• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    Kamarádka nabízí volná místa z Brna v sobotu dopoledne.
    Kontakt - Aluše Alenková 739 635 166
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    MUKL: Jj jedu z Prahy. Supr dik :-)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Bude nejaka mapka arealu? Loni byla pekna v oku ...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Hlásím volné místo v pátek ráno z Náchoda. Když nebudete mít velkou bagáš, tak dvě místa. pošta
    MUKL
    MUKL --- ---
    PEPITKA: jestli jedes z prahy, tak jed po karlovarský a sjed na sjezdu směr Velká dobrá, Kladno. za sjezdem napravo je ve Velký dobrý kruháč, na něm rovně a na konci vesnice pak vlevo po nový asfaltce až do Kladna, na světlech doleva a za nima mírně doprava směr Slaný a Libušín, furrt po hlavní a ž k Dolu Libušín
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Kdyby měl někdo jedno volný místo zítra ráno/dopoledne z Prahy, nechť se mi hlásí do pošty.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    hele to ted vubec nevim.
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    Cau, vezu Vám tam dnes nějaké věci, tak se chci zeptat nevíte někdo jestli s nakladákem můžu jet přes Kladno, nebo tam je nějaký zákaz a musim to objet přes Karlovarskou na Smečno?
    ANTON_
    ANTON_ --- ---
    ...sháním někoho na výpomoc s instalací/performancí ("Očistec") - instalace je koncipována jako intimní zážitek vždy jen pro jednoho člověka, přemýšlím, jak zabránit lidem, aby do prostoru vstupovali ve ve větším počtu ...

    ... možné řešení je kustod před vchodem, který by lidi směroval dovnitř ... instalaci bych chtěl mít otevřenu v pátek a v sobotu vždy 4 h, např. mezi 17-21.hod. ... kdyby se našlo pár lidí, kteří by byli ochotni pomoct s touhle činností, problém by byl vyřešen ... či napadají-li vás nějaká další možná řešení, budu velice rád za nápady

    prosím odpovědi nejlépe do pošty!
    díky moc!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    MATT: ...ja doufam, ze to cajti neuzavrou ;-)))
    snad to bude stacit, vid... ostatne nic jineho nezbyva.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Vypadá to, že v pátek v podvečer vyrazím na Freeze Fest z Liberce (přes Prahu) s pár místama volnýma. Kdyby chtěl někdo svýzt, ozvěte se. Nebo případně něco dovýzt, co nestihnete, zapomenete apod. (VW Caddy, jen nevim kolik místa zbyde).

    A v neděli po vyspání zpět přes Prahu do Liberce.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    MATT: tovarna uzavrena neni,hlavni stage je uvnitr, dokonce ve dvou urovnich.)
    ATM
    ATM --- ---
    hoy!
    nekdo zejtra na vecer dodafkou s 1 volnym mistem? /posta
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Nepojede v patek nedko kolem americky ul. v praze? Potrebovala bych tam vyzvednout zabrany 3ks pro baby stage, rozmer je cca 1x2m takze spis dodavka, zahradka...predem mooc diky!
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    MATT: je povolenej zabor, tze ta silnice bude uzavrena, plus bude k dispozici nejspis i ta plocha nalevo smerem od zastavky libusin dul. jak pise fatalluba, bude to koordinovat nekolik lidi. udelalo se maximum, aby to probehlo co nejhladceji, i kdyz je jasny, ze zadna velka pohoda to neni. zas na druhou stranu, ten areal za to imo stoji:)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    ad příspěvky níže od id Suotam.
    Jenom pro shrnutí.
    Je domluven zábor příjezdové komunikace k areálu a dále příjezdové komunikace k bývalému dolu Schoeller. Na místě bude parkující koordinovat parkovací četa, takže nemusíte mít obavy, že nezaparkujete.
    Bohužel si letos nemůžeme všichni dopřát komfort parkingu v areálu, protože je prostě menší. Nicméně místo na stany rozhodně bude.
    MATT
    MATT --- ---
    HANZS,FATALLUBA: to jako vážně? doufal jsem, že bude k dispozici aspoň ten areál přes silnici nebo něco přilehlýho. byli jsme se tam v neděli podívat a přijde mi to dost malý, zvlášť jestli ta velká továrna bude zavřená a bude se jen kroužit kolem ní. kolik bylo lóni lídí / aut? to parkování na silnici mi přijde docela smrtelný.. doufam, že to cajti aspoň uzavřou.. ?
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    To sice není, bohužel okolnosti nám nedovolili to zorganizovat lépe. Nicméně tato "drobná vada na kráse" určitě nezabrání tomu, abyste si to užili ,) Čím více času v areálu strávíš, tím méně se Ti bude chtí spát :)
    HANZS
    HANZS --- ---
    Takže parkování jen venku na silnici? To není úplně idylka pro kempování... :(
    SALE
    SALE --- ---
    součástí kinokavárny na Freezefestu bude Salé distro ( http://sale.s.cz/ )a s občerstvením si budete moct odnést výtisky A2 ( http://www.advojka.cz/ ) z minulých měsíců.

    [ Salé / letní provoz: otevřeno úterý a čtvrtek 16:00 - 22:00 ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam