• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    13PANACEK
    13PANACEK --- ---

CHIEF
    CHIEF --- ---
    FEDY: s tímhle vzhledem a výkonem to tipuju na nějakou super sonickou zbraň :)
    FEDY
    FEDY --- ---
    GREENY: asi by bylo zajimave vedet k jakym bednam je to urcene , nebo k cemu to kdo kdy pripojil ...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    SANOUK: spis by me zajimalo jak to maj delany. 48 vystupu na kanal. Prijde mi ze spis slozili mraky mensich zesilovacu nez ze by vytvorili jeden celkej..
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    GREENY: jasne s tim naprosto souhlasim, jenom me zajmalo, jestli jsou u grubenu takovy blazni ze by narvali 160kW v 8mi ohmech do 8mi zesilovacu :D
    GREENY
    GREENY --- ---
    ZWUK: no ja budu mit jeste blbejsi dotaz: k cemu je mit dva kanaly po 80000 W do 8 ohmu? :)
    Jasne tech gruppenu bys potreboval 16 kusu abys mel tech 160kw do osmi ohmu, ale furt by to bylo za zlomek ceny, vahy i objemu :)
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    GREENY: moc se v tom nevyznam, a hledat neco na netu se mi ted moc nechce, tak mam mozna blbej dotaz,
    ty grubeny maj dohromady 160kW v 8mi ohmech?
    SANOUK
    SANOUK --- ---
    Je to asi primárně určený na domací high-end pro někoho kdo si stodolarovkama utírá prdel. Jinak tady jsou i jeho ostatní modely http://www.onlycreative.it/en/home.html
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    GREENY: tak vykonu rozumim vid. jen mi přijde prostě tohle že je na pevnou instalaci někam. ale kam? zesilovač za 1,5m e? to je prostě finančně neúnosný
    GREENY
    GREENY --- ---
    tywe co je to za klauni, dyt 160kw maj i tyhle dva racky lab gruppenu...
    Sednout na zadek si mame z toho ze to je ve tride A, takze je to neskutecne neefektivni a hrozne to topi? Nebo z ty nesmyslny velikosti a desivyho designu? .))
    LAKSYMO: Fotka vypada z nakyho veletrhu, takze se tim zrejme nekdo pokousel pritahnout pozornost, jako se to dela peknejma autama, nebo servirkama s velkejma kozama - tipuju ze slo o pocitacovy hry, hifi, nebo autotuning? :D

LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    HOUMRT: k cemu takova obluda slouzi?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HOUMRT: to spíš připomělo Cray
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    FEDY: žeo...:D vypada to spis jak reaktor...:D
    FEDY
    FEDY --- ---
    HOUMRT: sonicky pohon stratosferickeho plavidla tridy Escape
    HOUMRT
    HOUMRT --- ---
    160 kw

nejsilnější zesilovač na světě a který byl představen. Je monster 160 kWatts RMS do 8 ohmů a má hodnotu více než EUR 1 500 000 l 2,5 metrů vysoký, váží méně než 1,5 tuny, je schopen nabídnout dva kanály z 80 000 wattů, nebo 6 kanálů 20 000 wattů v třídě A.

UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    LEVAK
    LEVAK --- ---
    Hi-end :)
    ZWUK
    ZWUK --- ---
    CHIX: protože jsou růžový :D
    CHIX
    CHIX --- ---
    prosim o vysvetleni proc se preferuji FFAcka ?
    LEVAK
    LEVAK --- ---
    end fire .... aneb bublající bublina :) nice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam