• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Trošku morbidní...:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak jeden pro lepší náladu:
    Sedí manžel dvě hodiny na chodbě před operačním sálem.
    # # Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavenej a # # smutnej chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým, # # soucitným hlasem říká:
    # # "Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do hlubokého komatu..."
    # # Manžel vytřeští voči a ptá se: "Co já teď budu dělat??"
    # # Doktor vážným hlasem odpoví :
    # # "No, budete se muset o ni denně starat.
    # # každý dvě hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s # # umělou výživou, vyměňovat jí plíny, když se pomočí a umývat jí, když se # # pokálí. Budete na ni muset celé hodiny vlídně mluvit, laskat ji ve vlasech, # # protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z komatu # # probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let......"Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal.
    Doktor se k němu nakloní,plácne ho po zádech a rozšafně povídá:
    '"Nebojte se, dělám si prdel.......samozřejmě zemřela."
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    ESTEBANED: fuck off!:) ..tajnej trumf...
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    SKRAPPA: A ja ji zejtra Ondrovi dam za vykupny... :) btw. chci tu desku jak je na tom labelu fuck off... :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Já ti ji teda dneska přinesu...
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak mi ji dejte, ja ji teda budu hrat no :(
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: To máš teda štestí...:-)Jsem už myslel,že ji přibiju na zed:-D..
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: ne bože proč???:/ ..sem takovej ču*ák! ..desku bych pomalu zarámoval,pak jí vemu na kalbu,zleju se jako dobytek a pomalu jí vodkurvim.... se jí pak omluvim a umeju jí zádíčka i bříško:)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Ale to je fakt....by to tady mohla rozseknout nějaká žena:-d...
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: Oprava neska tady gaychat!
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: A ty si jeho náčelník:-)Tak jako můžeme i nějaký odvětví...On hledá jeho!:-D.Ten by se ti líbil...
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    CHRPA: Jojo neska tady chat:)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Estebaned:Dneska jsme chtěli vyrazit do Újezda zkusit nějak zapojit ty bedny.Hlavně ty W-biny.Včera jsem nějak spočítal to delay,tak uvidíme.Hlavně vyzkoušet,kolik vydrží ten střed...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Ty taky ,vid.Joo a ten discord byl pěkně zlitej a nějakej opatlenej.No co ty s těma deskama děláš?!:-)S ní asi spíš ne:-D.
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    tyvole vždycky pár dní klid tady a teď du na voběd,přídu a tady 85+ :)))

SKRAPPA: maximum/minimum vyměnim za discord:) ..ale v pátek do osova nemůžu.. taxnad to bez něj jednu kalbu vydržíš.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: To teda nevím,ale nějak se dali všichni tady ti spolu dohromady:-))..ještě myslím,že Wottek,Triptek...Tihle hrajou všichni spolu...
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA:

sakra kde lidi chodi na ty zajimavy nazvy?:))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: To teda maji...ale oni Textil apod....jsou všichni takový zajímavý.Ty nehrajou na kvalitu ,ale na kvantitu...Docela mě i pobavili v Údrči...
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: To nic moc no:))Ale bedny maj vic nez zajimavy:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam