• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    je tam az prekvapive hodne bugu, negunje ceh runa, nefunguje prepinani mtx, nefunguje prirazeni peta, kdyz se prepnes do butchera a vratis se zpet tak ti zmiznou aktivni incence a lektvar, ikdyz bezi dal
    NESS
    NESS --- ---
    Jo palad kvest dava stale opus, sice normalni ale 750 tzn cajk, za lilith jsou dve sparky jedna za T1 a druha za T4
    NESS
    NESS --- ---
    VII znamena dostat T4 krvave bosse a ani nejslabsiho Zira nedam, tak aspon neco :-) to by ta sezona mohla chvilku vydrzet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kozel je doma Journej az do VI hotova, sem na T4 ale porad mam problem s krvavyma hordama i na T2 je to sila, butcherove jsou tam desne prifouknuty
    HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: Ano každému v grupě. To bude fajn.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: njn, ale zase muj první :-)
    Od včerejška jsem v guilde, tak dám vědět a můžem dát spolu jak budu na T1 :-) ...to vypadne každému kdo tam je těch 5 mythicu z goblina? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jo pokud se nic nezmenilo tak je jedno jestli to otevres T1 nebo T4, pocet uberu je stejny, klikari :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Já měl 6K KS, pak se hra zasekla a po odseknutí jsem byl mrtvej. Nebo jsem měl 2K KS a když došli monstra tak se KS porad točila dokola jako bych ji refrešoval a nešla skončit až do skoku do města, kdy zmizela bez efektu ... :-D

Jinak jak jsem měl těch 6K tak to byla zajímavá věc, kdy se u jeho šrajny v HL pořád a pořád oběvovali takový ty vybuchující goblini pořád a pořád a pořád ...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mně padl mythic prankster sigil na lvl10 :-) to otevřít až na T1 ne?
    NESS
    NESS --- ---
    9K KS bude slusna rehola, sem to vzal v pulce, jedna hlt 53 paragonu, mistri z blizzu to neodhadli, cejtim nerf :-)

HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: Přijat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /poslal jsem žádost o přijetí do clanu. Díky :-) (spirallkk)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako dobre to maj rozbity, porad me to vyzahue ze hry, s nejakou hlaskou, ze mi dosly zdroje v pc :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Dneska to asi nebude ke hraní, do hry jsem se sice dostal, ale každý TP znamená minuty čekání, většina NPC nefunguje,....
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HULIK: Vítej do klubu 😊
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak už se mi tady víc jak 30 minut točí Queued for game ....
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak jen malé info:
    Tak jsem včera s kolegou z guildy udělal v grupě ten Purified Essences Easter Egg.
    Ani jeden jsem ho ještě neběželi a materiál jsem měl jen já a v pohodě to proběhlo a odměnu jsme dostali oba.

Další zajímavost. Dělal jsem úklid v eternalu a měl jsem tam pár mythic itemů ze starých časů item level 540 a pří rozložení u kováře jsem z každého dostal 4 sparky :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Veta co mi utekla

Killing Lair Bosses has a chance to drop a DOOM chest, which contains existing Uniques that have DOOM Crucible transmogs!

Become the Butcher in Season of Slaughter — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24244648/become-the-butcher-in-season-of-slaughter
    NESS
    NESS --- ---
    Podle PTR je zaklad udrzet KS jak to jen jde, tzn klicovy je dostatecny MS + evade a teleporty.
    Problem NMD/Pity bylo backtrackovani stim se bohuzel neda nic delat, kde je blbej design tam se tomu nevyhnes a na KS zapomen, v HLT a PVP zone je problem kdyz ti dojdou monstra, tam se tomu vyhnes pokud dopredu planujes trasu tak aby porad slo nekam postupovat, bohuzel neni cas k KS stihat a resit loot, tzn brat to nejnutnejsi, nejlepe kdyz je kolem tebe zivo, teoreticky to jde pak pobrat (az ti KS dojedou), ale prakticky na to stejne nedojde, tzn pet pobere co jde, neco dobehne do truhly samo (lege/ancestr), zbytek smolik.
    Sice to nikde nepadlo ale v PTR byl i mythic KS s nazvem "fresh meat" ten byl za 9K killu v rade a to je cilovka kam se chces dostat a jedine kde toho slo dosahnout byla HLT, jinde neni takova intenzita monster, znacka ideal je delat sloupky, vycistit kolem prostor, pustit sloupek behem toho se respawnou normalni monstra. Marena nebyla uplne spolehliva aby sla pustit opakovane a udrzel se KS, musi byt okolo mostra. Zalezi jak prodlouzili ten timer, treba to ted pujde.
    Dost pomaha co dokaze svinit ofscreen napr: light spear, evade spirit, heartseeker, spirit wolfove (ceh runa)

Pokud stale plati ze Palad dostane Griswold's Opus za klasovy kvest, tak ho doporucuju delat az na 60lvl, nejlepe na T1.
    Griswold's Opus - Duriel/Harb
    Ward of the White Dove/Dawnfire - Varshan
    Sundered Night - Grigo
    Mantle of the Grey - Grigo/Urivar
    NESS
    NESS --- ---
    Na leveling bude asi vhodne byt co nejvic Butcher, tzn to vypada sezoni blesingy zacit fresh meatem, pak krvave klice, chce to zacit T1 uz se zasobou klicu a jit rovnou na bosse pro unikatky, jako treti obecna repka, pak bych sel glyphy a sloughter jako posledni.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam