• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    Cipřík :) ty voe ne že bych ho podceňoval ale no myslim že s Hubertem se asi srovnavat nemuže nebo mysliš ze jó no každopádně bych u toho chtěl bejt a simtě jaky mašinky ma ten típek s procesorem mysliš mašinky na měření?
    Já tomu stějně moc nerozumim to jako změříte nastavíte hodnoty a už to pofrčíííí
    :)
    jako třeba s čeho do toho budete pouštět ty frekvence atd atp ale to je asi na delsi debatu bych rek
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Pro upřesnění skrze to měření,ještě takovehle dodatek mi napsal:Speciální bezdozvukové komory v ČR zvládnou
    tak do 50Hz s odřenýma ušima.

Řekl bych,že tu bude dost dobrý...uvidíme,ale když za to nic nechce,tak určitě nekecá.A je to nějakej starší typ...asi jako Johny.Z toho vyplývá,že by měl beejt i rozumnej:-D.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JIRKATROJKA: Přesně tak...Pája si vyrobil měřák...fr.rozsah od 100-121Hz....:-)

Ten týpek,co mi nechá ten procesor,tak má nějaký mašinky:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Tak doufám,že změří hlavně tu nejvyšší...Až budu mít prachy na ten procesor,tak mu brnknu a domluvíme se.Uvidíme,kde bydlí.Kddyž to bude fakt někde kousek,tak to bude luxus.To bychom mohli s těch repráků vymáčknout max:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Cipřík :)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    a co je to zač
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak my to budeme mit pod 100 na 100%, takze to staci...jen nechapu, estli zmeri jen tu nejnizsi bo vsechny.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Psal mi,že dokáže změřit nejnižší frekvenci do-100HZ...Hubert prej do 200hz...takže má možnát nějaký lepší vybaveníí...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ještě si je necháme pěkně změřit,zadarmo....to víš máme na to lidi:-)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    nech naše šmudli voe bejt jinak te zabíju :)))
    jj tos mi psal co to je za metodu cos mi popisoval v tom founu a co je to za típka esli to ovlada chci tot aky :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Šmudly co je John radši prodava bratrankovi. No fuj. Hlavne abysme to nevodkourili bo se s tim zase neco nestalo. A k typovi kdybysme prijeli na premereni a von vytahnul metr, taxe snad zabiju smichy :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ha...tyhle ty dva basáky přehrajou všechny čtyři ty vaše šmudli!!
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    cy kraaaaaaavo stena jako pííííča

ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    :D Presne takhle se na to musi jit. Kuba ziskava bod a Jirka brigadu na vikend :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JIRKATROJKA: Voe,dneska nebo zejtra budou teprve nařezaný,takže veekendová brigáda nikoho nemine:-)Chceš lepit nebo šroubovat?Popř.nám můžeš vařit kafeeee...:-D
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    Estebák je starej provar to se vi uz davno co vy elektropůůůůnove uz mate ty repraky
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Ty jo...si ho provařil!
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Sice jsme slavili jeho 25, ale o 25 let dyl... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam