK
    PAVLOSAK --- ---
    hehe, nac tak zlucovite chlapici..nejaky argumenty po ruce?ci jen ten zasmradly anti-komunismus ala mr.sinagl.."levicovej platek a snuska hovadin"..omg..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam