• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jj dej vedet jak se to bude libit nekterejm sitovejm sluzbam az resetujes comp... fakt dementni navod nuti lidi hrabat do nastaveni vo kterym nemaj vubec paru a jeste k tomu je napsanej tak debilne ze s nim jde efektivne rozkopat system. chjo :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: tyvole ten navod s mazanim host souboru je fakt na presdrzku :D doufam ze si taky smazal localhost jako mephisto :D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KOCH: normální to není, ale mě taky poprvé v UG padli 4 entry do RS během 25 minut..:-D, pak mi zase padali entry do lidu ejden na Merkuru za 600k, prostě bombička:) mám UG rád:)
    KOCH
    KOCH --- ---
    hele a neni to ted jedno? efekt stejne uvidite az tak za 2 mesice nebo buhvi kdy az to nekdo odhali.a ja stejne myslim ze efekt bude linearni ale pocet potrebnych ap tezce nelinearni.:-))

btw se mi zda ze je bud neco spatne a nebo to zvedli a nebo sem mel nakej lucky lag ale za 5 baru expu na perytonech v pl mi padli 3 eof+3.je to normal?jako 1,5kk se hodi ale stejne mi to prijde divny.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: nj ae zatim to nikdy nevi a gm an forech taky nepustili zadnou info
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: ale jak sem psal pry zda se ze to neni pravda. uz sem slysel na foru jeden hlas ze rust tech bonusu neni linearni a ze treba amp nepujde tak jak predpoklada to co sem poslal
    1/2/3/4 ale treba 1/2/4/7 takze ty konecny bonusy muzou bejt uuplne jinde
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    prvni info o runach i kdyz pry nejspis ne korektni... vyssi lvl pry prinaseji vyssi bonusy kdezto tenhle clovek pocita s linearnim rustem:

1: Exp Bonus : lvl10 = +10%bonus exp increase
    2: Party Exp Bonus : lvl10 = +10%party exp bonus increase
    3: Pet Exp Bonus : lvl10 = +50%pet exp bonus increase
    4: Skill Exp Bonus : lvl10 = +10%skill exp bonus increase
    5: Alz Bomb Rate : lvl15 = +15%alz bomb rate increase
    6: Alz Drop Amount : lvl15 = +30%alz drop amount increase
    7: Alz Drop Rate : lvl15 = +15%alz drop rate increase
    8: Defence Rate : lvl15 = +225deffence rate increase
    9: Hit Rate : lvl15 = +225hit rate increase
    10: Resist Down : lvl7 = +7%resist down increase
    11: Resist KnokBack : lvl7 = +7%resist knokback increase
    12: Resist Stun : lvl7 = +7%resist stun increase
    13: Dex : lvl15 = +15dex increase
    14: Int : lvl15 = +15int increase
    15: Str : lvl15 = +15str increase
    16: HP : lvl15 = +150HP increase
    17: MP : lvl15 = +150MP increase
    18: Attack : lvl12 = +12attack increase
    19: Magic : lvl12 = +12magic increase
    20: Defence : lvl12 = +12defence increase
    21: Max HP steal per hit : lvl15 = +15max hp steal per hit increase
    22: Max MP steal per hit : lvl15 = +15max mp steal per hit increase
    23: HP absorb : lvl3 = +3%hp absorb increase
    24: MP absorb : lvl3 = +3%MP absorb increase
    25: Sword Skil Amp : lvl4 = +4%sword skill amp increase
    26: Magic Skil Amp : lvl4 = +4%magic skill amp increase
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    ty krávo na tom byses si svezl tu svojí línou prdel xD
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: hh ja ted opravil 2000souboru a jsem na corruptu :D asi sem to opravil proti stary verzi ze ja na to kvuli tobe smatal :DDD
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    ježisí marjá to není možný te'dka mi to napíše Patch 445.1 fixed? proč to opravuju já když to stejně tak dobře(ale spíš líp xD) můžou udělat oni?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: ted sem zkusil ten check files a v miste kde se jsou normalne progras bary na download updateu mi ted projizdi asi 20000 souboru a kontroluje jejich integritu :)
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    no zatím mi tzo píše pouze dva soubory... teďka přeinstalovávám celou hru projíždim to Nortonem a NODem zároveň zkrátka se s tim seru jak debil
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: jj dej pak vedet :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: to ti nic psat nema je to automaticky nicmene ne vseho schopny. soubory ti klidne poslu kdyz to nebude hlasit nekonzistence v milionu dalsich
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    a jak poznám že je tam ta nekonzistence? mě to tam nic nenapsalo a nemáš na poslání ty soubory? napíšu ti ty jména
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: pokud by nasel crc nekonzistenci mel ty to marknout a nechat updatovat z netu.
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    jo sry že píšu zase asi napotřetí co mám na srdci ale nemáte někdo ponětí jestli to tlačítko CheckFiles ty chyby vyléčí?
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    zovna to projíždím v NODu32 jestli tam není vir ale už mě to začína srát chci si zahrát a ne to jak debul opravovat
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    když dám to check files tak čekám a nic mopc se neděje počkám nic mi to nenahlásí tak to zapnu a corrupt file a je to v píči
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: tuhle tabulku sem vcera videl taky no... a ten prvni zpusob sem z ni taky vydedukoval ale nevim to neznam zatim nikoho kdo by to prakticky zkousel :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam