• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    zazvorovy caj s medem, jablicko s orechy, goji a slunecnicovymi seminky, rozdrcene lnene seminko, kefir
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen&chlorella, kafe s mlikem, sipkovy caj, sklenicka pomerancoveho dzusu, musli s hollandii a vlakninou, broskev
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    tvarohové koláče, hrnek mléka, socka kafe, černý čaj
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    10km run, pak trochu mix vseho: losos, celozrnny chleba s bylinkovym maslem, sojovy mliko, banan, kinder cokolada :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    kafe s mlíkem, pomerančový džus a tatranka (a beru to jako úspěch vzhledem k prostředí, kde jsem se nacházela:))
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    cesnekova pomazanka od vecere ,tousty , zeleny caj s citronem , voda :)
    1KA
    1KA --- ---
    ranni popracovni snidane v hodpode, presso s mlikem a cukrem, tousty s cokoladou a slehackou, domaci kolac - aneb po 3.5 hodinach spanku doplneni energie ;] + doma pak jeste tmavy toust s marmeladou a voda + materidouskovy caj s medem
    KAREN
    KAREN --- ---
    polivka z cerveny repy (a celeru, mrkve, porku a ovesnejch vlocek) s oprazenejma dynovejma seminkama, salvejovej caj s medem a citronem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    pozvala jsem tatu, takze snidane sampionu (a opilcu)
    kafe s mlikem, broskvovy caj, mango dzus, kefir, michany vajicka na cibulce a slanine, nezdravy bily rohlik s maslem, parmska sunka, broskev. nemuzu se hybat! :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    kocovina, hodne vody a caje z maty, svestky a orechy
    NILA
    NILA --- ---
    kozí jogurt, med, jablčná vláknina, pšenica, hrozienka, brusnice, broskyňa a maté.. už by som mohla vymyslieť aj niečo iné:)
    IKA
    IKA --- ---
    KAREN: praveze som si nevedela poradit, ako zuzitkovat ten chayote.:))
    KAREN
    KAREN --- ---
    IKA: achtak, zas neco extra, koukam;)))
    IKA
    IKA --- ---
    KAREN: no on bol tiez povodne v zmesi (+sladke zemiaky a chayote), ale dnes na ranajky zostal len sam:))
    korenie mam nejaku zmes v mlynceku, ktoru sa mi nedari vygooglovat, ale obsahuje cierne korenie, kardamon, zazvor, koriander, muskatovy oriesok a citronelu. a este take to cervene korenie, ale to nepisu v zlozeni.
    KAREN
    KAREN --- ---
    //IKA: ten patizon nak specialne korenis? ja ho tuhle davala do naky zel. smesi, ale este mi tu peknej kousek zbejva)
    IKA
    IKA --- ---
    spenatove cestoviny s hribami a pecenym patizonom, voda s citronom.
    KAREN
    KAREN --- ---
    snidane sampionu: ledovej salat s kapkou oliv. oleje, slunecnicovejma seminkama a dvema ztracenejma vejcema, tri polystyrenky s provensalskou svacinkou, oolong
    1KA
    1KA --- ---
    zitny bio chleb s marmeladou a selskou pomazankou, mozarella s hroznovym vinem, kava, voda, ryzove mleko
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, chlorella, pullitrovy kafe s mlikem, jahodovy caj, musli s hollandii a tresnovou marmeladou
    NILA
    NILA --- ---
    same old - biely jogurt, pšenica, jablčná vláknina, broskyňa, voda a hlavne žiaden spánok:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam