• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Ze to nehodlaš sponzorovat beru, ale nechapu, jak ted potrebujes kacky, kdyz dostanes tri platy...to mi rozum nebere. Takze tam budeme mit dva naše basy, jeden nakurvenej sttřed, jeden slabej a dvě hustý vejšky, který se nebudou kouřit. No, to bude ale sekec...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Na středy seru....nebudu do toho cpát tisíce...nebudeme tolik kouřit ty vejšky....Takže bych to viděl na 4sudy a klasika ten tvrdej + půlku na nájem...Já můžu dát třeba na ty sudy,ale sponzorovat to celý fakt nehodlám!!Teď,když zrovna potřebuju kačky!!
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Jj, prej si muzeme odposlechy pujcit. RIkal vcera. Takze to zase odrict, jo? Takze my musime dat prachy na stredy a na bar??? Tak to je super. Kup bouchačky a dneska jdeme do spořky...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Bar my...nájem na půl...Nějakej chlast má ještě Radek doma a gramce a mix + nějakej zesík na odposlechy dotáhne Kopi....Už jsi volal tomu Johnymu??
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    SKRAPPA: Kua, vsechno zase jen my, jo? Toe napicu. No dobra a co zbytek? Myslim tim, ze tam bude jenom nas zvuk jo? A co bar, vstup, najem apod..
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Hele,tak toho 20...nakonec bereme zvuk my...
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tsss Tsss Tsss
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: To je někde kousek od tebe??Tss,máš Klárku,ta se o tebe postará:-))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: njn tak se probudim pred barakem sou i horsi veci :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Asi néé,ale aby jsi nedopadl,jako v Konojedech:-))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: si myslel ze to dopadne jinak? :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE:
    CHRPA: Néé,že uděláte v sobotu nějakou ostudu:-))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHRPA: to neva, my si vystacime :)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    POHODAVOLE: no jéje:)
    ..ale závody v blinkání s váma popř. dávat nebudem (nerad prohrávám) :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    podte dame panaka :)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    no představoval jsem si spíš nějakou vedoucí funkci (než roztleskávačku a bedňáka),ale vidim,že asi nepochodim;)
    se možná stavíme v sobotu na paruce (pokud budeme mít sílu po naší páteční akci)..
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: To by mu sedělo...:-))Tak jestli máš zájem,tak se ozvy.Ještě bychom chtěli teda životopis,abychom si udělali nějakej obrázek:-D...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CHRPA: muzes delat bednaka :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Hmm,to je jasný:-))Co by jsi si jako představoval??Je volné místo roztleskávačky:-)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: Tak v pátek se teda pořádně zlijeme...zkus dorazit dřív...já tam budu už ve 20:15 a moc se mi tak nechce vysedávat samotnýmu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam