• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    Mnozí lidé při pohledu na jakýkoli druh pavouka propadají nesmyslné hrůze. Pavouci ovšem, až na vyjímky, na člověka útočit nemohou a ani nechtějí .) Sklípkani jsou proslulí z mnoha důvodů. Patří k největším suchozemským bezobratlým živočichům a dosahují také nejvyššího věku.
    rozbalit záhlaví
    REESHA
    REESHA --- ---
    TETA_JELENA: na jednu jsme koukali ale az bude tak budem na Slovensku :(
    IRO: diky :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    REESHA: ja byt tebou, tak zajedu na burzu. muzes si ji spolehlive omrknout a vybrat velikost.
    REESHA
    REESHA --- ---
    Pls shanim mladsi Grammostolu Roseu... nevite kde bezepecne sehnat? google hazi ne moc verohodny odkazy :/
    ORC23
    ORC23 --- ---
    thnx

...zas neco po delsi dobevyslo, predchozi kokon mi sezrala subfusca tyden pred vylihnutim ...ale, moji chybou
    FIXED_GEAR
    FIXED_GEAR --- ---
    ORC23: to jo .. nadhera
    DOLCINA
    DOLCINA --- ---
    ORC23: wow, gratulíren! vypadaj krásně :)
    ORC23
    ORC23 --- ---
    taxe zdaril odchov H. albostriata jeste ani poradne nevim kolik jich je, nska se na ne asi podivam bliz :)

ALICKA
    ALICKA --- ---
    MASTAK: čoveče nevím, musím to nějak vyzjistit. Páč nám do práce přišel pán a kvuli přítelkyni si nemohl nechat tři tyhle broučky a jelikož sem do práce přišla později už sem ho nezastihla a kontakt na něk budu hledat těžko :(
    WANAH
    WANAH --- ---
    TETA_JELENA: Přesně stačí velkej stromák nebo si pujčit psa od sousedů myslim že i v drogerii maji něco proti kočkám.... :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MASTAK: kocky preci nejsou problem:)
    MASTAK
    MASTAK --- ---
    ALICKA: A jak stareho(ji) mas?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    MASTAK: Je neuvěřitelná a dělá mi radost :)
    MASTAK
    MASTAK --- ---
    ALICKA: Tohodle krasneho tvora jsem mel teze a musim rict ze to je uzasnej pavoucek. Skoda ze mame doma 3 kocky, jinak bych si poridil hned dalsi :(
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Ahoj tak se taky pochlubím s mazlíkem :)

Grammostola rosea

Rosea.jpg (666907 B)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    TETA_JELENA: jj, těším se, až vyroste, je to zatím prcek, tak 2 cm zadeček
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    SAGEMA: to jsou hrozny plysaci, uz si ani nepamatuju, jak ty moje vypadaly....
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a ještě jedna - Johanka

SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    POZITRON: :)) mám podobnou (B. smithi) při svacince :))

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    DOLCINA: dik dik
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    moje krasavice (br. vagans) pri svacince:
    DOLCINA
    DOLCINA --- ---
    OVERDRIVE: mohl by to být "Nephila clavipes" - se mu prý říká "banana spider", což by teda odpovídalo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam