• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    KAREN: ten sendvič kupuju při každym cestování nebo pokaždý, když nemůžu jíst nic normálního, a ještě se mi nepřejedl
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    KAREN: jj, něco takovýho jsem měla namysli,) sýr, zeleninu a brusinky...
    KAREN
    KAREN --- ---
    NENUPHAR: jj, plisnovy syry mi chutnaly s brusinkama (nekde meli hermelin s brusinkama a este k tomu banan, ale to mi prijde uz sakra moc)... nebo ma crocodille jeden sendvic, brie s fiky - taky dobra kombinace)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    STEPHANIE: už se zlepšuju... dřív jsem nesnídala nic...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    lámankový chleba s lučinou, voda
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    STEPHANIE: výborný je dát si do toustů naslano brusinkovou zavařeninu...
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    STEPHANIE: nebo na obezitu.
    já měla chleba s májkou a mlíko
    FILUS
    FILUS --- ---
    míchané vajíčka a chleba s máslem a sýrem.
    IKA
    IKA --- ---
    kozi syr a trochu pomarancoveho dzemu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    celozrnnej chleba s krenovym pomazankovym maslem (tento vikend je plny dietetickych prohresku ,D), cherry rajcatka s rukolou, bazalkou a troskou ol. oleje, bio makovej satecek, bilej caj (stejne jako vcera, dneska ale chybi stava z vymackanejch pomerancu./)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, voda, kafe s mlikem. domaci boruvkovy kolac s drobenkou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    domácí buchty s višněma a tvarohem, káva s mlékem.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    dvě kostičky Milky, voda, cígo a dozvuky noci
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    arabsky chleba s nakladanyma sojovyma platkama, ledovym salatem a zakysanou smetanou, redkvicka, kafe s mlikem, voda
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    ja dnes....cerstva housticka s maslem a romaduzkem ze sedlcan, boruvkovy livanec ze vcerejska (zbyl jen jeden :(
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    STEPHANIE: anglicka slanina, vejce natvrdo, cibule, horcice...sice hutne, ale mnamka
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    STEPHANIE: slanina, okurka kysela, vajicko na tvrdo:o)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jeste mam rada do toustu hermadur a orechy vlassky
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, kafe s mlikem, tmavy rohlik z pastikou dovezenou z portugalska s prichuti portskeho (mnam mnam), kousek jeste teple merunkove bublaniny

STEPHANIE: tunak & cibule, mozzarella & rajcete (pry, rajcata nejim:), pesto & mozzarella.. obecne je dobry namazat tousty pred tim, nez je strcis do toustovace, zvenku maslem
    PSYCHOPATOLOG
    PSYCHOPATOLOG --- ---
    babovka z jablek, kafe a kola
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    dva jogurty a jablko
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    brufen a voda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam