• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    CULI
    CULI --- ---
    DRAGON: tak to zni uzasne, jeste ze to tady nesezenu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CULI: to v U.S. nebo EU bohuzel nesezenes, nevydrzelo by to prepravu. Ale predstav si jemne tuzsi mascarpone s typickou chuti soji (ale nijak drazdivou, je to velmi jemne), to cele zabalene v bananovem listu. Luxus proste :) ja sem to nemohl prestat jist, kdyz sem zil nejaky cas v Indonezii, navic pul kila stalo tretinu toho, co tu stoji 100g :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CULI: ja tomu neholduju, nechutna mi ani jedno :-) ale mam info od japonky, sousedky. pak jsem ji potkal v japonsku a davala mi ochutnat "to pravy" a chutovy rozdil znacny. ovsem stale dost nepozivatelny :-)
    CULI
    CULI --- ---
    aha....tos poslete odkaz na to prave tofu, treba si budu muset pro to do Chinatown :(

ja mam doma toto a teda... :-/

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CULI: nak tak, jak rika dragon. jestli ti chutna ceske tofu, tak to ti tofu nechutna :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CULI: vsak ceske tofu nema s pravym tofu (ta-hou) nic spolecneho, je to radoby bio mrdka :)
    CULI
    CULI --- ---
    sunka pecena vcera, tofu objevene v obchode, ale nechutna tak jak to nase ceske:(
    CULI
    CULI --- ---
    takto to dopada, kdyz nevim co by .... snidane pro dva :)

CULI
    CULI --- ---
    Cottage cheese with pineapple +kiwi

NILA
    NILA --- ---
    dnes sandwich zo slnecnicoveho chleba, domaceho masla, paprikovej natierky, plesnoveho syra, polnicka a platku domacej slaniny (uz teraz si ju vycitam)..
    CULI
    CULI --- ---
    vikendy byvaji jedovate :)

CULI
    CULI --- ---
    KEEE: makrela v nejake nasladle omacce :)
    KEEE
    KEEE --- ---
    CULI: co to je? :o)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CULI: no konecne neco poradnyho! :D
    CULI
    CULI --- ---
    CULI
    CULI --- ---
    po vcerejsim narocnem veceru,ranni chute na neco poradneho...zemlovka vyhrala ...ale tradicne caj zustal...
    bre ranko :)

CULI
    CULI --- ---
    tak ja zase dneska na sladko, chtela jsem si ohrat zamlovku vcerejsi ale nakonec: susene svestky, susene merunky,sypane mysli, sojovy jog. + zeleny caj :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja si dal dneska k snidani mnamku, specialni rajcata z Afriky sladky jak Slunce samo a k tomu rybicka ;)

CULI
    CULI --- ---
    RUTHLESS: Nikon D50 ,)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Culi, cim to fotis? zabery jsou to super :-)
    CULI
    CULI --- ---
    takova klasika: jogurt bily, banan, liskove, vlasske, rozinky, horka coko +zeleny caj

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam