• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    LOGICMASTER
    LOGICMASTER --- ---
    - Ještě teď úplně zfreezováno ;-). Super akce a výborné počasí objednáno během sobotního dne. Díkes. Žonglím a kultuře Zdar.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    jinak ten kdo tu psal o ztrátě psa, tak min. do středy tam někdo bude. Zajet tam a pokus se ho najít, možna byla vystrasena a nekde zalezla!!! nebo min. vylep po libusene plakaty
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    TAdy máte tabulku na ztráty a nálezy - je to asi přehlednější než tady v diskuzi ;)
    My se tam také pokusíme sepsat, co se našlo

    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ak0PouByBg5TdHN5RE5aTUVxV001WGhMa2plazZvOGc#gid=0
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hledam cerno sedivy batuzek, je to naseho kytaristy... takze nevim co v nem vsechno ma, ale asi nejaky hadry atd nic cennyho (snad)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    a mensi prostor = min stagi (pokud k tomu teda nebyly jiny duvody nez prostorovy).
    ale na pocet stagi si rozhodne stezovat nechci... na me jich bylo tak akorat :-)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    R0C3S3K: bylo to dobry, ale myslim, ze vetsi a clenitejsi prostor by se hodil vic... na druhou stranu pres silnici byl jeste dalsi areal, co vypadal opustene, tak by se to v pripade potreby snad dalo spojit dohromady :-) kazdopadne me na freezu driv dost bavilo to pobihani a nocni bloudeni po neznamejch lesech a krovich, behem kteryho jsem postupne objevoval kde je jaka stage nebo instalace, letos to bylo jasny po par minutach od prijezdu :-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    freaky dome byl moc peknej

    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    OTZ: zrovna tenhle pes tam behal celou patecni noc od mista k mistu, evidente byla pekne vydesena a zmatena a nechtela k nam vubec jit, zkouseli sme to nekolikrat.. fakt nechapu proc takovouhle fenku beres na party, kdyz se tam o ni ani nedokazes postarat
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Velmi výživná a inspirativní akce, díky za ní :) Kdyby náhodu někdo našel zelenou taštičku přes rameno (s klíčema, peněženkou atd), půllitr a khaki palestinu (vše pravděpodobně u sebe) prosím pošta.. Taky telefon starší Nokia (ztracen zvlášť, v taštičce nebyl) a ještě bambusovou brumli postrádám.. krom brumle je to všechno někde v lese, kt. se táhne podél silnice směr Libušín...
    OTZ
    OTZ --- ---
    jinak teda velkej dik za ten bambusovej stroj na muziku, celou sobotni noc sem u nej uzitecne stravil s x dalsima spoluautorama ve velice pozitivni atmosfere:)

    jenom poznamka ke konstrukci-lepsi by byly instrumenty (teda kontrolery) na pevnych stojanech (ne zavesenych). nebo urcite pady - totiz, kdyz do nich na jedny strane nekdo rezal, na druhy strane se skoro nedalo trefit do klaves, jak to kmitalo. a taky bych premapoval knoby u synthu, aby se daly kroutit rovnou oscilatory apod. naopak 8 efektu u toho snad ani byt nemusi. a dalsi detaily. samozrejme to rikam jako clovek, kterej se tomu nejak venuje. jestli to ma stacit jako edukacni pomucka, tak ok:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    hodim to i sem: ztratila se mi tam netradicne fena, uz v patek v noci odesla. kdyby mel nekdo info (treba za ji videl v sobotu/nedeli nekde) nebo lip ji mel snad dokonce u sebe, prosim do posty, diky.

    foto
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    Po dlouhe dobe vynikajici akce od a az do z :)

    Jen mam malej problem ztratil jsem cerno/modrou zimni mikinu Represent pres hrudnik je mory pruh uvnitr je zimni bila vycpavka a v zadu na kapuci nasita nasivka,znak cikus alien-(skeleton)
    Kdyby ji nekdo nasel prosim ozvete se dekuji
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Velmi veselá akce to byla, děkuju!

    Jinak, ztratil jsem tam zelenou nepromokavou bundu Envy, uvnitř je oranžová. Kdyby ji někdo našel, tak pošta prosím, děkuji.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    na muj vkus celkem malej prostor, ale hezky bylo... dik!
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ze jsme si ale vyhodili z kopejtka, opravdu super rocnik a vybornej flek, takze pristi rocnik zase v libusine?
    TIP
    TIP --- ---
    jeden flek v autě, žižkov husitská, odjezd 16:30 tel 723 501 543
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    mam 3 mista dnes kolem 6 odjezd z divoky sarky piste do posty nebo sms 724-184-028 (navrat zitra dopoledne)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    ahoj, měl by někdo místo pro 2+psa z Prahy? dík, M.
    PEEROONIKA
    PEEROONIKA --- ---
    jedu dnes z prahy...cca kol jedenácté dopolko...mám 2 místa k dispo...vyrážet budu z karlína...kdo by se chtel svézt,tak 604651422
    RAFFAN
    RAFFAN --- ---
    Nemá někdo dvě místa do Prahy zítra pozdě v noci? Ideál někam okolo prahy 9...kdyžtak pm nebo sms na 777591475...příspěvek na benál samozřejmostí..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam