• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    kurva infarkt.. :D
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    BABB: !!!!!

:))
    QYDO
    QYDO --- ---
    rozvodna dobra :D jeste by to v ni mohlo bejt rozvedeny treba zvonkacem
    BABB
    BABB --- ---
    co ta rozvodna chlapy ? :) z toho by mel bezpecak, kdyz ne srdecni prihodu, tak aspon exem .)
    TERQUILA
    TERQUILA --- ---
    DWC + Jednota ...Otvice

SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    STERIGMA: Dík prostě jsem na to asi lempl a nejde mi to přidat aby se fotka zobrazila..
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    SINDHYL:

:P
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    sindhyl | Czarotek 2010 Údrč – rajce.net
    http://sindhyl.rajce.idnes.cz/Czarotek_2010_Udrc/#P1060526.JPG
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    GREENY
    GREENY --- ---
    Ja teda nevim co resite... Vika jsou prece samozrejmosti i u preklizkovejch racku, jsou na to i primo spesl zahnute profily, takze staci jenom ctverec preklizky, ty profily a 4 rohy a viko je hotovy.
    To, ze vetsina lidi, pri konstrukci racku kasle na profily, dokonce i na kolejnice pro uchyceni zesiku a sroubuje je do preklizky je vec jina, ja ale osobne setreni na casech moc nechapu. "staci bejt opatrnejsi" neberu, neb staci to JEDNOU neuhlidat a hned mas na krku skodu za ktereou sis moh koupit nejvymazlenejsi rack na svete...

Vyhody euromodule nejsou ve vikach, ale:
    1. Hmotnost: 9U rack vazi asi 4,5kg, stejne velkej preklizkovej klidne i 20kg, pokud je z 9mm preklizky
    2. Rozsiritelnost, rozdelitelnost: Prvni EM rack sem postavil 9U, ale zjistil, ze se neda skoro unest. U normalniho racku s tim uz nic neudelas. Ja kdyz sem prikoupil dalsi zesik, tak sem rack zmensil na 6U a pridal druhej 3U, ten zvetsil tim co me zbylo na 6U, a razem se s tim dalo manipulovat...
    3. Opravitelnost: Neni pravda, ze preklizkovo/hlinikovejm rackum se nemuze nic stat. Pri narazu se profily deformujou a preklizka se napruzi, takze zkrivit ten rack neni zas takovej problem... EM nezkrivis, tam ten dil praskne. Ale za 200 koupim novej a vymenim, a mam zase rovnej funkcni rack.

Je jasny ze na RMX ktery sou tekzy jako prase nic moc, ale na PLX/PL a jiny lehky zesiky je EMS podle me idealni rack...
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    tohle

sem
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    2009 bazooka + inf
    CUBE
    CUBE --- ---
    tak precijen jsem nasel neco staryho, jeste z dob RMX a odposlechového racku..)
    CUBE
    CUBE --- ---
    foto uz starsiho data, ale jedna s prvnich akci s UX8800
    GREEN
    GREEN --- ---
    slusny az mi pride ze je toho tam moc na ten zvuk... Groove Bagasch@Vienna acid club

tohle asi nezapojujou na kazdou axi zvlast :D

GORA32
    GORA32 --- ---
    ted z vikendu

toto

zivilo toto (pulka ze soundu)

BEDA00
    BEDA00 --- ---
    GREENY: nasel jsem jen tohle :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam