• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    NILA: jak se ji polevka na ceste do skoly? to musi byt celkem tezky ukol takhle por anu:))

NILA
    NILA --- ---
    dnes ráno dosť chaoticky tekvicová polievka, multibylinkový čaj, jogurt, brusnice, tmavé pečivo - všetko na ceste z domu do školy po rôznych dopravných prostriedkoch:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ovesna kase se susenejma svestkama, kapkou tahini a vlasakama, vilcacora
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    TESKERA:
    IKARIE:jj, oloupanej dragon fruit.
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    IKARIE: vypada to na dragon fruit?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TOMASH: co je to puntikaty nalevo? :)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    :)

27092010583.jpg (770436 B)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    jablecny ocet + chlorela, kiwi + smes semen a orechu + kefir, zazvorovy caj s matou + med + citron, kapky do nosu
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    cottage syr s cerstvym slunecnicovym chlebem, 2 mrkve, jablko, sklenicka multaku a hermankovy caj s medem
    KAREN
    KAREN --- ---
    kase z celozrnny rejze a jablka s rozinkama, vlasakama a skorici, vilcacora
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    makovka, borůvkový jogurt, Paralen, kafe
    KAREN
    KAREN --- ---
    dneska polentovej "chlebicek" s rozinkama a mandlema nasaklej stavou z hrusek, kousek domaciho hruskovyho mb-kolace, vybornej oolong
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    zeleny jil :) kaficko se smetanou dale zazvorovy caj,limetka,med.
    Teple tousty a slane maslo,syr,rajcatko,okurka,salat...nooo mozna jeste maslovy croissant do postele :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    jeblecny ocet + chlorela, ostruziny + smes semen a orechu + kefir, bylinkovy caj na chripku s matou a zazvorem a medem. Dnes dlouha snidane v posteli s knihou, uzasna vec
    NILA
    NILA --- ---
    pol litra jablkovo karotkovej šťavy so zázvorom, maslové rohlíky , biely jogurt s pšenicou a medom a asi hektoliter zázvorového čaju (plus paralen)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, pruduskovy caj s medem a citronem, salat z nastrouhanych jablek a mrkve
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    TESKERA: ja take nalacno tak 15min pred snidani. Zacala jsem to praktikovat minuly tyden a sedlo mi to :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    IKARIE: toho acta se dava polivkova lzice, je to sice na chut celkem hnusny, ale da se na to rychle zvyknout. Ale panak olivoveho oleje musi mit velmi extremni projimaci ucinky:))
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    IKARIE: jj, ja to davam jedine nalacno.. je to na cisteni (kdysi jsem si myslela, ze me to jaksi procisti.. ehm .o) ale problemy s tim nemam a to ho piju uz nekolik let... .o) kamoska si takhle denne dava lzici olivovyho oleje a k tomu si vymacka jeden citron (na cisteni a imunitu), z toho bych se asi osypala pri nejlepsim..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, hodinka beh, pruduskovy caj s medem a citronem, horky bananovy dzus, tmavy rohlik s lucinou, hroznove vino

TESKERA:
    ANICCKAA: jablecny ocet rano nalacno? tyjo, jeden muj exspolubydlici si rano daval velkyho panaka olivoveho oleje nalacno a uz to mi prislo docela extremni:)
    SASH
    SASH --- ---
    jil, chlorella, sojovej jogurt, ovoce, caj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam