• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISgospel :: make a joyful noise !
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    cau, byla jsem pres vikend pryc tak jsem rada ze neco postujete sami od sebe

    ad krestanske texty - konny, ja to vidim takhle: bud muzes krestanstvi odpustit co ti provedlo (at uz to bylo cokoliv) a nechat ho byt jake je a proste "svuj vztah" neresit. Pak si gospel supr uzijes, kdyz te to bavi.
    Anebo si ponechas "svuj vztah", protoze zatim proste chces aby ti krestanstvi radost z gospelu kazilo, je to pro tebe priorita. Najit gospel zpivany v jazyce kteremu nerozumis urcite nejak jde, ale visco, dycky je zatim to samy. Volba je na tobe ;-)
    DAW
    DAW --- ---
    Tak jsem zkusil dalsi tri uploady a pokazdy se me zaseka pocitac.. Muzu to ale hodit na rybnik, jestli tady nekdo rybarite ;-)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    KONNY: podle mě je gospel nerozlučně spjatej s tématem které ho vytváří a nese a to je jednoznačně víra (podel mě je v jistém ohledu vlastně jedno že jde o křesťanství, já mám třeba taky víc než kladnej vztah k islámské mystické hudbě, nebo indickým mantrám, jde spíš o sílu víry a o to zanícení). pokud se ti gospel líbí, tak to myslím znamená, že se tě něčím dotýká, takže bys mohl zkusit přehodnotit, jestli to o čem je, nemá taky něco do sebe. tím se tě tady nesnažím konvertovat, ale chci říct, že když se člověk může zazpívat gospel fakt od srdce a s vírou v boha, tak to má jinčí grády:) nemusíš třeba být rovnou křesťan, abysis mohl užít gospel, že jo, ale docela si nedokážu představit jak ho poslouchá nějakej zarytej ateista a užívá si to:) leda by byl masochista. takže možná je to výzva....
    a jako odpověď na otázku prostě podle mě je, ano původní a opravdovej gospel musí být vždycky o náboženství, ale když si třeba poslechneš některý písně raye charlese, tak tam máš ten gospelovej náboj taky, i když je to o lásce.
    DAW
    DAW --- ---
    JEZINKA: Jeste mam nejaky jednu jinou vec, kterou bych tam mohl hodit: African Voices .. neni to zrovna gospel, ale je to trochu podobny a je to paraada.. Zkusim najit jiny stranky, kde se da sharovat..
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    DAW: no ok, tak já až budu mít trochu čas ,tak to najdu a nahodím za tebe:) ale dřív než v pátek to asi nebude:(
    DAW
    DAW --- ---
    KONNY: Vidis.. me to vlastne ani neprijde, ze zpivaj o krestanskych vecech.. Kdyz nekdy posoucham ty texty, tak si to stejne predstavuju podle sebe..
    KONNY
    KONNY --- ---
    mám určitý názor a vztah ke křesťanství, nechci rozebírat... každopádně gospel jako hudba se mi moc líbí
    DAW
    DAW --- ---
    KONNY: Proc ti to vadi?
    KONNY
    KONNY --- ---
    jeden hloupý dotaz: musí být gospel vždy o náboženství, přesněji řečeno o křesťanství? miluju tu hudbu, obzvlášť Africký gospel, ale ty texty mě vždy odradí...

    dejte mi pls někaký tip na nekřesťanský africký gospel...
    DAW
    DAW --- ---
    JEZINKA: Diky.. tak jsem to zararoval a asi petkrat zkusil uploadnout na rapidshare, ale pokazdy se mi to zasekne :-(
    Mahalia je zuzo ;-)
    JIRA666
    JIRA666 --- ---
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: hola,mas nejakej gospel doma?dame sraz,zapraktikujeme a ja si neco vypalim;)byl jsem v brne na harlem gospel a to byl mazec,petrov se natrasal a katolíci utíkali:D
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    královna gospelu MAHALIA JACKSON !!!!!


    http://www.youtube.com/watch?v=UrJVF_cROSc
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    DAW: jo to mám taky, skvělej kompilát africkýho gospelu. a jaxe to dělá? prostě celé album zabal ve winraru nebo total commanderu( total dá se tuším najít jako freeware snad třeba na www.slunecnice.cz , a pak v něm jen zvolíš složku s gospelem a dáš ALT+F5, to ti ty soubory zkomprimuje, hleď si vybraz cílovou složku ať to najdeš), a pak jdi na www.rapishare.com a tam to uploadni a hoď jsem link.
    tak.
    DAW
    DAW --- ---
    Miluju Gospel :-)))
    Mam jeden na kompu (spirits of traditional african gospel) a kdyz mi nekdo reknete jak se to dela, muzu ho nekam vystavit ke stazeni..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam