• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    M1C4A1: pokud potrebujes sbalit nejakou slapotu, tak to realny seznamovani je :D ale jinak jsou obvykle potreba jine kvality nez jen zaujmout husu v davu :-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    _BENNY: Ono to nemá sloužit vyloženě k tomu, abych se seznámil, ale aby mi nedělalo problém dojít třeba někde u baru ke slečně a dát se s ní do pohovoru. To už snad reálný seznamování je, ne? :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    M1C4A1: tyhle questy jsou uprimne receno na hovno, protoze lidi se realne seznamuji jinde nez ve velkomeste na ulici. radeji se nauc byt spolecensky v heterogenni parte kamaradu.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Takže z vedlejší diskuze přesunuto téma sem. :-)

Zkouším nabírat sebevědomí pro oslovení slečen tak, že občas některou zastavím a zeptám se jí, kolik je hodin. Někomu se to může zdát jako prkotina, mě osobně to pomáhá a cítím s každou další oslovenou, že to jde o trošičku snadněji. Časem přibudou náročnější "questy". :)

Máte někdo podobné tipy na postupné nabírání sebevědomí, které jste sami zkoušeli? A jak se to ujalo?
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    CUCHULAIN: no je fakt ze ty odpovedi jsou kolikrat blby tak jsem brala tu asi nejvic moznou...:o) ale nektery mi prisli ze se sebevedomim moc spolecnyho mit snad nemuzou...:o)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KEEP_SMILE: jsem se na něj podíval a po několika otázkách, u kterých se mi ani jedna odpověď nehodila, jsem toho nechal :-)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KOKES: hmm no dik teda...o)) ale zas takovej unikat to nebude...si myslim ze ten "zlatej stred" by platil pro plno lidi asi...o)
    KOKES
    KOKES --- ---
    KEEP_SMILE: buď ráda, seš unikát:-)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    hmm tak jsem si zkusila ten test co je na nastence a pry se na me nehodi ani jedna z kategorii...
    WITTENBORG
    WITTENBORG --- ---
    FANAE: zmlat toho nejvetsiho chlapa ktereho potkas, idealne tmavsi pleti a v sebeobrane. pak uz to pujde vsechno samo, uvidis.
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    FANAE: Navic neni mozny, abys pokazdy se zavdecila vsem. Pro zacatek zacni se zavdecovat sobe;-) Chod ven jak se ti zlibi, a v ramci moznosti delej, co se ti zlibi. Garantuju obcasny konflikty, ale ten klid za to imho stoji. No a ty konflikty a prekracovani vlastnich dosavadnich limitu v cem jeste ven vyjdes (a jak se tam tedy muzes chovat), soudim , uz zvladnou udelat to "Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat "...
    FANAE
    FANAE --- ---
    KVITKO: Nojo, pokazdy se neco najde :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KVITKO: Ja sem z ni hotovej i bez sminek a obleceni :D (vlastne bez obleceni, snad asi nejvic :P :DDD), ale proste decentne namalovana a upravena zenska se neda okoukat :P
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FANAE: jj to je pravda, ale... ten pocit to je fakt nase paranoia :-)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    LOBOTECH: no právě proto by to neměla nosit pořád, když si takhle hotovej.. mi řekni co by měla dělat pak až by sis na to zvyk.. naučit se breakovat? :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KVITKO: Jako co se mne tyce, at tak chodi porad!!! Neodrazuj ji od toho :P Vzala si na sebe hezke cerne saty, nausnice, obycejma bizuterie , ale slusova, rtenku, rasenku (jestli sjem dobre videl :D) a stiny a to bylo vse :P A desne ji to sluselo, ja bejt zenska, tak tak chodim i spat, uz jen pro ten pocit :D
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    FANAE: jo, a pak by o tobě někdo říkal že si namyšlená :D :P ne, myslim že občas je fajn, má to svý kouzlo.. :) ale nepřeháněla bych to, však kdo by na to měl každej den nervy :)) já teda ne.. :) cejtim se dobře doma i v koudyho trenkách .. :))
    FANAE
    FANAE --- ---
    LOBOTECH: Nahodou, ono to tak fakt funguje :P
    FANAE
    FANAE --- ---
    KVITKO: Jsem prave pred chvili premyslela, jak se toho zbavit a napadlo me jako jediny mozny reseni, chodit tak porad a zvyknout si :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: :D :D :D Jako bisexualka, muzes, ale slecnu sbalit, nikdo Ti preci nebrani :P :D

FANAE: Zkus to este naopak, chod v osklivejch spinavejch teplakach, jestli se treba nezacnes citit sebevedomejc :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam