• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    MARWIN23: Budeš teda zejtra doma??
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Taky se snad vsléknu v autě...bych nerad přišel o bundu apod.:-(.
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: To jo tam tak 30 lidi a čorky,takze have funn:)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Hele,kdy má být něco v tom Ostrově??Jsem zapomněl:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: A to nejede v pátek do Mariánek...tam takovej haldomrd:-D...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CARTMANETWORK23: nechtej me nastvat :)
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: No jo industrialy si prosral,to je skoda,mel sis nalejt dalsiho morgana a pekne se zaposlouchat!
    JInak do osova to chce pozvat narkotek a uvidite tech lidi,at bude zima nebo ne:)))
    POHODAVOLE: a v mekaci fakt ty jejich snidane sou z prasku!:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Tak on je ještě nějakej přívrženec Greenpeace??:-D...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: jj to clovek neslysi nic jinyho nez haldomrdy a ze v mekacovi je vsechno z prasku :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Ten je hroznej...uklidněte si ho tam už:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CARTMANETWORK23: di s tim nekam uz :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    BEDNA: To máš pravdu..jestli narážíš na toho 9...,tak si myslím,že se ti doneslo,že jsme to nedělali my.Když bychom tam nebyli my,tak tam pozval někoho jinýho a kluci o to stáli.Bylo hned jadsný,že tam skoro nikdo nepřijde.Bylo to narychlo a před výplatou.A lonskej silvestr byl taky good.Jasný,že jsou tam i dobrý akce.Si myslím,že třeba ta vaše bude tedka v poho.Zase nějaká změna.A co zamýšlí majitelé do budoucna?!Tak to se asi budeme muset nechat překvapit....
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Tss,ty tvoje haldomrdy....Si ho budeš muset udělat asi sám:-)Jsem nějak prospal ty tvoje industrialy:-D...Jsem asi přemýšlel,jestli vůbec vypiju toho Morgena,ale dal jsem ho!:-D.
    BEDNA
    BEDNA --- ---
    No sorry, že se do toho pletu. Ale ono by stačilo nebrat každej termín kterej se objeví, páč jedna akce v měsíci je pro tenhle prostor až až a bude to jen a jen horší.... No když sem dělal "první" osov s klukama ze Zuqwy tak to byl mejdan roku to má skrappa recht, ale stejně dobrejch mejdanů pak bylo v osově mnohem víc... viz. mejdan teď v říjnu byl taky excelentní, ale už kvůli tomu, že to byla akce po dlouhý době...

bohužel osov půjde do pjéči pokud tam bude moct dělat akci každej komu se to namane..... a termín akce před vejplatou taky vypovídá o svym

a bacha zima je každej rok, takže proč ten osov príznit ...................a nejen osov
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    SKRAPPA: To tam chce udelat halomrd a je to!:))ne jenom techno porad:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    8Z4S: Tak co jsem slyšel,tak už toho tam má v plánu víc...Ale at si dělá ,co chce..
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    tak konzíky by navadily,myslel jsem techno akce,že má naplánovaný...jojo,kouknu z okna a uplně ty open airy vidím :)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    SKRAPPA: ámen
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Noo,proste tam maji být i konzíky,tak nevím,jakej bude další průběh.Ale co,brzy začnou open airy,tže ,,fuck,,interiérové kalby!:-)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    SKRAPPA: hmm,takže uplnej konec osova v čechách :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam