• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak jsem si dneska koupil štíra Parabuthus Liosoma. Zjistil jsem že toasi nebyl nejlepší nápad jako první kousek, ale což nějak se stim poperu, takže kdyby měl někdo nějakou radu, jsem jedno velký ucho :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    ORC23: vypadá to, jako by byl přivázanej na provázku a někdo za něj prudce zatáhl, ale ten člověk se lekne dost realisticky. Mě by akorát zajímalo, proč má ten nůž?
    ORC23
    ORC23 --- ---
    KLATIC: vtipny, ale imho je to nakej fejk ...ten pabouk ma dost divny tvary a ze by takle divne skocil, kor takovej macek ..nevim no
    HYLBOS
    HYLBOS --- ---
    Dobrý den z důvodu stěhování prodávám celý chov do dobrých rukou včetně terárií.

Adult 0.1
    Poecilotheria Miranda + Terárium s pozadím strom.
    Poecilotheria Fasciata + Terárium s pozadím strom.
    Poecilotheria Regalis + Terárium s pozadím skála
    Poecilotheria Formosa + Terárium s pozadím skála
    Poecilotheria Rufilata + Terárium

SemiAdult 0.?
    Brachypelma Vagans + Terárium s korkovým pozadím
    Brachypelma Smithi + Terárium s korkovým pozadím
    Brachypelma Emilia + Terárium s korkovým pozadím
    Brachypelma Ruhnai + Terárium s korkovým pozadím
    Brachypelma Boehmei + Terárium s korkovým pozadím

Všechna terária dělaná na zakázku stará cca 1 rok.

Adult 0.1
    Nhandu Chromatus + Terárium 30x25x25
    Tapinauchenius Gigas Terárium 30x25x25

Juvenil 0.?
    2 x Poecilotheria Subfusca Bara cca 4cm v těle + 2x Terárium s korkovým pozadím
    4 x Tapinauchenius Purpuneus cca 3cm v těle + 4x Plast Box
    1 x Gramostola Rosea Red cca 3 cm v těle /rodiče import/ + Plast Box

Telefon:606 121 574
    Cena: 14 000
    IRO
    IRO --- ---
    KOZINA: mrkni tady http://www.ifauna.cz/bezobratli/inzerce/r/?q=&kraj=P&kat=0 a taky by je měli mít v obyčejném zverimexu.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Zdravim, nevíte kde by se dal v Plzni koupit štír nebo nějaká podobná potvora?
    MOYYO
    MOYYO --- ---
    mozna mam jedno po aliasovi. jenom ma soupaci dvere a mrchy se z toho naucej utikat :)
    jednou mi z toho uteklo asi 20-30 oblovek ktery sem mel na hlidani. mozna si rikate "jak takovej snek muze utect daleko" ale kdyz na to ty mrchy maj celej den... prozralo se mi to ve skriptech az na stranu 70 a este tri tejdny sem je nachazel zalezly ve vsech koutech :)
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    ahoj, nemate nekdo z Prahy volny nejaky mensi terarko prosim ? kdyztak posta.dik
    ORC23
    ORC23 --- ---
    regalka je zlaticko, celkem klidas pokad to clovek zbytecne nedrazdi
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    EL_NINO: mám ji taky ,dobrej vrahoun myšáků :D
    EL_NINO
    EL_NINO --- ---
    SYNDROMOW: poecilotheria regalis...mám z ní těžkej respekt...občas na mě útočí přes sklo...
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    CANADA_TONY: proto jsem ho tady hodil;)
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    SYNDROMOW: todle pedersenka není ...ty nemívají zpravidla žluté přední nohy ze spodu,ale krémové až bílé . Budeto striata či regalis možná ornata.

Jinak článek je dobrým varováním pro všechny chovatele :D
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    EL_NINO: co to mas?
    vypada podobne(celkem zajimavy clanek) http://www.spidy.goliathus.com/kousnuti-poecilotheria.php
    EL_NINO
    EL_NINO --- ---
    MOORA
    MOORA --- ---
    REESHA: Vaganska byl jedinej pavouček,co mi utekl.Tak hlavně pořádně zabezpečit terárko,byla to pěkná šmejdilka .)
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    Rozměry:
    Spodní plocha terária pro sklípkany by měla mít nanejvíš rozměry 50cm délky***30cm šířky,jako minimální jsou pro dospělého pavouka rozměry 30*20 cm.Minimalni výška by měla být 30cm s výjimkou některých stromových druhů.
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    REESHA: vyuzit ho urcite muzes jen mi prijde ze je to pro jednnoho pavouka velke(myslim ze to vylozene neuskodi) pokud je tve tera cca metr dlouhe mohl bys tam dat klidne dve prepazky a chovat v tom tak 3pavouky;)
    REESHA
    REESHA --- ---
    SYNDROMOW: Tak parada, muzu to tak nechat.
    Myslis ze ji vetsi terarko vylozene uskodi? Me prijde ze kdyz uz ho tam mame, ze bych ho vyuzil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam