• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Porad to neni venku, ofiko to bude az po pristim Live Developer Update 5.3.2026 a i pak si urcite nechaji otevrene vratka az do 28.4., takze prostor na zmenu tam je, ale neni moc pravdepodobne ze by Blizz chtel dat neco zdarma. Aspon ten talisman by mohli ale podle me to bude stejny jako s runama v VoH, jen tak bokem VoH je pridany k LoH, pokud nekdo vydrzel do ted bez VoH, tak dostane VoH k LoH "zdarma"

EXSECRABILIS: Preskladej, pokud mas schovany resety :-) Drop mi prijde tak nejak stejny :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To vypada slusne.
    V podstaze je to jedinej build co jsem nezkousel.
    A priznam se, ze jsem i linej si na to delat dalsi char O:)
    Ale laka mne. Ne ze ne :))

Btw. Neprijde ti, ze drop je nejaky lepsi ? Nebo si to jen blbe pamatuju :))
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To vypada slusne.
    V podstaze je to jedinej build co jsem nezkousel.
    A priznam se, ze jsem i linej si na to delat dalsi char O:)
    Ale laka mne. Ne ze ne :))

Btw. Neprijde ti, ze drop je nejaky lepsi ? Nebo si to jen blbe pamatuju :))
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: To uz je ofiko, nebo jedem furt na rumorech?
    NESS
    NESS --- ---
    Co zustane za paywallem a co bude free

On top of Paladin and Warlock, the expansion also comes with the following content:
    The new region Skovos
    The continuation of the main campaign
    The new endgame activity Echoing Hatred
    The War Plans endgame progression system
    20+ additional transformative Skill choices exclusive to expansion owners
    The new Talisman and Charm system
    The return of the Horadric Cube

The following content will be added to the base game:
    A full Skill Tree rework for all eight classes
    Level cap increase to 70
    A new Torment difficulty tier
    A long-requested Loot Filter
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moc me to teda nepresvedcilo, ale aspon neco
    jedinej zajimavej napad mi tam prijde to random pridavani mechanik z predchozich sezon, pokud to teda lidi tipujou spravne z tech screenshotu

Diablo 4's ENDGAME Just Became MASSIVE! | Diablo 4: Lord of Hatred
    https://www.youtube.com/watch?v=heTKFpVkbfA
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Tohle je topka https://maxroll.gg/d2/guides/echoing-strike-warlock-guide jako jediny co, mam problem se Sol runou (asi ji nakonec udelam pres Amn runy, ale statiskycky bych uz mel aspon jednu dropnout) a poleaxou s 4 dirama, porad mi padaji partyzany jak s 4 dirama tak etery, beham dokola kravy na NM + hrabenku na NM, mam otevreny hell ale rikal sem si ze nejdriv se dovybavim, uz dva dny jedu jen kravy az mi z toho houka :-) pravdepodobne se na to vykaslu a pojedu hell i bez toho
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Souhlas
    A jaky build ti prijde nej/zabavnejsi/lepsi ? :)
    Ja zkousel jet demony a musim rict, ze nic moc.
    Fire s tou jezdici stenou je oproti tomu prochazka ruzovou zahradou. Tam mne snad dal zabrat jen diablo (a to stejnak jen kvuly terenu :D)
    NESS
    NESS --- ---
    Musim teda rict ze na prvni pohled se mi vic libi ten z D2R, uz sem zkusil tri ruzne buildy: fire, abyss a echo a echo mi prijde nejlepsi zatim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Konečně jsem nafarmil ty zatracené esence, aréna je zábavná, ale asi to chtělo tam přijít trochu dřív. S minmax výbavou to bylo trochu moc rychlé :-) Ale po druhé už mě sbírat ty esence nikdo nepřesvědčí
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Cela ta "akce" se toci kolem shrines, ktery maji tvar podle toho co je za rok, ted je kun tak to ma konskou hlavu 2024 to byl had ? No a ze shrines po mohutne kritice odstranili Conduit Shrine, pac nepochopitelne v D4 altuje celej char narozdil od D3 kdy ti to prida jen blesky ale zustavas v puvodni forme, urco pamatujes :-) No a ted je conduit zpet pac pri ctrl+c ctrl+v na to nekdo zapomel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jakou bludicku?

Jinak ty mtx to je teda masakr, to jsou takovy kurvy liny, ze to nema obdoby proste.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejenom ze je odmena jsou prebarveny skiny uvedeny dva roky zpet, ale do hry tim vratili i bludicku, asi nekoho nenapadlo ze tam je na pevno zadratovana, u auradina to znamena ze ti debuffne andela, snizi rychlost pohybu a snizi plosnou dmg, no neber to :-) Jinak ty skiny jsou asi vazane na SC/HC, musel sem to udelat dvakrat aby se mi to objevilo i na druhem

Co se tyce warlocka, doufam ze ho udelaji aspon tak dobreho jako z D2R, ikdyz se trosku bojim ze ne :-) Jo uz se jim povedlo fixnout ze ty skiny jsou i v D4, ikdyz ty kridla jsou zatim "porouchana" :-)

ADITU: Me prekvapilo ze maji oba stejnou ikonku ale pritom to ten kun je ve vysledku jiny :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: v inventáři jsem měla v náhledu červeně malovaného, přišel mi trochu povědomější, a ta zelená ve stáji mě pak trochu překvapila :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mam tu dva Mythic prankstery z tohohle týdne, kdyby se někdo chtěl přidat takhle ke konci sezóny :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja si rikal ze to je nejak hrozne povedome :-)

2024

2026
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: nefunguje :-) musíš koupit "nové" D2R + warlocka. A dej si pozor ať to koupíš v bundlu obojí najednou, je tam dobrá cena. Možná to jinak ani nejde, ale kámoš před pár dnama koupil D2R a teď musel dokupovat warlock expanzi.platil za to 1700,-. Ten bundle je teď za 1000 mylsim
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak to vlastně je s licencí na D2R, funguje ta původní z D2 nebo se to musí koupit znovu? Ty původní CD bych ještě někde našel....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak sem tez neodolal, lock je srdcovka, bude i tady? Ehm.. ve 2dr? :D sry za OT :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam