no takze acid se znovu riti do sveta cabalu ;] wowko me zahadne prestalo bavit kdyz sem zjistil ze i pres lepsi grafiku (kterou vetsina lidi ma stejne na minimum kvuli raidum ;]]), prepracovanej svet, novy bg, novy dungy, novy raidy se jedna o jednu a tu samou hovadinu jako je cabal a cili zavod o to kdo bude mit rychleji nejlepsi equip a novy achievy, pvp bylo slibeno zmenit, bohuzel blizzard si nejak stoji na usich co se tyce bg finderu, hc dungy sou vazne suchy, zpocatku progress jak svine, ted lehka zalezitost s 359 ilvl lidma coz se mi zdaleka nelibi, malo instant kill abilit u bossu, raidy se daj v pohode prochazet od ilvl 345+ a celej pruzkum novyho datadisku za kterej sem vysolil nehorazny prachy se najednou po nabrani informaci da prosmejdit behem par dni ... slib od blizzardu ze se tedy hra vyrazne ztizi dodrzen nebyl, lidi lamej jak svine, nobraineru je snad jeste vic jen diky senzaci novyho datace a to je asi tak vse ... za to radsi budu nadavat nekolika desitkam jelimanu co se staraj o cabala a budu hrat free ;]
vratim li se zpet k finderum tak jedine reseni na solidni uziti toho na pvp je hrat za ali ... pak ma clovek epic pvp set behem chvilky s premade, s hordou nekdy i pres hodinu waiting time kvuli nedostatku ali v nasem regionu, naopak pokud nekdo hraje za hordu, nezbyva mu temer nic jineho nez PVE, ktere probehne rychle jako sip a najednou nema co na praci ... a pokud zabloudi do PVP ... udelat par usmudlanejch pointu mu trva tydny a jeste ho aliance krosi jak svina pac aliance ma prece instant join to battleground kze i equip jako svina ;] radsi si dam jednou tydne par hodin cabalu a budu se venovat dulezitejsim vecem nez je hrani si na holy kravicku a slozim zas konecne nejakou muziku treba pac diky ty hovadine sem na to nikdy cas nemel ... cabal me nikdy nedokazal pohltit tak aby me to za 3 hodky neprestalo bavit a ja nemohl pres to makat na sve kariere :D