• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEERed Dwarf kvíz
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    SHPECK: následkem působení magnetických cívek byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    střelím : následkem záření ze zadních motorů kosmiku byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    GAF
    GAF --- ---
    sakra :D
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Už skoro, ale ještě něco tomu chybí :-) ...následkem XXXX XXXX XXXXX byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    nebylo to tak že došlo k vymazání krátkodobé paměti a to v kombinaci s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci atd.
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Ta část "...v kombinací s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci dezorienta-" Je dobře, ale první polovina je špatně :-)
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Tak napůl, žel bohu :-)
    GAF
    GAF --- ---
    Došlo k kritické chybě a tvá jednotka na rozpoznávání chyb je porouchaná to v kombinací s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci dezorienta-
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Tedy budiž OTÁZKA: Co v kombinaci s čím způsobilo co? (Jde o Krytona, díl Psychoteror)
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    SHPECK: BOD
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Hadi, velcí, slizcí hadi.
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    OTÁZKA: co je druhá nejhorší věc, které se lister bojí?
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Fuck, tak to bylo o chlup :-D
    XIFF
    XIFF --- ---
    CUBULA: BOD gratuluju :)
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    XIFF: nebylo to náhodou: pošlete pro portýra, zdá se, že mám v bidetu žábu?
    XIFF
    XIFF --- ---
    SHPECK: lepší ale taky ne.. :)
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Pošlete pro portýra, myslím, že mám v bidetu žábu. ?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    njn
    XIFF
    XIFF --- ---
    MINERWA: taky ne... :) a podle pravidel musis pockat nez bude hadat nekdo dalsi nez budes mit dalsi pokus.. :) sem to vcera studovala tak se musim pochlubit svými znalostmi pravidel...:D
    XIFF
    XIFF --- ---
    MINERWA: nene :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam