úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EVAN
Zatím žádné reference.
nabízím
švédký překlad
scháním někoho, kdo umí švédsky a byl by schopen přeložit 70 stran ze švédštiny do čestiny.docela to hoří maminka píše diplomku a je bez toho docela namydlená. kdyby nemohl nikdo z vás, tak prosím zpostředkujte alespoň kontakt pokud by jste o někom věděli. děkuji mnohokrát
KLAARKA
---
---
23:54:45 15.2.2013
standardni preklad za normostrany je minimalne 200 Kc, spis vic, takze za takove penize ti to nejspis nikdo neprelozi, to uz se it vyplati pohrat si trochu s google translatorem, ktery ti text prelozi docela slusne zadarmo :)
EVAN
---
---
15:09:57 12.2.2013
omlouvam se, jestli vam odmena prijde smesna,ale ja s preklady nemam absolutne zadnou zkusenost.mamce info o cene predam a kdyztak vas budu kontaktovat.diky za ochotu :)
PULKA
---
---
15:04:47 12.2.2013
Ahoj, když mi napíšeš do pošty, dám Ti kontakt na kolegy švédštináře, ale jsem si stoprocentně jistá, že 30 Kč na stránku je docela málo.
COSH
---
---
14:56:45 12.2.2013
2000 tisice znej fakt komicky, 70 stran to je peklo a chvili to trva... tusim ze se bezne preklada jedna normo strana za 400kc. mam kamose co svedsky umi, myslim, ze by sel na 200-250kc za stranu...., kdyztak muzu dat kontakt
KEDAREK1
---
---
14:33:11 12.2.2013
za dva tisice?? Tak to jestli nekoho najdes , tak mi dej vedet, prelozit 70 stran to je peklo.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam