• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    TULEN
    TULEN --- ---
    Děkuji moc všem kteří se podíleli na žonglérské stagy. Jak těm co stavěli, vystupovali, dělali workshopy, tak těm co k nám přišli a trávili u nás čas - bez vás by se u nás nic nedělo:]
    Těšíme se na další ročník. Keep juggling!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DAWYT: nehrali chillout v tom malym domu u Wonderland stage?
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    SUOTAM: no tak ono nejde jen o mejdan, treba dub step stage, byla dost rozsekana, zadny flow, vzdycky chvilku dobry a pak nic a pak zase dobry, ale mozna to je presne dub step jaky ma byt:). A co treba jedna mejdanova stage? :) Me tam treba chyble chilloutova stage, kde by jela celou dobu jenom pohodicka

    Jinak to bylo perfektni. Myslim, ze presun datumu se urcite vyplatil! :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    s hudbou je to tezky. bud pojede vsude breakbeat,elektro a techno a vsichni budou spokojeni,ale zas to bude hudebne stejny jak vsechny freeparty pres leto. nebo se pozvou ruzny experimentalni projekty na ktere se vetsinou spatne pari a vsichni budou chodit dokola a hledat mejdan.
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    diky moc za zabavu a moznost se opet zapojit..bylo to primovy, akorat teda je fakt, že minulej rok mi to po hudebni strance sedlo vic...a velka skoda divadelni stage, to jsem postradala....ale samozrejme cupr, i pocaskuo vyslo, takže dik:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja jsem prijela az v sobotu a nejen diky tomu, jsem to cely uspesne prokecala s kamarady, znamymi, neznamymi a dlouho nevidenymi, coz je ale presne to, co jsem tam jela delat:)

    a chvalim zongl stage a dik organizatorum, ze ji tam umoznili a konecne dali zonglerum taky zazemi, rovnocenne pusobeni a melo to diky tomu uroven, kterou si ucinkujici zaslouzili.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    SHM8: tak mloky jsem bohuzrl propas, stejne jako spoustu dalsich veci, kazdopadne mi prislo ze s hudbou bylo nespokojenejch pomerne dost lidi, ale kdo vi, bylo to tak jako tak super....
    SHM8
    SHM8 --- ---
    SKALARIAK: měl jsem to podobně, naštěstí mě zachraňoval dubstep, i když občas tak rozsekanej, že mě to vyhánělo dál a to už jsem jen tápal.. je to spíš o vkusu,. ani mloci v neoprenech na psytrencu to nezachránili.. za to mě aspoň pěkně rozchechtali .))
    LEMS
    LEMS --- ---
    SKALARIAK: taky jsme tam chodili trosku zoufale do kola:) nastesti v 0:30 zacal Okodom konecne hrat! ambient posloucham moc rad doma, ve skoro hlavnim case v Okodomu me fakt prekvapil:))
    a skoda toho hned protrhanyho tunelu/bludiste, to vypadalo super. tvurci bohuzel vubec neodhadli chovani ciknutejch lidi.
    ale samo super akce, diky!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Zelenou manžestrovou bundu a kupu oblečení, klíčů, jeden mobil a zbytek ztrátů a nálezu mam u sebe. Zítra vyvěsím seznam :)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Bylo to moc fajn (jako vzdy), i kdyz je prvda ze treba z patka na sobotu mi teda hudebne nesedla v podstate zadna stage a nemel jsem to tak sam... ale pozitivni dojmy mnohonasobne prevazuji a v neposledni rade chvalim uroven latrin, kde jsem nasel jak toaletak tak nezbytny Respekt, to me opravdu dojalo.

    Zde fotos: http://zewl.com/index.php?album=PRIVATE%2FFREEZEFEST_2011 lahvac/branik , pokud nechcete figurovat v galerce, tak mi napiste do posty a ja to promaznu.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    diky vsem kdo jste prijeli pomoct. bylo to supr, uz se tesim na dalsi rok:)
    MEJDALEN
    MEJDALEN --- ---
    Prosím nálezce staršího telefonu "vodafone" se kterým jsem mluvila v sobotu večer, aby se mi ozval do pošty. Děkuji.
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    Nějaký dobrodinec, který objevil modro-oranžový batoh Husky plný věcí? Zn. Kdyby náhodou :)
    BROUCI
    BROUCI --- ---
    za ztráty a nálezy na infostánku zbyly pouze zelené khaki kraťasy pánské a klíče - 1 kroužek s 5 klíčema (3 z toho s černou hlavičkou)
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    zelena manzestrova damska bunda...kdyby nahodou :)
    KHAILA
    KHAILA --- ---
    Černý svetr Volcom, kdyby někdo náhodou...
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    MIHAAL: zitra se tam uklizi a pak napiseme vsechny ztraty a nalezy asi na web...
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    ztratil jsem tam modro-zelenou bundu s kapuci. takova z etnosopu z lidicky. nenasel nekdo? pripadne na koho se obratit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam