• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    To teda nevim....kdo si ,že znáš Jiříka:-)
    KOZZ
    KOZZ --- ---
    ze byl 2.7. do fijalova,jinak tezko rict takhle z hlavy..:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    KOZZ: Proč odfialovíš?:-))
    KOZZ
    KOZZ --- ---
    ahoj kluci:)
    estebane az odfialovis tak komunikuj.)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tak co hošíí,dobrej weekend....Až na to hnusný počasí,docela mě pobavila ta dopolední diskožka:-))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak mozna Trojkovo pytlikk.... :o) me mozna taky vyjde jeden plac...hlavne uz ale kuwa aby nam praskal novej zvuk...na to se tesim...:o)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    hm kurva asdi budem muset dovoleny nechat na zimu nak se z akcema roztrh pytel :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Hmm,my ještě zkusíme ten Zaječov....Já odlítám na Korfu mezi 4.8-15.8.,tak doufám,že se nebude nic dít:-))
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    skrapa:
    hele volal mi Martin sMejta chce 25/7 delat nejakou eksnu ja tu tenhle vikend nejsem. Lisak s Bednou hrajou v Kutnej Hore. V nedeli mame spicha v Horo, este nevim v kolik to si este upresnime tak to dejte s nim do kupy a vymyslime nakej flek. Tonik se jede podivat na louku taky v nedeli do Karizka je mozny ze by to tam mohlo vyjit, ale bohuzel beze me domluvime se dneska odpo klasicky in da KRETA.
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    skrappa: zvukovod ti poslu sem
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Ok....uvidíme,dáme si dyžtak brigádku v truhlárně.
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Komunikovat...to je jasny, ale ja to tu neak nedavam...mnoo, budu se snazit, ale ted jsem cca na dva dny opet plne vyrazen, pac jsem usnul na slunicku a mam takovou rudou barviczku, ale rudou spis do fijalova, zvednout se zpostele mi trva 10 minut, takze s ted nic neresim....jo a s tema bednama se Chlusta nejak netvaril. Jakoze se mu do toho nechce, takze cekam na kalkulaci a uvidime mno, paxe ozvu
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JIRKATROJKA: Jsem koukal na měrení těch vašich vejšek .Ta křivka ztácí cca mezi 8-10Khz 5-6db.Lepší by byli ty DE950.To měření vypadá slušně.:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tak takovýhle složení jsem vybral.I banán to odsouhlasil,ale říkal,že je to zbytečně drahý.Že oklo tich 7tis.se pohybují kvalitní vejšky.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JIRKATROJKA: To je jasný Jířo,musíme nějak komunikovat:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam