• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    JIRKATROJKA: :D tak si to uží doufan že jednou pujdeš takle pěkně vyštrádovanej i na svadbu mě:))
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    JOHANCZII: uz je mi fine dal sem srovnavaci dva kusy na obede a myslim ze dneska to pude kze odjizdim z centrumu na venkov se nahlas opijet :)))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Medvidek....brum brum brum, ja chci rum...brum brum....dete vsichni doprdele...proste medvidek... :D
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    JOHNY je hovno kalbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    JOHANCZII: moc se nesmej jo :)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    jheee thooo thaaaak uz zejtra tam tam ta dam tam tam ta dam kvadro mam vycisteny kosulenku vyzehlenou botky vylesteny to budu svedek k pohledani :))
    hele este ti ty desky muzu hodit dneska ted to tu balim du si vymydlit auto abych nedelal na tej svarbeee vostudu a vecir tito muzu hodit tak dej echo kam zatim pu
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    :D:D
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak jo, ja v patek nikam nejdu, tak tedy v sobotu raanko. Myslel jsem plan, ale vlastne uz jsi mi odpovedel :) Endousek v chomoutu...
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    desky asi az v nedeli nebo jedine v sobotu v sest rano odjizdim do praglu odsvecit tu svarbu posranou a budu tam az do nedele tfuj bernard ja se asi pobliju
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    co esli mam na vejkend?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Me je uz vole taky zle :( a jak...heled, jak to udelame s tema deskama? Asi az sobota, ze? A propos...mas lan na weekend?
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    cy veeeee borek zasranej podelanej bernard me je zleeeee :((
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ok....domluvím se s Cílou...zejtra mám dovču,ale budu asi zatáhlej doma.Až v sobotu bych někam šel.Gramce jsou u Žokena,ale bratr se domlouval s Mártym,tže je prej budeme mít doma.Asi začne trénovat:-D.
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Beru to zavazne. Asi si k vam stejne prijdu pustit par acidovek :) Tak si dohodni Cílu bo nekoho na vodvoz...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Vezmu si ji....Třeba o weeku.Nemám nic v plánu!:-))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Co ta postel? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Traumatix.....Jestli to teda vyjde.
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    SKRAPPA: No super, tam se mi to libi...budeme tam sami? Bo jak?
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Tak 12.12.,jestli to teda vyjde,tak bychom měli hrát na tom Božkově....snad dneska to budu vědět.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: To nevím...by si musela vyzkoušet:-))
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    jaau to musí bolet když se to tetujeeee
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam