• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALVýhled z vašeho okna - gallery
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    BLAAZEN: Hehe, ne, koleje Na Větrníku, Praha 6 Petřiny. Hned za stromem je parkoviště ^^
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MAIREAD: Zahradní město ?
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---

Nic extra, ale člověk si zvykne (krom května a června, kdy mi alergie a strom přímo před oknem dělají peklo na kolečkách).
    TILT
    TILT --- ---
    IM_MORTAL: Poridis si ze stativu 2 fotky, otevres je ve photoshopu, das do 2 vrstev a pak mezi nimi udelas prechod..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TILT: kouzelný! jak se to vůbec dělá pls?
    TILT
    TILT --- ---

vcera pres den a v noci / Olomouc
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    MAXWESSLO: Bohnice...
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    IM_MORTAL: jj tak metro nam taky jezdi primo pod barakem:/ je to nekdy pekne citit i slyset.jeden cas to bylo citit tolik, ze uz jsme fakt meli strach, ze do mesice jsme bezdomovci...ale pak se to zas zlepsilo....
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MR_JACK: Jo, vožralové co tam dělají bordel, to je v centru trochu mínus.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MR_JACK: tak já vim co dělá tramvaj, taky mi jezdí pod oknama, ale žiju tu skoro 20 let, tak si asi člověk zvykne - metro, když ti jezdí pod barákem je ještě lepší...sice neni slyšet ale je cejtit...a o ožralejch mi u Anděla nemusíš povídat...a cikáni? heh...
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    MR_JACK: to asi nikdo...byt je jejich, takze ani nehrozi, ze by ho vyhodil pronajimatel...
    ale nastesti si na nas a nase kamose nedovoluje.respektuje sousedsky vztahy.
    MR_JACK
    MR_JACK --- ---
    Sakra, tak s tim nic neudelam :(
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    MR_JACK: hlavne je blbej a permanentne vozralej....velkej je tak normalen ale paru mit bude....
    MR_JACK
    MR_JACK --- ---
    FOX_E: To teda jo... No a... Je velkej a silnej?
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    MR_JACK: lepší než mít souseda nácka..:/
    MR_JACK
    MR_JACK --- ---
    IM_MORTAL: Tramvaje?! *Cink cink* *Bzzzz* *tudydý* *Cink cink* *Bzzzz* Při otevřeném okně doporučuji. :) Pak tam jsou zase veselí lidi, co si zpívaj a řvou, povalujou a kopou do popelnice. Ale nechci si stěžovat :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MR_JACK: tjo, já bych zase řekla že tramvaje moc rachot nedělaj - ty nový "pendolína", jo to, je fakt haluz, ale jinak ani ne - motorkáři sou horší...
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    BLAAZEN: tssss si nekdo zije ;)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MR_JACK: Rodiče bydlej v za rohem, takže bez trmavají, ale ráno zajít do pamerky na kafe, v poledne na oběd do Bohemia Bagel a večer do klubu Ujezd na pivo, skoro dokonalý místo :-)
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    MR_JACK: verim, ze tramvaje musi delat docela rachot...hlavne v noci...ale zase jsi v centru deni a na krasnem miste.)klido bych to brala....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam