• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEERed Dwarf kvíz
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    S45: jenom z půlky dobře
    S45
    S45 --- ---
    tricaty sesty rozmer? a ptat se na Alfonse
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    OTÁZKA: Kam chodí Eso Rimmer k holiči a jak se jmenuje?
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    MRCEK: BOD
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    KUBUS: START a STOP
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    OTÁZKA: Jaká tlačítka má Holly Hop Drive?
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    KUBUS: NEUHÁDNUTÁ OTÁZKA
    pokud chcete odpověd zveřejním, jinak dál nechavám pro další pokusy
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    nebyl to dort pro Peta, který měl právě narozeniny, ale trošičku se zvětšil a tak sežral svýho majitele? A pak toho sežral trochu víc...
    PIZBA
    PIZBA --- ---
    KUBUS: bohužel tím to pro mě končí a na ten poslední si nemam šanci vzpomenout.
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    PIZBA: vedeš si dobře
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    Mě ještě napadlo jestli nebyl nějakej pro Kamilu, ale to hádám ;)
    PIZBA
    PIZBA --- ---
    Myslím že jeden dort byl i v prvním díle Konec (nebo alspoň doufám že to byl první díl) při oslavě smrti a holografickém oživení Macintaira (netušim jak se to píše)
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    KUBUS: Napovím : jeden dort je pro krytona a ten druhý co schází - ten originální - je pro postavu která se v rd vyskytne jen jednou.
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    CUBULA: Mi to nedalo a musel jsem se podívat - v kassandře má Ackermann na uniformě kanárkovské insignie, uniformu má však klasickou "nekanárkovskou"... Montgomery nejspíš taky nenosil výstroj pouštních krys, tak by se to asi dalo zkousnout...
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    MRCEK: kdy měl ackerman kanárkovskou uniformu? stačí jen postrčit a určitě si vzpomenu...
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    CUBULA: chápu jak to myslíš, ale Ackerman i Neb měli v jednom (resp. dvou) dílech uniformu Kanárků. Kdyby to byli jenom jejich dozorci, tak by podle mě meli mít rozlišené stejnokroje. Ovšem, u RD netřeba se zaobírat logikou, řekl bych.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    MRCEK: nebyl to přímo ředitel věznice? Čili zaměstnanec důlní společnosti? Mě to příde, jako kdyby si ve vězení ustanovil speciální skupinu, například vrabci, kteří by řekněme uklízeli listí na podzim a tvrdil by si, že bachaři co je hlídaji, aby nezdrhli, jsou členem vrabců. Chápeš jak to myslim? Nemůžete to někdo rozseknout? :))
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    CUBULA: Ackerman byl přímo velitel Kanárků a Neb jeho podřízený.
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    MRCEK:
    ROVNOVAHA SIL OK
    DIKY ZA TU VZPOMINKU OK (klic)
    LEPSI NEZ ZIVOT NE (pac tam ten dort neni videt-coz jsem zapomel specifikovat-ale pokud nikdo nevzpomene na jiny beru)
    POSLEDNI DEN NE.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    MRCEK: nevzpomenu si jestli je tam někde řečeno, že by byl ackerman přímo kanárek, když to byl šéf věznice a neb byl sice s nima na akci, ale spíš jako dozorce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam