• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KERRAY:
    PALEONTOLOG:

cili 'moje bile krvinky jsou super a makaji vyborne a casem to daji'

tak to mame shodu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: jestli můžu, afirmace neslouží k nalhávání, ale k podpoření záměru, chci být zdravý - uzdravuji se... tato nemoc mě očišťuje etc. ale při rakovině .. je to jen těžší ?:)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    YMLADRIS: hay to jede vic do detailu, moje slezina pracuje tak jak ma, mam rad svoje oci, atd atd., ale jde mi o smysl, ne o konkretni afirmaci... proste zamerit se na zbavovani se "negativniho" to v podstate dal udrzuje pri zivote
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: ne, na to co jsi mi napsala jsem reagovat nechtěl, chtěl jsem zareagovat na jiný tvůj příspěvěk,
    ale omlouvám se Ti za nesrozumitelnou formu, zdá se, že netová komunikace moje vyjadřovací schopnosti kazí...
    možná lze ozek využívat z více než z deseti procent, ale nelze jej na to zásobit ani zchladit a vyčistit..
    ad mystické zážitky - spíš bych se zeptal jak je definuješ oproti všem ostatním zážitkům ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    je to mi pripomina carodeje zememori ursuly leguinove :)))) ja se teda priznam, ze fantasy literatura me fakt hodne nebavi, ale tohle!!! to miluju :))) znate to? t o je panecku zivotni filozofie! .) v tom jsou taky velka tajemstvi :)

hm, tak to by me zajimalo, jestli bys to mohl nejak blize rozvest... taky jsem si pri jednom takovem zazitku myslela, ze jsem se priblizila jistym dverim na zaklade urciteho vysloveneho jmena, ktere se zcela zrejme otevrely smrti. ve skutecnosti to bylo trochu jinak... slo o rozsireni stavajiciho poznani, ktere se ovsem zhodnotilo az ... hodne, nevim presne kolik, cca rekneme 10 let potom. cili jinak receno - nakonec se ukazalo, ze absolutne neexistoval zadny duvod ke strachu. ale prave strach melo byt take tim, co melo byt zazito.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: jo tos natukla dalsi skvele tema - dualismus.

je opravdu dost podobnou konstrukci jako cas. tj. je realitou, ale jenom jeji casti. kolik toho ziskame, kdyz ho umime prekonat! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: verounka verounka taky moc nechapu :)))

ale klidne se jeste zeptam - ale asi jsem to fakt nepochopila - znamena to, ze si myslis, ze sire mystickeho zazitku je vazana na jakesi maximalni mnozstvi vyuzitelne energie, ktere je dano kapacitou tveho mozku?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: z te me prvni zkusenosti s pravym jmenem... "omylem" ci jak to nazvat jsem vyvolal neco co jsem fakt nemel (proste mi jsem nad tim premyslel jak se to sklada/pouziva a v posledni fazi me buhvi proc proletelo mysli v tom spravnem stavu spravny kod).... Doted presne nevim jak se mi povedlo ty dvere zase zavrit, protoze druha strana byla daleko silnejsi nez ja. Ale mnoho jsem se dozvedel behem te kratke chvile o smrti, bolesti, umirani a "temnote"...
    A uz nikdy nehodlam tohle jmeno vyslovit znovu....
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    DRAGEL: ja v globale jdu jinou cestou - nesnazim se odstranit 'negativni', ale uvidet ze rozlisovani negativni/pozitivni je strategie, ktera se moc naduziva a vede k frustraci
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: fakt? proc si to myslis?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: tak promin, tohle jsem nejak nepochopila... co tim chces rict?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Normalne? Jen trasformace (tedy pokud je co transformovat:) )....
    Jen si myslim ze je tu mozna i forma smrti kde dochazi k plne destrukci, kde neni co dal pouzit...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: o moc víc energie do mozku nedostaneš a pak jej ani neuchladíš.. dvatisícedvanáct-nedvatisícedvanáct; vtip spočívá v tom, využít co máš, nečekat na výmysly..
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ja s tebou taky souhlasim. ale co je to smrt? :)))
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: No ja s Tebou souhlasim, ale samozrejme se to tyka jen tech kteri to setkani preziji, ze?:))

Osobne za sebe mohu rici ze jsem to mel fakt na hranici co jsem jeste rozchodil...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jako ze - ona je americanka. a zacala vydavat v americe.
    (jinak samozrejme to pise pro cely svet, to je jasny :))) )
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: vid, me prave tohle na tom taky prijde divny... i kdyz - nevim, jak moc, ale mozna ze muze byt dulezity, ze to ta l. hay pise pro americany. tim nechci absolutne nikoho nijak degradovat, ale vychova divek v cechach je jina ;) a svym zpusobem jim takovehle uvazovani muze byt mnohem blizsi (a proto i funkcnejsi) nez treba nam...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: cha, aby ses nedivil, a nepredavali treba potom prave a jenom oni! :DDDD
    WOOD
    WOOD --- ---
    ARIAEL: jj ;}
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KERRAY: fakt 'jsem zdravy' kdyz zdravy nejsem?? pripada mi to jako nalhavani si, unik od reality.

chapu 'moje telo ma moc zmenit svuj stav pac ta rakovina mi nevyhovuje' ale 'neni zadna rakovina' a 'jsem zdravy', to je pro mne moc hard-core; tak to uci ta Hay?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam