• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MARISH: pokud te to vycerpava, tak na tom rozhodne neni nic v poradku. jakmile te cokoliv vycerpava, znamena to:

jednak to, ze nemas "imunni" drahy svych energii natolik, jak bys mela a mohla - ale to je sakra prace na dlouho, a je myslim docela i dobre si k tomu pomoci tak, ze navstivis nekoho, kdo treba pracuje profesionalne s cakrami... atd. a pak - pokud jsi takhle "otevrena", rozdavas svoji energie vsude okolo, doslova ji plytvas, ostatni ji vyuzivaji a vubec o tom treba ani nevedi... muzou se citit silnejsi v tve pritomnosti, dokonce ji muzou i podvedome vyhledavat, a kdyz jim ji prestanes davat, muzou mit pocit, ze ty sama je o energii okradas (proste a jednoduse dochazi tady potom k oboustrenemu jevu "energetickych upiru" - viz web :))) )

takze jestlize te to vycerpava, je to patrne znamenim toho, ze mas v sobe skutecne pozorovatele, cili neco jakoby "navic", co jeste neni tvym samotnym Ja. bozskost Ja btw spociva prave v tom, ze je komplexnim Ja tebe cele, vsechny osobnosti a bytosti v tobe JSOU JEDNIM, a to je to JA JSEM. takovyhhle minija ma v sobe kazdy spousty, a ukolem transformace je btw prave tyhle postupne objevovat a integrovat v onom jedinem bozskem Ja.

tim, ze tohoto pozorovatele budes integrovat, o nej neprijdes :) cili neprijdes o svoji schopnost videt veci "z nadhledu", ba prave naopak, jakmile integrujes tuto bytost do jedne a stanes se svym celistvym Ja, budou mit vsechny talenty v tobe obrovskou silu, protoze jim dovolis vyuzivat nevycerpatelne energie Jednoty, Zdroje, na ktery se pak napojis. vytvoreni velkeho bozskeho Ja v sobe je zaroven otevrenim ventilu k tomuto energetickemu Zdroji univerzalni nepodminene Lasky.

takze pak budes mit tutez schopnost, ale nebude te vycerpavat a budes ji pouzivat jenom tam, kde sama budes chtit :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    YMLADRIS: výnikající nápad
    teoreticky to má zvládnuté kde kdo ... avšak "prožitek" je to co mění (pokud budou slova a opis stačit)
    N_I
    N_I --- ---
    bude obtizne tuhle debatu uhlidat...:]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: myslim, ze lide se potrebujou naucit se prestat chranit svuj prostor :))))

jinak myslim, ze je to skvely napad! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: nejsem si uplne jista a nechci tvuj pribeh svazovat s nicim jinym, abych se nedopustila omylu...

ale tohle, co popisujes, je - a je to tak zatim u vsech lidi, ktere znam a kteri se cestou k Sobe vydali (transformace vedomi), at jiz vedome ci nevedome - jedna takova typicka faze. udajne, podle toho, co se o tom pise, by to melo byt o vycisteni nefunkcnich vazeb, ktere te zatim obklopuji, abys mohla ve stavu transformovane vedomi navazat vztahy pro tebe funkcni s lidmi, kteri tebe chapat budou, protoze se taky budou mit radi, a jejich vedomi bude rust, stejne tak jako tvoje.

zkratka receno - mluvi se opravdu i o tom, ze se tyhle "skupinky" lidi ted na Zemi nejak rozruznuji...

at uz k tomu pristoupis jak chces a udelas si na to nazor, jaky samozrejme sama uznas za vhodne, je zajimave, ze urcite veci se opravdu deji lidem, kteri touto cestou jdou, ve stejnou chvili.

mluvi se o energiich, ktere na Zem dopadaji a tem se venuje celia fenn, cervencove v prekladu jsou napriklad zde http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2007080001

jinak to je tu (a jsou tam mesice i zpetne, takze se muzes podivat, jak to "sedi" u tebe) -
    http://starchildglobal.com/
    pripadne si zkus najit jinou stranku - nesvar velke vetsiny "esoterickych" serveru je v tom, ze jejich stranky jsou graficky aspon z meho pohledu grafika ... no skoro k uzoufani :DDDD
    MARISH
    MARISH --- ---
    VEROUNKA: jako pocit... a někdy to strašně vyčerpává
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: mam hodne podobny pocit
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: slovo do pranice;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jinak verounko big-up k tomu oc se v tomto klubu snazis .. nevim teda presne o co ;) ale potencial se mi zda vybornej, i kdyz je to IMO hodne tezky. no uvidis zda z toho neco vyleze.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: mela jsem takovou myslenku ze by kazdej napsal zda mel nejaky "iniciacni" zazitek, neco jako delal jsem to a to a stalo se to a to a od te doby si uvedomuju neco zasadniho o vedomi a transformuju se ;-).

co si o tom myslis.

souhlasim s tim, ze osobni sdileni je prinosnejsi nez obecne plkani. riziko je v tom, ze to byva dost intimni, lidi si potrebujou chranit svuj prostor
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ukaze cas;)drzim palce
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Píšu jako někdo, kdo lpí na slovech? A nechceš mi dát ban, ať mám od vás pokoj? Děkuji.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: lpej si na slovech, jak je libo. ale nepozaduj od druhych, aby na nich lpeli taktez :)

dekuji .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KRMELEC: nevim zda ti to k necemu bude, ale mne se hodne osvedcuje vnimat se jako neustale se promenujici polarity. dejme tomu polarita zabednenost-otevrenost. Neni to tak ze jsem jedno z toho. Jsem oboji, casto ale je vyraznejsi jeden aspekt.

Ten druhy aspekt ale "nezmizel", on chce taky zit/existovat/byt vniman/whatever.

Cili svym zpusobem kdyz se citim jako otevrena,komunikujici,propojujici ... tak prostor pro "zabednenost, ochranu, barikadu, strach" zbyva pouze mimo mne, ne ve mne = vyrazne to vnimam na ostatnich.

Moje zkusenost je, ze kdyz si uvedomuju 'ted se projevuju otevrene' a 'ted zabednene', tak i na ostatnich vidim 'ted otevrene' , 'ted zabednene'.

Odmitani zabednenosti u sebe ("ja nejsu zadny zabarikadovany debil") vede u mne k tomu, ze pak nevidim veci tak jak jsou, ale tak jak se mi libi... coz je proste suboptimalni pac se clovek rozhoduje hur nez je to mozne, zije v iluzich.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: ty mas v sobe nejakeho pozorovatele? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MARISH: no vidis, to je zajimave, a vnimas to jakoze pocit (neco podobneho jako tu psala krmelec), anebo vylozene astralne, jako ze tve "oci", kterymi vidis, jsou nad temi lidmi?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: potom chceme to stejne,pribeh mel pripomenout nelpeni na tom,co se jiz stalo,ale tos urcite vytusil.budu se snazit psat,tak jak je v mych nejlepsich schopnostech a k veci;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    _B2SPIRIT_: on vi
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Používat slova tak, jak existují. A vnímat jejich význam, ani o ň víc nebo míň. Každé slovo je dům plný života. Je to nástroj komunikace. Nejen prostředek nedorozumění, ale také prostředek porozumění.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: taky nevim :) nelpim na nem :)) ma-li byt zivotaschopne, bude, nema-li, zadna skoda :)

tohle neni prvni chat na toto tema, ktereho se ucastnim. vsude existuje zpocatku jista mira haklivosti na sva momentalni vyjadreni a presvedcni, zkratka sam na sebe, ale tady – zda se mi – ma ponekud vetsi silu. alespon zatim se mi to tak jevi. pokud takto nekdo chce brzdit, co v sobe zapocal, je to jeho volba, ale tohle auditko by melo byt pokud necim vzhledem k vyvoji, tak spis jeho motorem, nez jeho brzdou.

ad ty techniky:
    neexistuje seznam technik, ktere podporuji transformaci vedomi. nic takoveho neni, mohli bychom zde jmenovat naprosto vsechny vice ci mene bezne cinnosti, ktere v zivote muzeme zakouset. kazdy bezny prirozeny zazitek z vsedniho dne muze mit transformacni silu. pokud bychom chteli zustat jenom u tech "nespontannich", nabizi se takova spousta ruznych terapii atd., ze jejich rozskatulkovanim a debatou o tom, k cemu z nich se pripojujeme, a proc, a proc ne k nektere jine, neziskame pro sebe same absolutne nic krome povedomi o tom, ze tyto praktiky jsou. toto auditko je primarne urceno hledajicim. hledajici obvykle hleda, a tudiz jiz takovyto prehled vetsinou sam pro sebe cini. pokud by vsak nekdo vylozene trval na tom udelat nejaky strucny souhrn zpusobu otvirani caker atd., muzu tohle dat pripadne na homepage.

je-li toto auditko primarne zamereno na vlastni zazitky a zkusenosti, a ma-li nekdo nejakou osobni zkusenost s nejakou "technikou" s titulem auditka spjatou, jsou mu zde brany prispevku otevrene :))) timto zpusobem jsme se zde zatim dostali ale pouze a vyhradne k pozitivni afirmaci, a nyni k empatii (za ten prispevek jsem moc rada, protoze to do "studia" vlastni transformace vedomi velmi patri!). vsechno ostatni nemelo s osobnim prozitkem spolecneho vubec nic.

jsem presvedcena, ze pokud se neomezime na vzajemne vysvetlovani si svych pozic, a obhajoby sama sebe, proc je povazujeme za dobre, ale soustredime se na projevy, ktere nas pri transformaci provazeji (napriklad kdyz nas napadne: "proc ke me vlastne prichazi strach?" nebo "jaky byl postup v mem zivote a jak jsem se k tomu vsemu dostal?" nebo se budeme chtit podelit o neco zajimaveho, co nekde precteme, nebo necemu nerozumime, a chceme se zeptat na to, jestli nekdo jiny s tim nema zkusenost, paklize to budeme konat takhle, pak jsem presvedcena ,ze toto auditko muze mit velmi hodnotnou napln, a tim i svuj vyznam, a pak ze ani neni zapotrebi kazdy tyden zadavat nejake tema, ktereho bychom se pak mohli drzet.

diky za pozornost a omlouvam se za dlouhy prispevek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam