• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    IRINASH: to bude mít veterinář jistě radost :)))))))))))))
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    GANCARCIK: a není pouze před svlekem? To se ten zadeček docela vyholí. U mojí Brachypelmy to vypadá stejně.
    NASUT
    NASUT --- ---
    Vždyť to vypadá jako normálně vykopaný chlupy...
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: a podklad ma lignocel
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: ok zitra s ni pujdu diky :)
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: ani ne rok
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: do ruky neberu vubec a rosim velice malo.. bila mista tam nema jen jakkdyby vrchni kuzi dole

GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: a jestli jo, tak co s tiim?
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    IRINASH: no to ja nevim prave proto se ptam:)
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    neni neco spatne?

ALICKA
    ALICKA --- ---
    Tak v pondělí mne opuslil sameček G.rosea... byl stričký no. Samička se má stále čile k světu :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    JERMAINE: diky moc
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    REESHA: Moc vlhko
    REESHA
    REESHA --- ---
    pls nase Gramostola Rosea posledni dobou leze nahoru v terariu k mistu kde je otvor pro vzduch. Je u neho nalepena prakticky porad. Nevite co se deje? Moc horko? Malo vzduchu?
    ORC23
    ORC23 --- ---
    ZUKRA: asi naka casoprostorova dira
    ZUKRA
    ZUKRA --- ---
    Ahoj.. máme B. vagans.. a dávali jsme ji cvrčka minulý týden.. dneska ji chtěl manžel krmit a zjistil, že cvrčka má ještě v kusadlech.. je to normální??? stalo se to poprvé
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    ona je jeste malicka, nema ani rok :) no to mela v rozmezi tak 14dni.. a kdyz jsem ji ted na zacatku tydne dal sarance tak nic.. jeste jak kdyby se ho bala a lezla pred nim pryc
    NASUT
    NASUT --- ---
    Pokud přestala žrát a přitom má furt stejný podmínky (vlhkost, teplota), tak se bude svlíkat. Jinak 5 červů a saranče jak často? Já svojí geniculatu (je pravda, že je už dost velká) krmím tak jednou za 14 dní až tři týdny a je v pohodě. Větší pavouky je lepší krmit míň, přežíraj se. Prcky klidně i 2x tejdně, ale subadulty/adulty klidně i jen jedno myší holátko za měsíc... Když moc žerou, tak jim to zkracuje život a snižuje plodnost...
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Zdravim, moje geniculata nejak prestala zraat.. kdyz jsem si ji prinesl domu tak zvladla min. 5 cervu a k tomu sarance... a 3 tydny zpet nez jsem odjel na hory tak jsem ji dal zase jedno sarance.. ted jsem se vratil a nechce ani cervy ani nic... ??
    NASUT
    NASUT --- ---
    Na geniculatu to vypada. Davat cca jednoho svaba (nebo neco jinyho) ve velikosti cca pulky pavouka zhruba jednou tejdne, kdyz bude mit moc malej zadek, tak prikrmit, kdyz moc nafouklej, krmit min. Ony jsou geniculaty dost zravy, tak zerou vic nez potrebujou (ted jsem zrovna tri dny v kuse pozoroval subadult samici jak do sebe souká adult samici Archimandrita tessselata, ktera byla skoro stejne velka, jak ta Acanthoscuria)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam