Tak Vážení, tohle je moje pozvání na další pokračování vypečeného večírku Jack it!, které bude zároveň oslovou mých kulatých narozenin.
Pro tuhle příležitost jsem pozval jako hosta mýho bratra, producenta a DJe, všem známého jako DJ Matoa.
On moc hudebně do našeho večírku nepasuje. Čersvě "ulitý" těžkotonážní Dubstep vlastní výroby je rytmicky i zvukově malinko jinde,
ale to absolutně nevadí. Jak jsem se několikrát přesvědčil, domácí prostředí mu svědčí, přece jenom se tady často neukazuje a hlavně lidi skvěle baví.
Míchá svižně, energicky a celkově to "valí". Přinese opět kopec nových a zábavných tracků pro naše fajnšmekry. Jako perličku můžu dát, že pro hraní
používá technickou lahůdku "cyber gramofon" od Denonu DN-HS 5500.
Celej tenhle večírek bude komplet v režii jihlaváků a druhým hostem bude DJ Maylow.
Stejně jako Matoa žije několik posledních let v naší Metropoli a málokdy je ho tady vidět nebo slyšet. Je to škoda, je to deepovej fajnšmekr a dává vždy
tanečníkovým nohám slušně zabrat. Jako jeden z mála ještě používá vinyly, takže celkovej zvuk je správně hutnej jak se patří. Rozhodně se na jeho set těším
a naplno si to vychutnám.
Zbytek večera už obstarám já se svými kolegy Mejlou a Nikkym. U mě se můžete těšit na plno nových šlágrů, mezi nima budu nenápadně dávat starý
francouzský pecky a budu se vás prostě snažit bavit Housem jako vždy a u toho ještě trochu slavit.
Takže zvu vás všechny, který jsem ještě nepozval na tuhle akci a ještě doplním, že osoby ženského pohlaví mají vstup zdarma!
Jiřan
Jack it!
Birthday edition
DJ Matoa (Case rec., Dubkraft rec.), DJ Maylow (Lowfat rec.), DJ Jiran + DJ Mejla + DJ Nikky (Housefruit collective)
Pátek 15.5.2009
Vinárna Dělňák Jihlava
www.myspace.com/housefruitdjs
www.myspace.com/djmatoa
www.myspace.com/caserecords
FLYER