• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AHASVER: sladké snídaně jsem ochotná jíst jen velmi zřídka. Ale třeba ani teplá slaná většinou není můj favorit.

Pravda dneska ráno (teda vlastně v noci - v 5 slušný lidi spěj) jsem potřebovala do sebe něco dostat, bo jsem jela přes celou republiku a prošlo jen pár koláčků. Takže na spící žaludej jsou lepší jednoduché cukry, než chleba s nějakou bílkovninou. Třeba vločky bych takhle ráno nedala.
    1KA
    1KA --- ---
    AHASVER: Ja to mam pul napul. Telo si rano rekne jestli ma chut na cukr ci sul. Vetsinou po vecernim treninku rano potrebuju probrat, takze volim sladkou variantu. Mne ovsem nedela problem ani mix chuti, takze sladko-slana snidane neni v mem pripade vyjimkou ;]
    KAREN
    KAREN --- ---
    AHASVER: ja sladkou snidani uplne nezavrhuju, nicmene vychazi mi na 10 snidani 1 sladka cca, ale sladkou jim napr. nekdy pred rannim cvicenim, tj. kdyz bych este rada spala, takze si rikam, ze me to sladky vic nastartuje. a mozna taky v zime, to jim obecne o dost vic sladkyho;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    indickej bylinkovej nán s brokolicovou pastou, bylinkový čaj, voda, mňam
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    nemůžu vkládat ankety, takže jedna taková ústní
    mám hypotézu, že existují lidé, co ve většině případů nepozřou (především brzo ráno) slanou snídani (já například), a že zároveň neexistují lidé, co by měli podobný problém se sladkou snídaní (tj. v sedm, osm ráno si nemůžu dát nic sladkýho, přijde mi to hnusný)

má někdo problém se sladkou snídaní?
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    rozpecena tmava kaiserka s krenovou pomazankou, druha se sunkou a syrem, dve mandarinky, pomeranc, caj proti nachlazeni
    1KA
    1KA --- ---
    zitny chleba s ovcim syrem
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    maslovy susenky, dva banany, 5x korbacik
    ARVEN
    ARVEN --- ---
    fit chlebik s eidamem a kruti sunkou, misticka pokrajene zeleninky (cherry rajcatka, okurka, redkvicky a kedlubna) .. k tomu kafe, cajik, voda
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    rohlik s jahodovou marmeladou, pul rohliku s merunkovou marmeladou, pul rohliku s coko bobikama a ovocny caj
    SASH
    SASH --- ---
    zelenej jíl, chlorella, goji, Dobrá vláknina s mlíkem, ananas, čaj, detoxikační švestkový nápoj
    KAREN
    KAREN --- ---
    dve tmavy kaiserky s kozim syrem a peprovym syrem, bilej caj, voda voda voda voda, casem pride meloun;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    čerstvé domácí škvarky, kváskový chleba (takže vlastně normální) a kafe s mlíkem
    NILA
    NILA --- ---
    dnes zúfalo iba šálka sójového kakavka
    KAREN
    KAREN --- ---
    mno... postarsi chleba s maslem a strouhanym syrem rozpecenej v troube, bilej caj
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    banan, activia tvarohova
    1KA
    1KA --- ---
    domaci kozi syr, zitny chleba, kafe z kafeterky, pulka bananu, ovesne mleko, sumivy multak
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    ledovy salat se spoustou druhu zeleniny, cernyma olivama, slunec.seminky, krabima tycinkama a citronovym oliv.olejem, cesnekovo-bylinkove minichleby, svestkovy kolac, hroznove vino, caj z cerstve maty, kafe s mlikem
    SASH
    SASH --- ---
    dobrá vláknina s mlíkem
    KAREN
    KAREN --- ---
    2 housky s lucinou a petrzelkou, bilej caj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam