• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    BOREC
    BOREC --- ---
    SUOTAM: poptam se a na kdy by to melo byt ?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    BOREC: levne koupit
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    spam pro zajímavost

    Hub Praha letos poprvé přináší do České republiky Social Impact Award, soutěž pro studenty vysokých škol, kteří mají zajímavý nápad nebo projekt, který kombinuje společensky prospěšné cíle s podnikatelskou aktivitou. Vítězové mohou získat až 4000 EUR a odbornou podporu pro rozvoj svých projektů.

    bližši info je k nalezení zde [ Social Impact Award 2012 / ostatniother / 20.2.2012 / Evropa - Česká republika ] a samozřejmě také na webových stránkách soutěže http://socialimpactaward.cz a https://www.facebook.com/socialimpactaward
    LESH
    LESH --- ---
    SUOTAM: fajn. zkusim se ještě poptat obchoďáku, co nám vozí spojovací materiál...
    BOREC
    BOREC --- ---
    SUOTAM: pujcit predpokladam ?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    to je od vás milé! :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    LESH: to asi ne.) ale kdyz si vymyslis neco kde jich bude potreba hodne, tak ti na to prispejem.
    LESH
    LESH --- ---
    SUOTAM: bude sponzor na hřebíky/vruty?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nemate nekdo tip, kde sehnat vetsi mnozstvi lesenarskejch trubek?
    CMAN
    CMAN --- ---
    a komousi taky meli tenhle napad :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    CMAN: já myslim, že to dělaj různý církve a podobný ksindly odjakživa.A vlastně ještě Satanda Penc :))
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    Už aby bylo 14.9. 2012, už se moc těším! A pozvěte zase Perfect unity, ty elektrický housle s dubem jsou fakt geniální !
    http://soundcloud.com/perfectunitydubforce
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    ZUBR: no jo no, prirozenej vyvoj, kterymu se neda nijak ubranit.
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    zubr, propadáš malomyslnosti a zabíjíš krásný sobotní odpoledne u netu? vem děti na procházku, budeš užitečnej;) a nebo, když už děti hlídám já, tak co nějakou brigádku a vydělat na novou střechu? chce to bejt konstruktivní kémo, nikoliv depresivní až destruktviní. brblat zvládne každej, je to totiž jednodušší, než začít přemejšlet, co udělat:*
    CMAN
    CMAN --- ---
    Jj, mozna by to chtelo udelat nakej benefit :)
    RFK
    RFK --- ---
    ZUBR: máš děravou střechu,tak propadáš malomyslnosti.:)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    hele ja myslim, ze to zubr myslel trochu jinak, nez to podal :)
    CMAN
    CMAN --- ---
    náhodou pokus dobrej... dyž může v týhle zemi evidentně někdo zblbnout lidi aby mu zadarmo dělali na fesťáku tak proč ne třeba i na stodole... aneb "když mě necháš aspoň chvíli natírat tak ti dám kousnout štrůůůůůdlu! :)
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    ATM: samozdřejmě slunovrat sem si to poplet.
    TYCZKA:to maš pravdu, davno sem zvyklej hledat pomocnou ruku na konci svý paže, ani neočekávam že by měl kdokoliv chut dělat cokoliv jinýho než jet na party a užít si kulturně hudebně..etc. teda snad krom tech který baví tu party organizovat , stavět dekorace,vystupovat...byla tu myšlenka propojení učastníka s vystupujícím kterou sem tu v začatku viděl. je tu stále? ta jedinečná možnostzapojeni se všech návštevníků do přípravy, průběhu, výzdoby...ježe tato početně omezená skupina na sebe v několikátém pokračování nutně nabalí druhou a mnohem větší skupinu "komzumentů"a ta se mi zdá válcuje pozitivní atmosféru prvních ročníků. spolu se zesílením aparatur kdy člověk neslyší asi 50m od ní hovor s vedlestojícím kámošem, zvýšením počtem různě se přeřvávajícich stages. počtu divadel co nejdou stihnout i když by je člověk rád viděl, vyšoupnutí dětských koutků někam daleko za hangár, zvýšení poču odpadků všude atd. pro mě to končí tim že se bojim nechat stát odevřenou dodávku a jit sedet 25m k ohni.
    SUOTAM: rozhodně má. bohatý program, skvělá výzdoba,zajímavý učinkující dřív mě bavilo pro podobnou akci i přidat ruku k dílu, ale je to stále vetší a větší akce kde se krom v pohodě lidí přijede podivat dost individulí ,kteří neváhají navštívit cizí peněženky,batohy, auta..valné vetšině jde stale o totéž: komzumace čehokoliv v kulisách rozpadijící se armádní základny .

    SKALARIAK: jo proč ne demoličně pracovní tábor, následne tesařský workshop . pokrývačská praxe.. jenom se to musí dobře pojmenovat to je zakladem uspěchu asi.
    Všem se omlouvam za nepovedený vtip nebudu to tu dal rozvadět než se znemožnim víc než je nutný.
    ATM
    ATM --- ---
    ZUBR: napad uzasnej...ale trosku ti v ty tvy teorii skripe ta "letni rovnodennost".... tu sem este nezazil...delam vzdycky party na slunovrat v lete ale kdo vi jak to je u vas ve stodole...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam