• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALVýhled z vašeho okna - gallery

Jak vypadá 180° výhledu z vašeho okna? Pouze fotky!

Máte pocit, že je výhled z vašeho okna zajímavý/vtipný/krásný? Děje se pod vašimi okny něco zajímavého? Či snad na nebi? Vkládejte i výhledy z oken dopravních prostředků, nebo oken hotelů atp.

K obrázkům popisky město, okres, popř. ulice, popř i kdy bylo foceno...

Obrázky vkládejte v rozumné šířce 1000px max!

Jak udělat panoramama? zde: http://www.foto-freeware.de/panoramafactory.php
    rozbalit záhlaví
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    EMBRYO: pekny .)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    EMBRYO: jeee a ulice?
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---

takyletna
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    LOSOSICEK: no nevim, muj otec pocita v praci emise a koncentrace znecisteni a tak, a zrovna moc z toho nejasal. nemluve o dost podezrely jizni variante severozapadniho obchvatu prahy, kterou prosazuje magistrat a ktera na ten tunel ma byt primo napojena. ja bydlim na sestce, takze se me to celkem dotyka taky. od milady bydlim cca 50 metru vzdusnou carou.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    LOSOSICEK: Takhle z vejsky jsem ten tunel este nevidela, mas peknej vyhled :) btw. tak nejak me upoutaly ty mracky :)) to je jako z pohadky uplne.
    LOSOSICEK
    LOSOSICEK --- ---
    H3AD3AD Jo, to mas recht, ale zas na jednu stranu "Slava tunelu!" - pochopis a poznas az budes pracovat 3 roky na milady horakove .... ten tunel je kurna potreba ... a takhle aspon probehl bez zbytecnych sporu kolem .... akorat ta stavba je megalomanska ...
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    LOSOSICEK: je zabavny jak o tom skoro nikdo nevi, a vsichni resej knihovnu, namisto obriho tunelu pod celou prahou :D hezky to magistrat ututlal.

abych nebyl uplne OT tak
    LOSOSICEK
    LOSOSICEK --- ---
    KAMHA & IM_MORTAL JJ, je to tunel blanka + podzemni garaze pro spartu ...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ENTENTYKY: kde to je?
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    IM_MORTAL: nene to je nakej tunel mam pocit..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    pred hodkou ;)

LOSOSICEK
    LOSOSICEK --- ---
    IM_MORTAL: Ne to se jen připravuje prostor pro tradiční sraz komunistické strany čech a moravy ... doufám, že příště vyjde i plánovaný harmonogram ....

... více zde ... :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    LOSOSICEK: letná - první co mě napadlo "že by už potajmu začali s knihovnou":D
    LOSOSICEK
    LOSOSICEK --- ---

Vzhledem k tomu, že je tu jeden hezčí výhled za druhým ... rozhodnul jsem se, že se podělím i o pracovní okno ... Tak ať máte co závidět :)

Jinak je to letenská pláň, kdyby náhodou nebyla rozpoznána ... :)

KBERRY
    KBERRY --- ---
    tak ja taky jeden bezva vyhled :D aktualne
    MAXWESSLO
    MAXWESSLO --- ---
    MDFK: sakra, v prvni chvili si rikam 'no neni to focene z balkonu galerky?', ale nezdalo se mi to namesti, az pozdeji jsem si uvedomil, ze jsou to spojene fotky :)
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    DUNAR_: nee, Svatej Martin ve Zdi...
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    SCHIFFI: V Jirchářích? :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: tak komu ne, ale je celkem problém udělat opravdu 180° a více jen s norm, foťákem
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    IM_MORTAL: ó, děkuji! a mně osobně se ty panoramatické fotky líbí víc... ale proti gustu...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: není nutný dělat panoramatickou fotku, to bylo myšleno víceméně jako nadsázka. stačí přímej pohled na něco zajímavýho nebo víc fotek najednou - něco jako postuje věština lidí:) ale odkaz klidně přidám
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    nešlo by dát do záhlaví nějaký podobný odkaz jako tohle?
    http://www.foto-freeware.de/panoramafactory.php

všichni nejsou profíci a i já jakožto lama s tím dokážu udělat panorama... je to free a docela jednoduché... ať to vypadá trošku líp, ty fotky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam