• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELZEEpomoc hudbou, uměním & tak vůbec!
    CHUCK
    CHUCK --- ---
    TETA_JELENA: ja ten text ani necetl, ale porad mi prijde lepsi kdyz da takhle verejne sanci aby se o ne nekdo postaral, nez kdyby je privazal nekam ke sloupu nebo neco podobnyho..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CHUCK: pro me je to neprijatelny, ze si nejakej ubozak poridi psy a ve finale je chce dat pryc kvuli slepicim a da to na aukro? nechci to rozebirat tady, na to je na nyxu jiny klub a tam radsi s tvym nazorem nechod.
    CHUCK
    CHUCK --- ---
    TETA_JELENA: dat inzerat na psa? me to teda neprijde zas tak zvlastni
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    kam az jsou lidi schopni dojit... http://sz.aukro.cz/item464157039_matej_a_smudla.html
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    chtela bych pozadat o napady na vytvoreni kamapane proti kupovani stenatek z velkochovu "znackovych" plemen za malo penez. jelikoz jsou lide neinformovani, je treba jim dat vedet, ze tim podporuji jen a jen vysavani a tyrani pejsku, kteri jsou na takove chovy vyuzivany.
    je treba apelovat znovu a zase na lidi, aby nekupovali pejsky od velkochovatelu za malo penez bez PP. pokud jde o rodinu, co ma doma krizence a narodi se jim stenatka, pak je to ok, ale dokud budete kupovat levne draha plemena od velkochovatelu pres inzeraty, co vam je dovezou az domu, podporujete v tom tyrani a hyeny, jejichz psi ziji ve straslivych podminkach a jsou chovane jen pro penize.viz.:

    http://azpravy.atlas.cz/domov/krimi/169308-silena-chovatelka-tyra-na-pelhrimovsku-dalsi-psy.aspx
    http://www.utulky.estranky.cz/clanky/pripady-tyranych-zvirat/tyrani-psi-z-jarosova
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    upgrade nastenky brzy!
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK by měl být svobodný art festival, který v České republice v takové podobě zatím nebyl. Festival proběhne v termínu 3. - 5. 10. 2008 a bude zaměřený především na okrajové žánry umění, neprofesionální uměleckou scénu a DIY kulturu, která se v posledních letech mezi lidmi rozšiřuje stále více, protože provozování kultury už není záležitostí pouze profesionálních umělců. Tvůrčí svoboda, zde bude umožněna všem, a to bez zásadnějších investic hmotných či časových, a zároveň bude fungovat jako protiklad proti masové kultuře a kultuře prezentované ve veřejných sdělovacích prostředcích. Samozřejmě nechceme opomínat studenty uměleckých škol, profesionální nebo začínající umělce, ale vždy klademe důraz na originalitu jejich tvorby a ne bezduchého kopírování současných trendů.
    Více info na http://www.freezefest.cz
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    DNES:
    CROSS - FREEZE FEST BENEFIT!!! - http://freezefest.kulturajinak.com/
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    26 | 09 | 2008 - zejtra = Benešov nad Ploučnicí - klub Gorilla
    Benefit na městský útulek!
    A je to tu! První akce pořádaná pod hlavičkou BEG na kterou Vás můžeme pozvat je benefiční koncert na podporu Městského útulku v Děčíně. Koná se v pátek 26.9.2008 v Benešově nad Ploučnicí v klubu Gorilla ( na koupališti).
    Všechny zůčastněné kapely hrají zcela zdarma a dokonce i cestovní výlohy si hradí sami!!! Klub Gorilla propůjčí prostor na tuto akci taktéž zcela zdarma a od města Benešova n. Pl. bude zapůjčena zvuková aparatůra, takže VEŠKERÝ VÝTĚŽEK BUDE VĚNOVÁN NA KONTO MĚSTSKÉHO ÚTULKU V DĚČÍNĚ!!!
    Na místě bude infostánek útulku s nabídkou zvířat k osvojení a distro TPC distribution. Vstup bude 50 Kč, ale pamatujte, že čím víc peněz dáte, tím víc peněz bude moct pomoct opuštěným zvířátkům!
    flya http://img9.imgup.eu/plagic_bene.jpg
    prevzato z czechcore.cz
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---

    chtela bych ID WTG podekovat za jeho nabidku vcerejsi beneficni akce v crossu a tim samozrejme i klubu cross za jeho podporu v utulkovych a tyranych zviratkach. castka, kterou venoval cross pujde na vystavbu novych kotcu v psim utulku v libni http://www.utulek-liben.com/ , ktere uz se nam z predchozich sbirek podarilo nechat vyrobit a dopravit do libne.
    pokud nejake penize zbydou, venuji je OS cibela http://www.cibela.cz/ ,ktera se aktivne stara o tyrana a jinak stradajici zvirata.

    report z crossu neni treba psat, diky vsem DJs, co prisli zahrat a znamym, co se prisli podivat
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ENKATT: ja bych tam sla na 20:30.
    budes chtit zase letaky? kdyby dosly, tak hnedd pisni.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TETA_JELENA: v koli tak? ja musim natisknout par kocicich trik ktery mely byt hotovy uz aspon pred tydnem
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ENKATT: uz to mam v kalendari a ty koukej dneska dorazit:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    predbezny line up pro cross 19.11 beneneficni meow party
    Jet8
    diskoballs

    djs
    electrom + flautistar ( breakbeat a do toho nazivo fletna)
    stepforward djs
    raveboy
    crome
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    tak i pres moji neucast;) se pry vcerejsi koncert na kladne moc vydaril. lidi bylo nadprumerne a ja bych chtela podekovat Majkovi z Jonestownu a vsem kapelkam za jejich pomoc.
    MONGHOL
    MONGHOL --- ---
    Prosiim chtel jsem se zeptat jestli nekdo z ucinkujicich na Milade omylem nesbalim hlinikove stredy na 7" desky hralo se na nich od zacatku a rano kdyz akce koncila tak tam nebyly...

    Diky moc.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    kdyby mel nekdo zajem podivat se na opustena zviratka... [ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam