• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    TRAUMATIX: A ted mi rikal Kuba, že už mluvil s Alesem ,ze je vse domluveno, jenom máte dořešit nějakej bar, ať se ví, kolik se přispívá..

8Z4S: JJ, je to kvuli Kubovi, nemuze moc daleko od domu...a NSK party vypada taky dobre v Udrci...tam jsem byl minule a bylo to very gutovní..

Mějte se pánové, mě přišel Fallout 3, takže jdu na cígo a pařit. Hezkej den... :)
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    neboj nic na zkuv mame 9.7 a na bar a svetla 6.5 tusim..Jen jestli treba mate k dispozici rozvodnu? Nechce se mi ji moc stevet:( A na zesik se optam:)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    ESTEBANED: jirko počítej půjčení zesíku cca 500 na večer
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    A herdek. No zase davat vic jak 1500, na to bysme se asi vyflakli...ale tak jestli za zeptani nic nedas, tak se zeptej pls :) Bylo by gut, kdyby jsme to konecne mohli krmit optimalne...Jsem docela rad, ze tam jedete, bude to bezva ;) ale jen tak pro info, centrála je vošéflá? Já jen tuším, že jsme se nějak přisrali k Luxákům a teď už jsme tři, tak aby to bylo OK...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    ESTEBANED: Poptam, znamy delal v pujcovne ale uz tam nepracuje, snad se rozesli v dobrem...Ale myslim ze to asi bude palka + nejaka zaloha:( Jinak kamarada co by se mu povaloval doma nemam:(
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    TRAUMATIX: No tak supr. A přecejenom...neveděli byste o nějakém půjčení nejlíp QCS 1850? Máme jeden dost silonej zesík, ale pravděpodobně na něm něco odešlo a odpaluje nám repra...samozřejmě za nějaký úplatek...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    :-D jehe tak to bude pekna stenecka:) jestli maji 300 tak je budemem moct krmit z naseho AA spolecne s nasima w-bin:) tak pohoda:)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Meme RCF 18" mají 900W na 8mi...A v tech wbinách by jen tak pochrchlávaly PD 186, ty mají snad 300W na 8mi...ohledně stavění jsme předběžně přemejšleli, že bychom dali dve horny k sobě na stojáka, kdyby byla wbina menší, tak nad ně, pokud větší, tak pod ně no a nahoru středy s vejškama. Ale ještě není jistý, jestli stihneme koupit novy středáky...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    ESTEBANED: leda do mustku, kdyz mi reknes kolik maji W a Ω tak to nejak propoctu...:) Tyjo a + 2×w-bin mehehe to by bylo super:)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    A vlastně možná ještě budeme brát 2 wbiny, ale to asi nebudeme mít čím živit...něměli byste na půjčení zesík?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Takze je to prakticky to, co budeme mit nahore na tom obrázku...ty basy maji 636mm šíři, 750 mm hloubku a výšku 956mm. Ostatní nevím, jen ty středy mají šíři také 636...stačí takhle?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    JJ, uz to jdu dávat dohromady...za moment to sem hodim...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    zdravim chlapi, muzu poprosit o rozmery a pocet beden? Díky
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    CHRPA: Pastni sem letak pls...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    Estebane,jaktože ti nejde poslat pozvánka na akci???
    sem tě chtěl pozvat na akci do styxu,ale asi tě tam teda nepozvu.. holt budeš jen na letáku..
    ale neboj,tvejm fanynkám to nějak vysvětlim;)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: se nada nic delat
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Tak tam asi nikdo od nas z Brd nejede...
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: tak to nevim ...? no akce kluku Urna, Luxa, Traumatix
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Co tam je? Jede tam Johnny z Basswood a od nas asi Zoken...ale jestli myslime to samy nevim...je to nejaka oslava narozek Johnnyho bratranka...co myslis ty?
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: i tak se to dá říct :)

nejedete dnes na kukačku do marjanek ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam