• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Kde je aktuální seznam bossu které grindit kvůli specifickým uniq? Potřebuji toho nekra vybavit
    NESS
    NESS --- ---
    Rift farma, vhodne pro silne stroje, s optimalizaci se moc nepocitalo, kdyz se sejde vic lidi, je to znat

NESS
    NESS --- ---
    Co bych pochvalil jsou eskalace, po tradicne dobrych hlt, konecne neco pouzitelneho, jak to je 1-2-3 tak se odmeny nasobi, tzn se spravnym affixem to je znat, treba na gemy 2 skull gem je 200k fragmentu na truhlu, zacal sem to kuli obolum ale i ten zbytek jde a s vyberem na 3 moznosti se spravnym zalozenim to funguje.
    NESS
    NESS --- ---
    Boha kdyby to aspon v ty truhle vyhledavalo jaka ubera je udelana a jaka ne, bohuzel crafted to nenajde, poznat se to neda.

Co se uber huntu tyce, craft pres fragmenty jeden kus jasny, zbytek tezka ruleta, jak je tech uberu tolik tak UC obcas neco dropne ale pri tak velkem poolu gl, prakstera se mi nepovedlo udelat, pokud jich vyprdbe 5 tak asi dobry, u bossu obcas neco padne, stare ubery maji asi stejny drop, tzn jednou za uherak a nove mi prijde ze padaji s loot table jako normalne, ale s cetnosti jako stare ubery, ale zase pool jak prase, cilene vlastne mimo toho craftu nic nejde, ikdyz ani tam necilis na kus ale zase na pool.

Zlaty chaosky tam ten random byl aspon zabavny, tohle je jestli neco tak umorne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ze zacatku rozkladanim, pak dropem, mam ted pohodlnych 23K a necitim problem.

Kdyby nekdo chtel rozject gamble tak eskalace s obolama za jednu eskalaci se da udelat kolem 20K obolu, tamris je fixnuty ale dropovat unikatky pres gambl je nesmysl, drop je dost malej, vygamblil sem v temrisu i dve ubery. Ty eskalace chce s tou trojmoznosti pri prechodu a trefit znovu oboly, pri stesti se da udelat s obolama kazdy z tech 3 dungu, pokud by se to jelo jako nmd tak je to tak 2K max
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    co je nejlepsi na forgotten souly ted? tam mam nejak uzky misto jako pekelne, a to jsem v hlt furt...
    NESS
    NESS --- ---
    Dalsi dobrej for :-)

X: kde hledat v inventu klice na bosse ?
    Z: Pod zalozkou lektvaru
    X: Jo oni jsou ve hre lekvary ?
    Z: Ne proc ?

(profane jasny ale pak to neni vtipny :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Nechapes podstatu sezony, na konci vyhraje ten co ma nejvic smrti v krouzku :D
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: no hra ma vzdy pravdu :-) jako kdyz je v krouzku louze jedu, nad hlavou mas smecku mecu a bezi k tobe lunetik, tak je to na zvazeni, jestli chvilku nepostat na miste :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: nepomáhá, tak stát nebo nestát? :o)
    SITH
    SITH --- ---
    jj, hra říká, že máme zavírat rifty

ale rifty posílání unikátky a nepřátele, takže se vyplatí to nezavírat a získávat xp a cinders :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jak vidim S14, sem udelal rovnou meme :-)

NESS
    NESS --- ---
    Jo drop v uber UC je zpet na 00 prd

"Fixed an issue where Undercity runs using the Mythic Tribute of Armaments incorrectly granted guaranteed Mythic rewards at high Torment levels."

Testovaci T12 uber UC s goblinama, 3 truhly 0 uberu
    NESS
    NESS --- ---
    Tower maji nejak bugnuty, zabehl sem T120 dostal se na 72 misto a dalo mi to vsech 6 kesek na raz
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    SITH: Podle toho co chces :D v LoH jsem necra nehral, minioni mi prisli strasne lazy, hazis treba jednu kletbu, ale super na odpocinkove hrani, nemusis mackat vsechny klavesy etc jako kdyz chces hrat blight nebo blood wave, ty me nikdy nechytli.

Ted koukam ze je novej golem build, tak to jsi me navnadil, zrovna jsem zalozil rogue a socku a premyslim co hrat :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Lidi si porad jen stezovali ze nova sezona jsou jen prebarvene powery, tak jsou prebarvene powery pryc a sezonu definuje ze mame ten samej loot jen o fousek lepsi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud jde nekomu jen o sezoniho peta tak se k nemu da dostat tak do 2h od zalozeni charu pokud te nekdo protahne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem viděl zajímavou teorii, že ve skutečnosti ty "tři týmy co chystají sezony dopředu" mají cíleně za úkol nedělat vůbec nic, a jediný skutečný tým je ten, co dělá na placených datadiskách. Protože fuck free seasons prej... :)
    Něco na tom bude, mám pocit ze všech free sezon byla vysloveně dobrá jedna?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam