• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo 4 Expansion SECRETS – Skovos Map Leak, Rune Words & Trailer Clues
    https://www.youtube.com/watch?v=Sru3sQJ0Rys
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem momentalni 82 v HC Paladinu :-) Ale jsou tam dost znacne mezery, hlavne co se Santu tyce, nemam ani jediny uber efekt a i ten zbytek je spis meh

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: uz dali pit150 auradinr + zpaladin, zbarb, zdruid
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    diky Tower a leaderboardu jsou ve hre zase support (zDPS) buildy. To se mi libi a je to jedna zveci co mi hodne chybela.
    Druha vec je, ze ten tower je vicemene k nicemu :D ...ale svym zpusobem to zabava je a pokud se s expanzi zvedne obtiznost a budou nejake odmeny rozumne tak to bude davat vetsi smysl .)

druid, barb a palach supports

Push Builds Tier List - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/tierlists/push-tier-list
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak tohle velka ostuda, ani po mesici nejsou schopni fixnout tenhle bug

MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    NESS: hltd jedu skoro porad a tam mi bac a jah nepadno. ale to je fuk sem postavil minion necra s Shako a Tyrael's Might :D
    NESS
    NESS --- ---
    MEKKZ: hltd ?
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    NESS: ja ti verim, ono to kolecko pomoci durial chesty v azmodan's invasion asi je jednoduchy, ale neni zabavny.
    NESS
    NESS --- ---
    MEKKZ: naopak tuhle sezonu je to po dlouhe dobe co jsou runy ez, ma mtoho 10x tolik co minlou sezonu, uz jsem cast rozdal

ADITU
    ADITU --- ---
    MEKKZ: já mám právě odpoledne bez děcka...
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    ADITU: zkusim, se pripojit, ale hlidam decka, tak nevim jestli to vyjde :D

MIHALS: Hleas goblina, killnes goblina, dostanes loot 5 mythic itemu, ja dostal 2x grandfather, Shako, a 2x
    Melted Heart of Selig. Hraju necra, takze mi to bylo uplne k prdu.

A tvl, nafarmit runy na mythic je pain, vubec me ten loop nebere. A druhak padli mi 3 mythic a ani jeden co potrebuju.
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: u crossu mám fajfku takže povoleno...tak super, jsem zvědavěj co se bude dít:-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MIHALS: oui. Na PS, takže cross play se bude asi hodit povolit, jestli nemáš. zkusím po cestě z práce ulovit bezdrát klávesnici, ať můžu do chatu psát jako člověk, jestli to půjde připojit...
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: ok tak zkusím, já budu od šesti online, jak jsi v klanu?
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Zkusím být online :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MIHALS: no, zásadě... Vlezeme do dungeonu, doběhneme ke goblinovi, zabijeme goblina (nesmí zdrhnout) a z něj vypadne pro každého něco fialového...
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: ahoj, já bych to zkusil ale vůbec nevím co a jak tam dělat:-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mám jednoho mythic prankstera a kolem šesté, půl sedmé chvíli na hraní, kdybyste se někdo chtěl připojit.
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    hůlka teleportka

VODNIK
    VODNIK --- ---
    Taky jsem tower nějak nepochopil, je to výrazně lehčí než Pit na stejném levelu (zkoušel jsem 100), asi bych řekl že i kratší a nějak tam není nic navíc - možná nějaké bílé bobule, ale nepřišlo mi že by měly pozitivní nebo negativní efekt. Žebříček pro paladiny už funguje, akorát se člověk vůbec nedozví kolikátý je, možná jedině pokud je v té první 1000, což je pro normální jedince nereálné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam