• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEERed Dwarf kvíz

Vítejte v Red Dwarf kvízu. Soutěž spočívá v zadávání a zodpovídání libovolných otázek s tématikou Červeného Trpaslíka.

Hraním v tomto klubu se hráč zavazuje dodržovat pravidla.
    Výsledky anket naleznete zde.

Šablony pro udílení bodů a práci s otázkami:

Šablona pro udělení bodu: ID příjemce: <B>BOD</B>
    Šablona pro udělení bonusového bodu: ID příjemce: <B>BONUSOVÝ BOD</B>
    Šablona pro neuhádnutou otázku: <B>NEUHÁDNUTÁ OTÁZKA</B>
    Šablona pro zadání otázky: <B>OTÁZKA: formulace otázky</B>

Red Dwarf - The Official Website
    http://www.reddwarf.co.uk/
    http://britskeserialy.cz/
    http://cervenytrpaslik.unas.cz/
    [ Cerveny Trpaslik ]
    [ RED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu. ]
    rozbalit záhlaví
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GAF: když jeho babičku srazil náklaďák a policajt si musel dojít pro druhou křídu, aby ji obkreslil. Nechtěl skončit jako dvoukříďák.
    GAF
    GAF --- ---
    Otázka: Co způsobilo / co byl spouštěč toho, že Lister začal hubnout, když byl ve škole?
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GAF: BOD
    Nebudem to protahovat. Jméno herce je Tony Hawks.
    GAF
    GAF --- ---
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GAF: v některých případech nejen hlas :)
    GAF
    GAF --- ---
    MRCEK: všechno je to hlas jednoho herce. Ale jeho jméno teda nedám.
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    OTÁZKA: Co mají společného Jídelní automat z dílu Ozvěny budoucnosti, Průvodce z Lepší než život, Kufr ze Škvíra ve stázi, Uvaděč z Pozpátku a Caligula z Roztavení?

Co nejvíc informací chci.
    GAF
    GAF --- ---
    MRCEK: no však já to taky vůbec nevím. Koukám, napsat o řádek víc, tak jsem se možná přecejenom strefil :D
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GAF: to není přesné. Ani vzkaz, ani umělecké dílo to nebylo.

NEUHÁDNUTÁ OTÁZKA
    GAF
    GAF --- ---
    MRCEK: nakreslil z ní vzkaz / umělecké dílo.
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    Jenom připomínám otázku, protože už nějak zapadla tady v tom šumu.

Zkusíme zase něco pro fajnšmejkry, je otázku na scénu, která je na DVD verzi. Při vysílání na ČT se tato scéna neobjevila.
    OTÁZKA: Co udělal Lister se šlehačkou z dortu, který vyrobil v díle Rovnováha sil?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MRCEK: čekám až mi přijde nový disk a jdu do toho :)
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    BUCKOWSKI: OK v pohodě, já jsem to nemyslel špatně. Mě to připadalo blbé vůči vám, že to tu třeba bude zbytečně stát. Každopádně doufám, že ten torrent už žhavíš. :-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MRCEK: nesouhlasím - přestože sem to neviděl, mě to aspoň dokope si to sehnat - a zase se nekasej - tak často otázky dávat nebudeš :)
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    No řešili jsme tady verze ripů, ale otázku skoro nikdo... Nechám do pondělí, pak bude neuhádnutá. Ale pokud to nemáte v té DVD verzi nasledované, tak nemá moc smysl sem takové otázky dávat, abychom tu pokaždé týden nečekali na to, až to dám jako neuhádnutou.
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    WILL: no nemá, protože to byl myslím taky TV Rip. Já to mám nasledované tady z této verze: http://thepiratebay.se/torrent/6605411
    WILL
    WILL --- ---
    BUCKOWSKI: Já bych řekl, že ta série DVD, co se kdysi prodávala za 50 korun tuhle scénu prostě nemá.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MRCEK: tak je to jasný - to co mám já na disku je TV Rip :)
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    BUCKOWSKI: v mojí verzi je to v čase 25:18 (celý díl má 29:52) , hned po tom, co Lister zamává Rimmerovi černou kartou (black card situation). V u nás vysílané verzi ta scéna končí tím, že si Lister s tím dortem před sebou lehne, že jde spát. Ale na DVD to pokračuje ještě cca minutu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MRCEK: já sem kouknul taky, abych zjistil, jestli mám DVD verzi nebo ne - přestože nevidím žádné vymazané logo, tak nic zvláštního v té scéně Lister se šlehačkou na dortu nedělá....
    GAF
    GAF --- ---
    MRCEK: už vim, ale nemůžu hádat. Musel jsem se podívat ^^ dobrá otázka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam