• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DRAGON: no pokud se nepletu, tak jeden bohemia bagel je hnedka u stromovky :)

jinak jste me inspirovali, takze ja rano lehky nedelni behanicko a pak michana vajicka na cibulce, otoustovany chleba, kefir a mangovy dzus.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    IKARIE: je to moc dobry, skoda ze to neni bliz ke Stromovce :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    poalkoholovy bolehlav, takze voda + voda + voda + caj a uvidime, co muj zaludek zvladne....
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    bagel v masny .)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DRAGON: kde to je?? tam nutne musim,)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    moje snidane nize - plus jedna plechovka koly smerem tam, druha smerem zpet :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    co si budem povídat, před během je nutný se posilnit :D

KAREN
    KAREN --- ---
    celozrnna bageta, pomazankovy kozi syr, okurka, oolong
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    uvarila jsem cokoladovou ovesnou kasi s orechy a hrozinkami, ale nakonec jsem to prenechala sestre a radsi jsem si pro zmenu dala cerstve natrhane ostruziny se smesi orechu a semen s kefirem + litr caje + chlarela a vitaminy + cviceni
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    cappuccino & tmava bageta s uzenym lososem a salatem
    IKA
    IKA --- ---
    jablkovo-mangove pyre, mate, hrst hrozienok.
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    pardon * start *
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    opečené tousty, pomazánkové máslo, kafe s mlíkem
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    fresh juice pomeranc,voda...celozrny chleba,slane maslo,syr a jedno rajcatko,okurka
    a pro dobry star do noveho dne... aqua fit :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    15 min protahovacka, hroznove vino, klasicka smes semen a orechu s kefirem, litr caje a kosticka horke cokosky + chlorela a vitaminky
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ve fitku proteinak (poprvy a naposledy, nestihla jsem se pred tim najist a udelalo se mi lehce nevolno. to jako nekdo pije dobrovolne???), pak 1x spaldovy kolac se svestkama a 1x spaldovy kolac s tvarohem a merunkama, kaficko, noviny, nohy na stole :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hruskovej caj, voda s rozpustenym multakem, kneck/gervais/ciganska pecene, banan, voda voda voda
    HUZBA
    HUZBA --- ---
    KAREN: nevadí, ja stejne zas klasicky nestihala... .)
    KAREN
    KAREN --- ---
    HUZBA: sis mela dat tu polivku, sakra, ja sem se s tebou minula a nezvladla ti ji pripomenout;)
    HUZBA
    HUZBA --- ---
    banan, mrizka se spenatem a reckym sejrem, kyblík kafe
    KAREN
    KAREN --- ---
    snidane sampionu: dynova polivka s prazenejma dynovejma seminkama, "obilna spicka", oolong
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam