• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: laser show??? ..a bude tam i koupelová pěna a kluci s vějířema a dudlíkama???:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Tak je to ona...ta lednička:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: v pohode :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    U nás v Hostomicích,ale už si nepamatuju od kolika tam maji,ale v oklí na 100%!By jste pořád jenom jedli:-D.Vem si sebou párky a máš to:-D.Tedka mi volal ten majitel,jelstli vůbec víme,že tam nejsou sklenice.:-)To víme...A ještě jsem se ho ptal na ledničku,ale ta tam prý je,sice nějaká menší,ale je.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: je tam v okoli naka hospa kde se da v sobotu najist? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---

Již zítra!!!!Laser show....
    -acid,tribe,hardtek:-))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: AAAáá dváá ještěři:-D..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    EM303: :D
    EM303
    EM303 --- ---
    pohodavole; az na nas;)))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    EM303: aspon tam nebuem mit jestery :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    EM303: Tak to jsem zvědavej,ale každej dává to svoje okolí...:
    Joo a už jsem zamluvil ty sudy!:-)
    EM303
    EM303 --- ---
    to jo. v sobotu je další prcomrd nekde na severu..system shock nebo tak neak. to bude pretekovano o vejkosi;)
    BEDNA
    BEDNA --- ---
    POHODAVOLE: :) to né no....žádnej sněm ještěrů se nekonal v našem termínku....je fakt že kolbenka pojme dost kšiltů a hlavně i těch imobilních...lepší sockou po práglu než z práglu......heh máte recht.......
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    I když to slovo ,,ještěr,,je už taky moc.Co tedka neni.....
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: No právě....nemám rád HALDOMRDY!To je jen pro ještěry:-)))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    ESTEBANED: asi nechodíš moc často na nyx,páč tohle šílený slovo tu vídám dost často;)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: tak, tak :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Haldomrd?To je totiž oficiální název...:-))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Heh...haldomrd to zabije, to taky cekam :) tleskam za super výraz, lip bych to nevymyslel :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BEDNA: ono ale kdyz ste tam byli vy tak asi den pred tim nebyl haldomrd v kolbence co? :)
    BEDNA
    BEDNA --- ---
    pánové do Osova sudů určitě 6, měli sme 4, pátej sme asi v jednu ráno táhli nalitý po silnici (nebo spíš kouleli se Zdenkem) z jiný hospody a to už sme měli problém s chůzí :) natož koulet sud....a od tří už sme neměli pivo žádný........a by tam platících neplatích asi 250 ....pak chtěl každej zelenou a jak jinak než morgena..... jo a není tam koště nic....jedno se tam vzávěru kalby vyrobilo, ale to taky dosloužilo.......:)

Skrappa: gumový rukavice budou třeba, ještě teď to vidím.....zlatý holky z collapse !!! Ty je měli na sobě............
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam