• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEERed Dwarf kvíz
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    GAF: BOD
    GAF
    GAF --- ---
    LAKSYMO: tak rozsáhlé a veliké pásmo světelných generátorů různých možných Rimmerů, že obtahovalo planetu jako férový prstenec typu třeba co má Saturn.
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    OTÁZKA: Jak vypadal hřbitov Esa Rimmera? :)
    GAF
    GAF --- ---
    LAKSYMO: BOD
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    GAF: původní rimmer nepropad ve škole, myslim že to mělo co společnýho s houpačkou..
    GAF
    GAF --- ---
    OTÁZKA: Uveďte jejich společnou prvotní příčinu toho, že Rimmer z Červeného trpaslíka je takový magor narozdíl od něj je Eso Rimmer takový frajer.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    oba máte částečně pravdu a já sem to špatně zadal, takže kdo dřív příde tak zadejte další...
    GAF
    GAF --- ---
    sakra, a jo...
    GAF
    GAF --- ---
    CUBULA: ...ty máš ránu, si mizera, mizera, mizera, mizera chlap.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    OTÁZKA: Díl fotostroj času: Lister přijel v limuzíně, vystoupil a plácnul si s Gilbertem a řekl mu "Gilberte si ....................."
    GAF
    GAF --- ---
    CUBULA: BOD
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    GAF: co ja si pamatuju, tak ten lister co si vzal kočanskou tam s ní přišel a drželi se, nic neříká, ale sem si jistý, že tam je (pro jistotu sem to konzultoval s bráchou) :D
    GAF
    GAF --- ---
    CUBULA: hele tak naférovku - já se koukal i na scénář a Kočánská tam není. Ale taky nemusela mluvit a dostal jsi mě. Omlouvam se. Jestli myslíš, že je to fakt správně tak ok. Jinak ostatní správně jsou.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    GAF: třeba tady lister (ukazuje na spícího listera na posteli) by mohl zajít do ledničky pro trochu vína pro listera (originál co prošel škvírou ve stázi) a listera (ten co si vzal kočanskou), tady rimmer nepije (originál co prošel škvírou ve stázi, kouká mu hlava ze stolu) protože je po smrti, ale já bych si sklenku dal (řiká ten co snědl ty houby a brzo se naštve) + chlápek s divnými zuby (kocour), kočanská a rimmer s knírem a rolákem (dvojník dvojníka rimmera od toho listra co si vzal kočanskou a od tud dál to začíná být drrrobínek nepřehledné).
    Takže suma sumárum, je tam 3x lister, 3x rimmer, 1x kocour a 1x kočanská.
    GAF
    GAF --- ---
    CUBULA: ^^
    GAF
    GAF --- ---
    OTÁZKA: na konci jedné z epizod chce Rimmer nabídnout Listerovi víno z ledničky; asi záchvat šťedrosti před výbuchem nervů. Zajímá mě, kolik lidí a kteří v místnosti jsou, když k výbuchu zlosti Rimmera dojde. (Mimochodem, epizoda Rimmerovým naštvaným výstupem končí.)
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    CUBULA: vypadá to, že je to mezi náma :D
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    GAF: BOD
    GAF
    GAF --- ---
    CUBULA: ALE NO TAK TIŠE! Chceš aby to někdo slyšel...

Jedná se o vinný sklípek.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    OTÁZKA: Kryton se ptá Listera: Co je špatného na tom zajít do "VS"? Co je to za zkratku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam