• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja dnes pred cvicenim natvrdo kus misa rozmichanej v horky vode, vystydlej caj od vecera (krasna konkubina... nebo sem popletla sacky a cely sem to... popletla), po cviceni makovec a neco co se v pekarne jmenovalo "orechovy"

NILA: .))) misto cukru slad nebo nakej obilnej sirup, misto sojovyho margarinu neco jako alsan, misto prasku do peciva vinnej kamen nebo amonium, misto chocolate chips karob, mouka spaldova nebo celozrnna... a dalo by se! ;D
    NILA
    NILA --- ---
    dnes vegánsky (a super:) )!
    voda+ocot , sójové kakao a persimónový koláč (http://hellyeahitsvegan.com/?p=1658)

(a pri tomto ma napadla karen;) http://hellyeahitsvegan.com/?p=1500 )
    KAKNA
    KAKNA --- ---
    dneska v posteli, protoze najednou je vikend a mam caaas... ten zacina dobre.
    3 krajicka chleba resp. s kozim syrem, pomazankovym syrem a med. A v sluchatce novy album the young gods ktery jsem koupila vecer u jejich live video performance :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ovesna kase s jablkama, rozinkama, skorici, orechama, tahini, datlovym sirupem, zlaty skoricovnik, voda
    NILA
    NILA --- ---
    voda+ocot, celozrnný chleba s kozou goudou so žihlavou, rajčiny a rukola, jablkovo, mrkvovo, hruškovo zázvorový fresh
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, kafe s mlikem, pullitr hermankoveho caje s medem, slunecnicovy chleba s parenicou na dragonovu pocest:), banana
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    rohlík, cottage a jikry z kapelin, banán, kafe s mlíkem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    IKA: zatial posledny den v Copacabane, zitra daleky vychod ;)
    NILA: pardon, hudebni nastroje sem se vo slovenstine jeste neucil ;)))
    NILA
    NILA --- ---
    DRAGON:špongiu a paplón už vieš?:)
    IKA
    IKA --- ---
    ty uz si u vychodnych bratov?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    v električke, v električke, bohajeho, já se ten kvazi jazyk fakt nenaučim!
    IKA
    IKA --- ---
    dnes len smoothie v elektricke. :/

MADCAT: ked ta to trapi, kludne napis aj ty nieco exotickejsie, myslim ze ta kontrolovat nikto nepride.:))
    NILA
    NILA --- ---
    šálka sójového kakaa, pol brusnicového cookie
    KAREN
    KAREN --- ---
    vilcacora, domaci makrobiokosicek s orechovym kremem a karobovou polevou
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MADCAT: Kafe s mlíkem, chleba se sýrem a mandlová pusinka s náplní z bílé čokolády a borůvek. Lepší?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, obri kafe s mlikem, bily jogurt s musli orechama medem a bananem, zensenovy caj.

//MADCAT: jestli ty tady nejses jedinej, kdo resi, co ostatni snidaj (ne ze by me to prekvapovalo, si vzpominam par let zpatky na tvoje slohy v auditku o brnenskych restauracich na tema 'vsichni co jedi sushi sou pozeri' .. hlavne klidek, to je u snidane zasadni:))
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    MADCAT: myslim, ze nemusis mit komplexy, je to prece kazdeho vec, co ji. Hlavni je, ze snidas :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    dva jakýsi sladký rohlíky a jedna buchta s čokoládou, "jahodovej" čaj

(se tak dívám, že moje běžná snídaně je proti těm vašim třeskutě alternativním bio exotickým cizokrajným a vždy něčím ZAKÁPNUTÝM snídaním těžkej provar... jestli já nejsu tak trochu za póvl, když žeru to co žeru...??)
    NILA
    NILA --- ---
    peanut butter jelly sandwich (arašidové maslo, černoribíz marmeláda,celozrnný chlieb), jablkovo hruškovo mrkvová šťava čerstvá
    KAREN
    KAREN --- ---
    celerova polivcicka s provamelem, cajiiik, este tam asi prihodim domaci "makro"kosicek s orechovym kremem a karobovou polevou;)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    caj, ananas, seminka a orechy, zakapnuto malinovym kefirem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam