• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: v nastaveni gameplay zapnout elective mod
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele blbej dotaz, ale jak dostanu skill jako treba battle rage na mysitko?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PANVA: Chapu. 60 procenet dmg cele parte je dost
    PANVA
    PANVA --- ---
    NJORL: On a related note, we will be removing Bane of the Stricken from Patch 2.2.0. We're not happy with its current implementation. It's possible we may revisit it in a later patch.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem teda PTR hrál. Wizna zábavná (oba sety), ale jestli zůstane princip a dmg barba, jak je teď, tak opět nastává čas baletek. Hra s WW barbem je teď fakt sranda, navíc krásně plynulá a fakt dobrá. Jo a taky barbové dávaj solo GR61+.... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    trochu OT. poradíte mi někdo sluchátka na hraní? pořádně přes celý uši, pohodlný, né moc těžký a hlavně proboha ne moc mastný. s mikrofonem samozřejmě... nějakej tip na co přivýběru koukat. herní jsem nikdy neměl. dík
    CAIA
    CAIA --- ---
    NJORL: Uz aby to tu bylo.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NAVARA: Ja nerikam ze je to spatne. Jen je to asi zase o tom odlozit to dokud nebude patch.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJORL: však cokoli co rozboří jediné správné sestavy party, BIS,... je přeci v pořádku :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CLAVEN: tim jsem chtel rict, ze skoro nic nebude stejne. cele to predelali. napriklad veci jako toto jsou docela game changer.

Arcstone
    New Legendary Ring
    Lightning pulses periodically between all wearers of this item dealing 1000-1500% weapon damage

Bane of the Stricken
    New Legendary Gem
    Each attack you make against an enemy increases the damage it takes from your attacks by 10% weapon damage
    The additional weapon damage taken is increased by 1% per rank
    At rank 25 allied players, followers, and pets also benefit from this effect
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJORL: What? Však to sú len trochu upravené tie PTR notes z minula, čo na tom jako "totálne rozbíja stávajúcu hru"?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HOUMI: base dmg mu yvedne dmg vic nez %dmg a este mu zustane cdr .. jak si prisel na to, ze se zvedne range? ta je fixni pro typ zbrane, ne?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    NJORL: hoď jsem link pls,jsem v terénu. Díky
    NJORL
    NJORL --- ---
    jsou novy notes na 2.2. vypada to na totalni rozbiti stavajici hry :)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    Mám možná hloupý dotaz - související s Gem of Ease. Dá se každá zbraň, kterou vyrobím u kováře, rolnout se socketem? Nepovedlo se mi to nikde vygooglit a zatím ani narolovat :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYRLEM: a ja bych rolnul teda cdr -> dmg ... to zvedne range ty wepny --> vetsi ep , wol vsechno :P cdr se vyrovna skilem ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam