• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELZEEpomoc hudbou, uměním & tak vůbec!
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    YBUKO: dik za odpoved, jen mi prijde ulet chtit delat rekord v obrim karaoke.. ale jinak proti pochodu nic nemam, jen skoda, ze to neresej nejak vic do hloubky tak, aby to melo co nejvetsi efekt. v guinessove knize rekordu to nikomu nepomuze :/
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    + pondelni soukenicka --- letak nahore.
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    http://www.svetovypochod.cz/
    [ Světový pochod za mír a nenásilí / party / 3.11.2009 / CR - Praha - Václavák ]
    nevite nekdo neco blizsiho o tyhle akci?
    konkretne me zajima: jde jenom o upozorneni na nebezpeci valek, nebo muze mit akce zasadni efekt na reseni konfliktu? A jakym zpusobem toho organizatori chtej' dosahnout? Ty stranky jsem prolitla a nikde jsem se to nedocetla..
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    sounds of solidarity vol. 5, brno . faval ... letak v zahlavi ...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    1.12 poradam v crossu dalsi beneficni meow party pro kocky v peci naseho obcanskeho sdruzeni ( OS Podbrdsko) tentokrat pujdou penize predevsim na poplaceni dluhu bna veterine naseho mimoprazskeho depozita (pusobi pro oblast Kladno, Slany)
    je tu nekdo, kdo by chtel podporit a zahrat si ?
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    [ BUBNOVÁNÍ pro AFRIKU / ostatni / 6.10.2009 / CR - Praha - náměstí Republiky - Praha 1 ]
    Pokus o bubenický rekord je součástí oficiálního zahájení sbírky Postavme školu v Africe, která se bude konat od 6. do 10. října po celé České republice.
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    Téma příští cyklodílny v Truhlářské 11: řetěz / vlastnoruční výroba blatníků

    Ve středu 30. září proběhne od 17:30 další svépomocná cyklodílna. Bude rozdělena na dvě různě zaměřená témata. Prvním bude péče o řetěz a jeho výměna – už jsme to nakousli dvakrát a tentokrát se tomu budeme věnovat naplno. Druhé téma nebude opravárenské, ale sezónní: budeme vyrábět nízkonákladové blatníky. Kromě těchto dvou témat se ale tak jako na předchozích cyklodínách i na této určitě dostane na další konkrétní problémy dorazivších kol. Přijeďte se něčemu přiučit, přijeďte si něco opravit i vyrobit - a přikusovat k tomu veganské občerstvení. Nikdy nebude lepší, než s příchutí kolomazi!

    Svépomocná cyklodílna probíhá v Truhlářské 11 každou druhou středu od 17:30 do 20:30. Na jejím chodu se podílí lidé z kolektivu Milada, příznivci Auto*Matu a jejich přátelstvo. Vstup je volný, přivítáme však příspěvek na občerstvení a nářadí. Pokud máte nářadí vlastní, přivezte si ho, bude se vám hodit.
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    KAMCZA: dik za info!
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    Duležité:


    Masky v rámci karnevalu, jsou povoleny . Takze kdo chcete muzete si zakrývat i obličej! Nehrozí postih proti shromažďovacímu zákonu.

    Dále na místě bude probíhat kontrola vozidel a jejich technického stavu , dále i dokladů řidičů, včetně testu na přítomnost alkoholu a jiných psychotropních látek , takže řidiči počítejte s tím!
    Kontrola vozidel bude ukončena do 15,00.

    Šiřte dál.
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    INFO K ZITREJSIMU KARNEVALU:
    17. 9. 2009
    Všechny srdečně zveme na závěrečnou akci Týdne nepřizpůsobivosti - na sobotní karneval, jenž začne ve 12 h na Těšnově. Stejně jako loni se můžete těšit na rej masek, alegorické vozy, koncertní stage i soundsystémový doprovod. K přípravě výzdoby a masek bude sloužit páteční dílna v libeňské hale C v Drahobejlově ulici. Další detaily se brzy dozvíte na těchto stránkách, prozatím zde zveřejňujeme dnešní tiskové prohlášení. Těšíme se na hojnou účast a věříme, že si po tomto hektickém týdnu užijete karnevalový průvod spolu s námi. Ať Praha zažije nejlepší párty všech dob!

    Karneval bude oslavou svobody, která je nepřizpůsobivá
    http://neprizpusobivi.fnf.cz/karneval.html
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    ELZEE: pry to probiha kazdy rok v zari...
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    na namesti miru probiha trh chranenych dilen, jen jsem nenasla nic na netu.. bylo to i vcera, mozna ze bude probihat cely vikend, nevite o tom nekdo neco? pozor: utraci se tam moc dobre :)
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    zatim jen takhle:
    [ IRIS23 @ A 1 sound ~ o)]█[(o ~ || ROOTS & FUTURE || ~ o)]█[(o ~ dnuos 1 A ]
    debatni ctvrtky s dokumentarnim filmem, poradane clovekem v tisni..
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    CROME: dik!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam