• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Jeste jsem Vám chtěl moc poděkovat za darek, to bylo na tom vikendu nejmilejsi
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: hééj, já nepíchám, se jen ptám ne? Tak čus a Píďa taky zdraví ju :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Pichas do jednoho vosiho mista za druhym. Byl jsem obelhan a ted je ze me hrozna svine. Ja uz mazu...zatim :) hezky vecer a pozdravuj doma
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: me teda byjvá vetsinou studno :D aco ta tvoje kamaradka pisatelka ?? HMM ?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    :( ja se ted nebudu moct nikde ukazat, hrozna ostuda :((( ach jo, je mi z toho smutno
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: no ale ted to heldat urco nebudu :) az bude cas o vánocích jo. Ale prve jí to řeknu, že se po ní ptal ten ochmela :PPP
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Jsem chlap. Na hezkou zenskou se podivam :)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    bych se musela podivat, ale asi nejakou staro budu mít :) akorát nevimk čemu by ti byla :DDDD ????
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Ano... :) O2 linku :)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: myslíš tu mojí Olinku?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Mas jeji fotku? :)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    SKRAPPA: tak hlavne ze ste dorazili v poho :DD
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: ale nene, dub v klidu :P
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: jedete jezdit? :)
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: Takze dorazite jen dva jo?Musis ukecat urednici a muzete spat u ni doma ne?ma to kousek!
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: V pátek vyrážíme s Jokenem na Klínovec...v sobotu dáme kalbu v Karlovkách,ale bohužel jedem mini autem jeho mámy,tže bychom se tam asi moc nevychrápali...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Já byl taky nějakej death...s těch cigárek nebo spíš Gold Canadia whisky:-D.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Tss,,kamarádka,,.:-D.
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: A z blondaty kamaradky mam traumatix :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    SKRAPPA: Ty vogo, ja byl uplne v detu, jsem nemoh nic a bylo mi to uplne jedno...s hranim uz radsim mlcim, to byl vrchol nad vrcholy jak mi to zase "slo"....omlouvam se timto vsem mou debilitou dotčeným...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam