• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELZEEpomoc hudbou, uměním & tak vůbec!
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    [ pomoc hudbou ]
    vysledek ankety... omylem jsem ji uzavrela:)
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    ENKATT: ahoj, na nastence je spousta DJs, kteri jsou ochotni zdarma zahrat... z kapel zatim jen DUB IN DA TRIP, zkus je kontaktovat... az budes vedet blizsi info, kontaktuj me, at muzu doplnit tabulku v zahlavi. diky
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na prelomu zari/rijna delam v crossu druhou beneficni meow party, na podporu kocek v peci naseho obcanskeho sdruzeni OS Podbrdsko www.podbrdsko.kocky-online.cz
    nebyla by nejaka zajimava kapela na horni stage ochotna pomoci svou ucasti?)
    dalsi napady jak prispet na provoz utulku vitany...)
    ANUS
    ANUS --- ---
    neziskový server www.desky.cz

    Jako registrovaný uživatel si budete moct prohlížet databázi desek a dívat se kdo kterou desku vlastní, schání nebo nabízí na prodej. Potom jednotlivým uživatelům můžete napsat pomocí interní pošty a domluvit se. Dále můžete využívat diskusi a inzerci.
    Na deskách.cz můžete nabízet k prodeji DJskou techniku nebo vkládat inzerát na výrobek o který máte zájem a chtěli by jste ho koupit a potom se s případnými zákazníky domluvit přes interní poštu.
    ANUS
    ANUS --- ---
    25.7. Pátek
    Je v clubu Cross akce organizovaná serverem Desky.cz, výtěžek z téhle akce pude na pokrytí výdajů spojených s provozováním tohoto serveru.
    Na akci která je nazvaná Vinyl Session vystoupí na obou stagích Djs, kteří se na deskách.cz pravidelně pohybují.

    Akce na podporu neziskového serveru desky.cz

    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    ja se taky hlasim (a pravdepodobne cela crew) ze pomuzu. teda pokud se nebude, jak se tu aktualne resi, jednat o akci na zachranu neciho skomirajiciho businessu:)
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    stojí za zmínku:
    Letos na Festivalu Reggae Ethnic Ska Session v Žízníkově vybírala v areálu festivalu Česká Rastafarianská komunita finanční sbírku, která putuje díky Nadaci Divoké husy do brazilského slumu Fortalleza do klubu, kam mohou děti docházet a hrát tam hry, učit se atd...za peníze se koupí hračky, psací potřeby atd. Vybralo se 5 460 Kč, což se díky nadaci zdvojnásobí na krásných 10 920,-. Díky VŠEM, co přispěli!!!
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    PRAASHEK: a to je dobre, nebo ne?

    TSP: bohuzel uz asi neni pomoci. to by spis chtelo cloveka, kterej bude mit penize a bude to chtit dat dohromady. myslim, ze je dost pozde premejslet nad nejakou benefici... myslim, ze by byl fajn aspon ten net shop, poptam se:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    POHODAVOLE: no právě :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PRAASHEK: to je jasny ne tim ze zahrajes tak nekdo na tebe prijde a da treba i vstup kterej de na dobrou vec takze hudba pomaha :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no počkat, já myslel, že ta hudba má pomáhat..?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    jinak jako kontakt muzete pouzit diskuzi tady [ URNA & MHD ] bo mail pohoda.vole@seznam.cz a web http://mhd.freetekno.cz/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BEDUAN: hele s timto imho nic moc neudelas, nemuzes prece donutit lidi aby si tam kupovali vic desek, muzes udelat benefit na podporu ale to by si pak musel delat kazdej mesic aby se ten kram udrzel, taky je mi to lito, taky se tam koupil svoje prvni desky ale hold proste nekdy veci nejdou tak jak by si je clovek predstavoval :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    klido si me taky pridejte na nastenku, kdyz to budu vedet dopredu tak klido prijedu a zamastim, dale muzu pomoc treba s nejakou beneficni akci, muzu zaridit matrix bez najmu + treba dohodnout naky dje ktery tam zdarma zamastej :)
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    a este po domluve tady na baraku kde zijem v praze sme se dohodly ze klido muzem poskytnou neaky to misto na prespani pro lidi co budou vystupovat pomahat na neaky cinosti v praze - at se nemusi platit za hostel bo tak a taky misto na neaky veci v garagy bo na zahradu se vejde dodaka/ky
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    TSP Records se zavírá

    Je nám líto, ale musíme oznámit, že po 8 letech obchodování s vinylovými deskami v Praze a celé ČR, jsme nuceni díky stále se zhoršujícím podmínkách v této oblasti zavřít náš obchod ve Školské ulici na Praze 1. Zda budeme pokračovat v provozování internetového obchodu v tuto chvíli bohužel není jasné.

    Sice krátkodobá ale dobrá zpráva pro naše zákazníky může být to, že je zahájen totální výprodej všech titulů do úplného vyprodání. Obrovské slevy jsou jak v on-line shopu, tak v obchodě ve Školské ulici.

    Navštivte nás na www.tsprecords.cz, nebo osobně ve Školské 26, Praha 1 (nedaleko tramvajové zastávky Vodičkova), aby jste využili této příležitosti k velmi výhodnému nákupu toho nejlepšího z techna, hardtechna, drum and bassu, reggae, dubu a dubstepu na jediném opodstatněném formátu - vinylu !

    Ceny od 100,- Kč !!!

    Nestrácejte čas a navštivte nás dokuď máme široký výběr, to nebude trvat věčně.

    S pozdravem a lítostivým díky všem těm, kteří nás celou tu dlouhou dobu podporovali,

    TSP Krew
    od id zarovlka
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    he elisko a co ted udelame s tim tsp !!!! pry konci !!!!! a to nechceme ....!!! nenapada te neco
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    SMAZAK: myslis rock for churchill? jojo, letos jedu poprve, taky se dost tesim:) canaman... uuuuu
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ELZA_BASETIX: rfch muzu doporucit -uz tam jezdim asi patym rokem , super atmoska - vetsina mistnaku a vetsinou hodne zajimavej line-up :)
    BEDUAN
    BEDUAN --- ---
    POLINA: tak ze ses koukla jo ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam