• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    JIRKATROJKA: Kdyz se ti nekdo bude stale, neunavne a trapne srat do hrani, az ti to uplne zkurvi naladu a koneckoncu celej vecirek, tak se mi nemuze nikdo divit, ze nemam naladu ani hrat. Uz proste ta vtiravost kamkoliv prekrocila vsechny meze. Takze asi tak ;)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    ESTEBANED: jerkooooooo kam si utek voe ja byl zrovna v takovim rozpolozeni ze si te konecne poslechnu a ty!!
    ty si voe utek a nakonec to tam za EPX musel dohrat robar tkzvany neunavny (nic ve zlim) hyml hergot krucajs element
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    JOHANCZII: jenze nase stranky sou nejlepčííííí nejsi náhodou z prahe nebo snad ze splzne nebo nedej bože ze Zdic ze si dovolis kritizovat nase bozsky zuppa stranky jo a nam vsem aktivnim clenum vůbec neva ze na nasich strankach parazituje spratelej sound :))))))))))))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Jako kraava, celej den HC brutal, volaj mi nasrany lidi co je s jejich pojistnou udalosti a ja jim nenapadne rikam, ze se neumim ani kouknout, tak je aspon blbe prepojim :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Dneska si asi makal:-)) vid...Georgi...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: My je máme rozdělaný,ale kamarád se tím živý,takže dává přednost jiným.Jelikož je ještě k tomu na vozíku...
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    si je udělejte ne asi :) a lepčí než maj basswoodaci:))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Hmm,tak to psal bývalej člen BSW....
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: To by mě zajímalo,jakej trouba psal na ten g..book BSW.Je mi jasný,že to byl někdo známej,ale trochu přehnanej...:-))Ale ,že pomalu zavrhne Johnyho"!
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    klasika:)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    TEKKNA
    TEKKNA --- ---
    http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=14409

to si musite poslechnout:)))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    to mam :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    SKRAPPA: když pecky tak pecky:) tahle je nej ,)

http://www.youtube.com/watch?v=IQLZmGybUXU
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Malý hovada...jdem nakupovat:-)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    SKRAPPA: uz to nevylepsis vyhlasil sem ti nesmiritelnou, neuplatnou, nikdy nekoncici valku !!!!
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    He he he,já jsem tajnej...to tebe každej fotí....a tvoje řit už tady není!!!
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    SKRAPPA: jo a este budes delat blbyska :)) ses f píči a to si pis ze si te najdu v naky pozici co ti nebude 2x prijemna mam totiz na tebe stigro he he he he
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam